Většina te nominace je sakra úsměvná Ale Rulík na ní má právo, on si ponese odpovědnost a on má asi důvod. Těch jmen tam chybí trošku víc z TELH, který si zasloužen na Karjalu vyrazit a Frodo je rozhodně jeden z nich...
Ale jak už bylo řečeno - aspoň odpočinou a pořádně potrénujou...
Tvl sorry ale začínám mít averzi na Bruka…místo toho aby se snažil “rozhejbat” první lajnu popřípadě nakopnout třetí…tak on zase rozdělí jediny co funguje.
Nemá cenu plakat nad rozlitým vinem...ale jen pro info...V bombách na ledu Davd Kaše zmiňuje, že po konci ve Spartě chtěl domů a bylo to buď Vary nebo Litvínov nakonec Litvajz ,protože ten lákal bráchu ,takže kdyby jsme bejvali chtěli oba možná mohlo bejt...
No kurva…snad už to taky vidí a nechá tuhle letku spolu…na druhou tretinu už je dá spolu a hned z prvního útoku krásná kombinace a gol…ale neeee bruk to bude porad jebat jinak
Btw ale přečtěte si rozhovor s Rulíkem ohledně nominace bratrů Kašových, ty kluci ani nechodí na všechny tréninky A týmu. Vždycky po domluvě s trenérem. Takže jo, dokud budou zdraví tak body budou generovat, ale..je to u nich evidentně taky s otazníkem.
Možná je lepší, že tma Frodo není. Mohl by tam zářit a lidi by měli velký očekávání. A jak tu padlo - je to jen příprava.... Spíš bych ho chtěl vidět v Praze ;-)
Tenhle průběh, kdy jsme dostali 2 góly během 2 oslabení si už odněkud pamatuju Ale co chceme - máme přesilovku, zase úplně totálně podceněná věc, pak zbytečnej Plutnarovo faul a Bendovo faul úplně jasnej a ještě víc zbytečnej...
Jestli to byly fauly nebo nebyly je úplně egal, zase jsme zbytečně úplně marnou Olomouc dostali do hry kurvafix, připomíná mi to ten zápas u nich, až nepříjemně
Každopádně už mi vadí, jak lehkomyslně přistupujeme prakticky v každým zápase k některým pasážím a říkám si, jak funguje v týmu hierarchie. Protože v takovej moment to do svých berou ti zkušení a lídři, ale u nás je pak v přesilovce schopnej Plutnar udělat totálně zbytečnej faul nebo nevidím útočníka, kterej by to vzal na sebe, zavezl to a podržel třeba...
@FeryBo: Sorry, dokážu vzít kritickej názor nebo argument, ale tenhle je pro mě nekomentovatelnej. Pokud tobě stačí, tak samozřejmě v pořádku.
@kjetel: První moment, kde jsou dneska totálně mimo pro mě a doufám, že se k tomu někdo vrátí, protože tohle je 5+DKU.
Ty naše přesilovky jsou fakt neskutečně marný... A zase pustíme do nějakýho úniku, forčekingu atd a uděláme z toho faul, zase Pluto, to už je na flastr...
Komentáře
Co bys dělal,kdyby přijel z repre zraněnej?
Buďme rádi,že nikam nejede.
Ale jak už bylo řečeno - aspoň odpočinou a pořádně potrénujou...
Mohl by tam zářit a lidi by měli velký očekávání. A jak tu padlo - je to jen příprava....
Spíš bych ho chtěl vidět v Praze ;-)
Každopádně už mi vadí, jak lehkomyslně přistupujeme prakticky v každým zápase k některým pasážím a říkám si, jak funguje v týmu hierarchie. Protože v takovej moment to do svých berou ti zkušení a lídři, ale u nás je pak v přesilovce schopnej Plutnar udělat totálně zbytečnej faul nebo nevidím útočníka, kterej by to vzal na sebe, zavezl to a podržel třeba...
To snad není možný
Já se modlím, ať doklepeme to 4:4 a ve třetí se vrátí ze šatny trochu soustředěnější a bruslenější tým, stále stejná písnička...
@kjetel: První moment, kde jsou dneska totálně mimo pro mě a doufám, že se k tomu někdo vrátí, protože tohle je 5+DKU.
Ty naše přesilovky jsou fakt neskutečně marný... A zase pustíme do nějakýho úniku, forčekingu atd a uděláme z toho faul, zase Pluto, to už je na flastr...
3. Místo - sudí
2. Místo - naše přesilovky
1. Místo - počet ztracených přesilovek naším faulem