Kdyz jsme u ty obrany - Možná bych zkusil Kubáta z Usti. Ja vim, no ale proc mu treba nedat sanci,treba by za to byl rad,a urcite by do toho dal vse, aby se chytil znovu v ELH.
Úplně přestali hrát to,co hráli od prvního zápasu. Agresivní ( ale ve vší míře cistej ) styl hokeje, navíc rychlej , kombinačně slusnej. Ta obrana fungovala úplně jinak, no útok taky. Nevím, co jim vlitlo do hlav. My jsme se tady kapanek posmívali Kladnu,a podívejte jak jim to od těch změn jde. Jestli do tý doby nezměníme hru,a nevrátíme se k tomu co od začátku,tak nás serezou taky jak hovno,kor oni. Ono se furt říká,je teprve začátek,to je pravda,ale právě na tom začátku víceméně záleží,a odráží se defacto celá sezona.
panove nechte Kubaty a Turecky tam kde jsou. Ti nejsou lepsi nez ty kluci co v obrane hraji. pokud neco tak fakt posilu. silnyho obrance do souboju s dobrou rozehravkou. vcera nam nezachytal Habi a strasnou spoustu strel jsme meli z okoli modre lajny. prvni lajne to nelepi, ale aspon se obcas individualne dostanou do sance, ale horsi to je s treti lajnou. Zeta je nulovej (vsechny goly co dal byli v presilovkach, jinak strelba spatna). Mozna je to Jiskrou a Redlichem, ale stejne... ja bych zkusil Prikryla na centra 4. lajny a posunul vis Koffera nebo Kofrone.
ale vcera jsme videli jake by to bylo be Froda. Situace jako loni.
1140bxl
Jenže takový Tureček první ligu už přerůstá a proto podepsal další smlouvu. A pokud naše obrana bude nadále hrst ve stejném složení, tak ty kluci žádný tlak nepocítí.
Návratem Bartejse bych to viděl na přesun Mikysky do Sokolova. Ale úplně nejradši bych tam viděl Pulpána.
@VANEKnaZDI ja myslim, ze ten tlak tam je. Bartejs se vratil a sedi Stritesky. Mikyska hraje. Problem je, ze ani Turecek neni silovej bek co podrzi puk a neda hned prvni nahravku do speku. Ano, muze hrat sedmeho beka, ale rozhodne neni vyraznym posileni obrany. myslim, ze je lepsi kdyz se obehraje v SO nez vetsinu utkani tady pro sedet. svoje zapasy letos dostane.
Problem nasich obrancu je, ze dopredu boduje jen Pluto (pri presilovkach), ale ten zaroven je pri spouste golu na hristi...
ale je to teprve osme kolo, bavme se o zmenach po prvni ctvrtine...
No nevim. Jasně v NYR díru do světa neudělal a šanci ani moc neměl, ale jako ofenzivní bek mi moc nepřišel. Jsem fanda NYR a když mohu, tak se na jejich zápasy koukám přes onhockey a dojem nic moc. Jasně, výchova mladíků v NYR drhne a kdyby dostal prostor, tak může všem vytřít zrak, ale bojím se, že NYR na něm zanechali dost škody.
Ne ,že bychom úplně nutně potřebovali útočníka, ale Zdráhal je zajimavé jméno...a loni jsme údajně kolem něj prej trošku kroužili...mě osobně by se líbil! Do Litvajzu těžko půjde tam v prvních 3 lajnach díru nevidím...pak leda Vitky nebo Plzeň, který hledaj
ja vam nevim zda se upirat prilis na ceske hrace. kostra tymu stoji a dalsiho hotoveho nedostaneme. prijde mi lepsi do te obrany zkusit zasadit nekoho ze zamori (se zkusenostmi z Evropy). Koukejte na Blaina, Raskoba, Percyho, Melancona atd. Casto hrali v Nemecku. Italii nebo i na Slovensku a pak i to tady zkusene odehraji...
Prasule bych řekl,že jsou i na Zdráhala i na dobrýho obránce. Předtím byl dlouho volnej Polášek,tak nějak jsem tajne doufal, nicméně jsem dodoufal,když zakotvil nakonec v Třinci.
Komentáře
Tohle jsou tak extremne lacine goly, takhle jim tam preci projit nemuze
Agresivní ( ale ve vší míře cistej ) styl hokeje, navíc rychlej , kombinačně slusnej.
Ta obrana fungovala úplně jinak, no útok taky.
Nevím, co jim vlitlo do hlav.
My jsme se tady kapanek posmívali Kladnu,a podívejte jak jim to od těch změn jde.
Jestli do tý doby nezměníme hru,a nevrátíme se k tomu co od začátku,tak nás serezou taky jak hovno,kor oni.
Ono se furt říká,je teprve začátek,to je pravda,ale právě na tom začátku víceméně záleží,a odráží se defacto celá sezona.
ale vcera jsme videli jake by to bylo be Froda. Situace jako loni.
Jenže takový Tureček první ligu už přerůstá a proto podepsal další smlouvu. A pokud naše obrana bude nadále hrst ve stejném složení, tak ty kluci žádný tlak nepocítí.
Návratem Bartejse bych to viděl na přesun Mikysky do Sokolova. Ale úplně nejradši bych tam viděl Pulpána.
Problem nasich obrancu je, ze dopredu boduje jen Pluto (pri presilovkach), ale ten zaroven je pri spouste golu na hristi...
ale je to teprve osme kolo, bavme se o zmenach po prvni ctvrtine...
Někoho takového?
Jj, někdo takovej,by se nejspíš i šiknul.
Pokud jo, určitě by se hodil,ten se mi vždycky líbil hodně moc.
Docela i střelec.
Předtím byl dlouho volnej Polášek,tak nějak jsem tajne doufal, nicméně jsem dodoufal,když zakotvil nakonec v Třinci.