@Bongito ČSLH chce válku, tak ji bude mít. Před sezonou si vymysleli tuto
pseudokauzu, místo aby řešili problémy, který opravdu náš hokej trápí a
jakpa je vidět, uhnout nechtějí. Počítám, že fandové jim dají jasně najevo, že dou blbým směrem...
Vachovec jde na hostování do Ústí, Osmík s Harkabusem do Frýdku, upřímně nemyslím si, že to je špatný tah, Vachovec byl zralej skoro na Sokolov a pro Osmíka s Harkabusem není 2. liga takovým přínosem jako 1. liga...
Well, every coach has his favourite players. Our current coach has - in my eyes - a problem with big sized forwards. So, I hope our big sized forwards can show in other teams what they are worth for a team. Good luck, guys!
Doporučuji pročíst jihlavské forum...varum prý dochází peníze tak si tam už přivlastňuje “naše jejich” hráče Ohledně hostovacek tak s Vachym souhlasím, mam toho kluka rad,je to bojovník ale letos je snad nejslabší co pamatuji,jestli to je tím zraněním nebo potřebuje nějak nakopnout...no uvidime, harkyho mohli spis zapojit víc tady ale tak měsíc zas neni tak hrozny a určitě tohle lepší jak Sokolov
Se se Vachy letos nic moc,treba mu to prospěje,preju mu ať se mu daří,a ať je brzy zpět.Presne jak psal Ferybo - Harky měl dostat víc prostoru,leos toho tedy ve Varech moc neodehrál.Netusim,z čeho tak soudí,ze ho pisilaj pryč.No nic,nezmenim to,tak ať jste oba brzy zase tady,kluci zelený.
Doporučuji pročíst jihlavské forum...varum prý dochází peníze tak si tam už přivlastňuje “naše jejich” hráče Ohledně hostovacek tak s Vachym souhlasím, mam toho kluka rad,je to bojovník ale letos je snad nejslabší co pamatuji,jestli to je tím zraněním nebo potřebuje nějak nakopnout...no uvidime, harkyho mohli spis zapojit víc tady ale tak měsíc zas neni tak hrozny a určitě tohle lepší jak Sokolov
Nevím, jestli koruny dochází, ale když sem před dvouma-třema tejdnama mluvil s Karlem Holoubků, byl hodně zklamanej. Povídal, že vše v podstatě táhne sám a že je z tutoho docela dost otrávenej..
@kafkaholt kdyz MV vybudoval takovou povest, jakou ted v regionu ten tym ma, tak je to tezky s nekym vyjednavat o penezich, jakyho si tam Holoubek nasadil kone, takovyho tam mel a ted po nem sklizi ovoce, vsichni vime, ze by to tak byt vubec nemuselo
Hele, před chvílí někde povídal Broš, že pro rudou chátru shání "útočníka s koulema". Za mě teda palec nahoru, pač takhle veřejně přiznat, copa u nových hráčů preferujou, je dost odvážný...
Vůbec se nedivým že pan Holoubek je naštvaný,nebýt Holoubka tak ve Varech se hraje tak maximálně 2 liga.Pamatuji tu ohromnou euforii když Vary hráli 1 ligu pak baráž z Opavou,nakonec ohromnou radost že pan Holoubek a Becherovka koupily extraligu od Olomouce.Možná že jsem na jiné sponzory zapomněl tak se omlouvám.Nebýt privatizace za podivných okolností tak možná Becherovka by byla hlavním sponzorem dodnes.Můžeme poděkovat dědkovy Schwarzenberkovy jak hezky becherovku vytuneloval se svými kumpány.Jinak jsme velmi slabí region sponzor se opravdu hledá špatně,příklad Sokolovská uhelná nemá zájem,podle mého ani v budoucnu mýt nebude,Není tam nikdo kdo je tak zapálený pro hokej jak pan Holoubek, klobouk před ním dolů,těch let co se ve Varech věnuje hokeji to nemá obdoby.
plasa: Vydal jsem pisemny zakazy svym detem cist tohle forum. Dokud tady kjetel trochu neudela poradek.
Chyba, udělal si tuto přesně naopak! Já svým dětem slíbil za každou hrubku, kterou najdou 44 korun českých. A nyní už jen doufám, že si nebudu muset brát hypotéku. Vzhledem k počtu potomků i hrubek počítám s docela velkou sumou...
Komentáře
Počítám, že fandové jim dají jasně najevo, že dou blbým směrem...
http://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Energie-hlasi-zmeny-v-kadru-tri-utocnici-miri-na-hostovani-9616
Jsem si říkal, že se fórum čte pečlivě .
To by museli být v Chomutově nebo Pardubicích už prodaní minimálně dvakrát
kjetel bude mazat jen ve výjimečných případech .
A nyní už jen doufám, že si nebudu muset brát hypotéku. Vzhledem k počtu potomků i hrubek počítám s docela velkou sumou...