HCE Fórum

13839414344766

Komentáře

• pOne: v kontextu celého zápasu by byla podle mě zasloužená prohra v prodloužení. Vím že v první lize se nedočkáme kvalitních sudí a musíme si na to zvykat ale to co pouštěli a naopak poté pískali je na mě moc. Před posledním vyloučením Krejčího byli v jejich třetině tři sekery bez jakéhokoli povšimnutí a v celém zápase jich bylo tolik že bych se ani nedopocital.
    Je ale pravda že větší problém byl že jsme se vůbec netlačili do brány. Puk na hokejkach jsme měli pořád, ale k bráně nedoletel. Zápas se nepovedl ale většině hráčů. I takový Podlipnik dvakrát namazal Litoměřickým do tuto emailovou šance a Vencovi se to povedlo asi čtyřikrát. 
    No nic. 
  • No vole dobrý no jakože úplně krásně posranej zápas.
  • Stálé kecy že se na nás všichni připravují, nemá logiku my se také na jiné týmy připravujeme, tak mě to připadá jako výmluva,při každé prohře.
  • No hnus veřejnosti,ale jak říkají rusáci, to je unikum, ve dvou mlčící údajně rozhodnuto v čase 59:59 To je kůrka mazec. A naše produktivita a počet vyloučených venku taky. Takže chlapci zdegeneroval a za týden do montérek...a..
  • upraveno 4. listopad 2017
    @Viking67_ Jako to je opravdu masakr, v jednom kole byly dva z největších favoritů soutěže, první a druhý tým tabulky, poraženy gólem v čase 59:59  :o
    Post edited by Vosa1 on
  • Nebylo to vubec o tom golu vterinu pred koncem, ale kdyz uz je o tom rec, tak jsem moc nechapal, pro Tuominen (?) nechal souperova hrace, tak lehce zavezt puk, jako by mu to otviral - stahoval se nesmyslne doleva. A druha vec, Venca toho tecujiciho/strilejiciho hrace branil jaksi dost laxne..... Obcas ma blikance a hazi blesky, tady bylo treba hrace jakkoli zablokovat, a neudelal to.

Ale vysledek pro me neni zklamani. Pro me je zklamani predvadena hra. Vzdyt to byl hruzinec. Pokud mame nejaky ambice, tak rychle pryc s takovejma haluzackejma vykonama. Vzdyt ty Litomerice byly mistama lepsi a i pro ty tri body si sly s vetsi Vervou.
  • Skuhraví a Vachovec hrají už delší dobu tužku.
  • No Venca je opravdu,ač se mi to neříká lehce,úplně v riti.Vůbec nechápu, jak je to možný,ze mu to takhle nejde.Uz v ty baráži, začal takhle blbnout.To není on.Zkusil bych Zadrazila,a Harkyho.Myslím,ze horší určitě nebudou.Možná mladej Klejna,ten by se o to rval jak bejk.
  • Ještě k tomu Vencovi,nechci to na něj házet,ani nehazim.Jen konstatuju,to co musí vidět každej rozumnej člověk,ze mu to prostě nejde.Myslím,ze to vi,i on sám moc dobře.Vachy je taky jasnej,pár špílů v Sokolově, by mu prospělo.Místo něj Harky.Pořád si myslím,ze toho Mikulika je škoda.Možná tu bejt nechtěl,nedivím se mu,ale je to bojovník,takovej živel v tom správným slova smyslu.Ten by se nám tady prostě hodil.Když tu hrál Fridex,tak bych byl radši, kdyby hrál za nás.Říkal jsem si,škoda te synku.Jen můj názor,možná blbej.
  • Kladno dneska vyhrálo s Havířovem, takže zase ztrácí pouze 1 bod...
  • upraveno 5. listopad 2017
    @Vosa1: It is good to see the 'clean' standing.  :)
    Post edited by HawK71 on
  • @HawK71 Yes that's right, i hate these situations, when you have to count with teoretical 3 points for oponents.
  • Jinak Frk měl dneska v noci v NHL1+1 a byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu hned po Mrázkovi :)
  • David Honzík ve Spartě =) : Naši příznivci jsou výborní, podle mě máme nejlepší fanoušky v republice. Dnes to jenom znovu potvrdili.

https://hokej.idnes.cz/david-honzik-sparta-praha-hradec-kralove-gol-v-posledni-vterine-ps3-/hokej.aspx?c=A171105_212118_hokej_elv
  • Nevím co mate stále s tím Frkem,ten na Vary z vysoka kálí něco podobného jako Polák.
  • @oldias tak nevím, je to karlovarský odchovanec, v létě tady trénuje, přijde mi to přinejmenším zajímavé...
  • Navzdory všeobecnému zoufalství bych chtěl poznamenat: Jsme první v tabulce, máme nejvíc vstřelených gólů, nejmíň jsme jich dostali. Základ pro play off je fungující tým, kterej umí zabrat, když je potřeba a umístění do 4. místa po základní části. Neříkám, že to je v pohodě, když rupnou v Litoměřicích. Na druhou stranu, tohle se prostě párkrát za každou ve finále úspěšnou sezonu stane, takže... chleba se - snad - bude lámat uplně jindy a o něco později.
    Jinak rozladění z Vency je asi na místě no. Bohužel. Ale i s ohledem na aktuální pozici týmu je ještě docela prostor na to, aby se dal dokupy.
  • @plasa
    Umístění do druhýho místa, ať začínáš doma i semifinále...
  • @kjetel
    No dobře dobře, ať je tedy po tvým. :) Já už bych se do toho víc nezabrušoval...
  • Ok. Davam na to PK stempl. Oficialni usneseni: Do druhyho Fleku to berem. :-)
  • Vosa1 napsal(a):
    David Honzík ve Spartě =) : Naši příznivci jsou výborní, podle mě máme nejlepší fanoušky v republice. Dnes to jenom znovu potvrdili.

https://hokej.idnes.cz/david-honzik-sparta-praha-hradec-kralove-gol-v-posledni-vterine-ps3-/hokej.aspx?c=A171105_212118_hokej_elv
    64:59 - the decisive goal was scored one second before the siren - D. Honzík is still one of our players.  =)
    ...and he has learnt the vocabulary for 'beside the ice'. Btw: Why doing interviews, if everybody else can foreknow the answers already?  B)

PS: I have not much time to search for all the infos about our players, so I am glad to see some infos from time to time here, in example about M. Frk. Thanks @Vosa1!
  • @Vosa Polák taky ve Varech trénuje a co udělal pro Vary,odehrál pět zápasů vcelku bídně a mazal pryč.Dnes nemůžeš spoléhat zda je to odchovanec, každý jde jen za lepším výdělkem je to smutné ale je to tak.Kde jsou ty časy když hráči byli opravdoví patrioti a hráli opravdu za svůj mateřský klub hlava nehlava.Pamatuješ jak Hubáček když šel do komety tak brečel,kometa moje srdeční záležitost.Kde je dnes?
  • To se povede jednou za život :)
  • @Screepy to je skoro na žalobu za pokus o ublížení na zdraví, ostatně všichni si pamatujeme, co Mannheim předváděl v minulých letech zde při přípravných zápasech... :s
  • upraveno 9. listopad 2017
    Screepy napsal(a):
    Tohle je ovšem trochu přes čáru ty voe..  :#  https://hokej.idnes.cz/hokej-chl-svedsko-daniel-paille-thomas-larkin-faf-/evropa.aspx?c=A171109_141400_evropa_elv

Wow!  :o
    When I read about some 'attempted murder' in the headline I thought it was immoderate exaggerated...
    After seeing the well produced video I think the headline is not so far away of the point.
    Aside all my sympathies for Mannheim (between 2001 and 2007 I was there often) and a hard gameplay, but this stupid action was far beyond every acceptable level! 

Edit: Mannheim's manager Teal Fowler has announced 'consequences' (whatever it means).

2nd edit: Just for the sake of completeness a tweet from T. Larkin here: https://mobile.twitter.com/tlarkin27/status/928669178415976450 
    I think he should watch the video until he really recognises what he did in fact.  :s
    Post edited by HawK71 on
  • pan Sedláček z Brna, by měl napsat i na svaz :D

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters