teď jsem koukal na nejnovější NHL weird a tam bylo pár takových hitů a všechny čisté... chápu, že NHL má jiný metr, ale když má hráč puk a nastaví se mu zádel
Jde vyloženě o to, jestli trefíš tělo nebo nohy a tím ho podrazíš. Rozčiloval jsem se už loni na zimáku kvůli něčemu podobnýmu a pak mi to bylo vysvětleno a několikrát ukázano na příkladech. Rád se přiučím, ale dle aktuálních pravidel je tohle 2ka...
Uprimne se to nelibi ani me, tenhle zakrok bych ja pískat nechtel. Ale dle pravidel to cistej bodycek neni. Ted jsem ale fakt nevidel 2ku pro Bendu, bohuzel pro Beryho jo…
Snad bude v pohodě…ale to už je kurva podruhý, co se po bitce, kterou ani nechtěl, nevrátil do zápasu…a pak tu máme mít hvězdy, když je nemůžeš ani nijak bránit
Když si vezmu, že v předzápasovém článku stojí, že se trénovaly opět hlavně přesilovky, tak tohle byl neskutečnej hnus. A chápu, že se nám tenčí výběr, ale nechat tam stejnou pětku fakt celou 5 na 3, no nevím...
A teď to pojďme před koncem urvat a dorazit, co víc si přát...
@kinkis: Nohama na zemi? Bod je dobrej, třeba bude druhej, ten by byl zlatej. Ale mít na závěr přesilovku, kdy je Liberec pod tlakem, to je ten moment na využití. Že udělá Přikryl žákovskej faul po tom, co 4 borci koukají na Filipiho, to je zase moment k zazdění...
Ja bych ho nezatracoval. Treba potrebuje vetsi cas na adaptaci. Vicemene ho nikdo nezname,je v jine zemi,nevidime do jeho hlavy. Kdyby mu treneri neverili,tak ho na ten najezd nedaji.
Komentáře
ALE hurá, konečně gól v přesilovce
Ach jo, hosi bojovat a prezit!
Normálně nám tam padne teď buď totální blbost nebo ještě vyhrajem..
A teď to pojďme před koncem urvat a dorazit, co víc si přát...
Zetta udělal 1. krok k záchraně svého místa
U Kangasniemiho se neví