HCE Fórum

13738404243766

Komentáře

• @Viking67_ No podle mě Venca byl faulovanej tou hokejkou, kterou odstřelil. Faul to možná byl ale to nic nemění na tom, že takovej faul nemůže udělat (a poslat nás tím do tří)
  • V67: Jo, pardon, omlouvam se. Mas recht. Slily se mi ty vysoky hole a jiny zbytecny fauly dohromady. Ale chyba i tak. Cely to stridani uz byl Venca uplne rudej a bylo jen otazkou casu, kdy neco prijde.

Osobne radsi pujdu na to, co tym predvadi letos, nez na tu lonskou sragoru, na kterou se nedalo koukat a nedala se pak uz ani cist!  B)

• @pOne taky to tak mám... je pro mě osobně příjemnější o nás slyšet jako o "lídrovi WSM ligy" než o největším outsiderovi ELH.. :)
  • Což vo to slyšet, ale vidět toho outsidera, to teprve bolely oči..
  • @kinkis @pOne Já si třeba letošní sezónu a pravidelné gólové příděly soupeřům naprosto vychutnávám. B) B)
  • null
    Se nedivím. Veverka pekne lze. Dluhy jsou delší jak 1,5 měsíce. Navíc jednani vedeni-hraci je odkoukano asi od Vaňka.
  • Hele, sme první ve všech soutěžích od mladšího dorostu až po áčko. Tuto nepamatuju... :o
  • kafka: Este fotbal k tomu a uz nas moc neserte.  =)
  • Bude to s nima tezky, kdyz jejich mladez dava uz do pouhe rozcvičky tolik Energie, ze na ne volaji lidi policajty  =) =)

https://hokej.idnes.cz/rozcvicka-hokej-prerov-juniori-policie-fco-/hok_1liga.aspx?c=A171101_361744_hok_1liga_ten 
  • pOne napsal(a):
    kafka: Este fotbal k tomu a uz nas moc neserte.  =)
    No jo, Viktorka je taky první. Akorát házená letos nějak hapruje a my tak nemůže skandovat:

"Fotbal, hokej, házená, to už něco znamená!" , máme čas bejt vulgární a klub pak dostává od DK pokuty... :)
  • Tak dneska to bude boj,ale i tak 6:2?
  • upraveno 1. listopad 2017
    Já tipuju spíš těsnější výsledek typu 3:2, 2:1 atd :) 
    Post edited by kinkis on
  • Za 23 minut 5x vyloučení na naší straně :) solidní
  • Nakolena nakolena nakolena heeej heeej heej ..... aneb KlekyTomas v akci, tywoe.
  • T. Závorka with a 93.75.  :)
    9 points out of the last three matches.  :)
    It is getting better! 
  • @HawK71 Závorka was so good and confident today. :)
  • Tak včera hezkej hokej,Přerov me překvapil,i když,když se to občas hrálo taky v 5 na 5,neměli šanci.V přesilovkách,byli lepší oni,to smrdelo vždy bananem.Zachytit jim líp gólman,body by meli taky.K těm vyloučením,myslím,ze jich určitě  polovina byt nemusela,vína rozhodčího.To co předvedl pro vyloučení Standy nemá cenu komentovat.Bejt Standou,tak místo toho co mu řekl,mu jednu rovnou pustím.
  • Ke včerejšku, docela tvrdý zápas, některé přerovské provokace byly již trochu za hranou. Například jsem nepochopil, proč rozhodčí nechali tak dlouho mlátit Bergera do Balána, když bylo očividné, že Balán se rozhodně prát nechce.
    Nicméně Přerovským ta hraniční taktika docela vycházela, viz Rachůnkovo vypěnění ze začátku třetí třetiny, kdy se prostě neovládl a sejmul pěstí přerovského hráče  =) , vyloženě učebnicový příklad hrubosti. To se stávat prostě nesmí, v play-off totiž bude takhle proti nám hrát většina týmů, a pokud vyfasujeme ve čtvrtfinále takový Přerov, bude  docela veselo.
    Proti takovým týmům to chce opravdu přitvrdit, nefaulovat, jenom přitvrdit. Hráče na to máme - Vachovec, Davídek, Skuhravý, případně Gorčík ten umí taky velice dobře vyprovokovat soupeře. Přijde mi totiž, že jak na nás soupeř vyrukuje s takovou taktikou, začneme faulovat, a neunášíme to. 
    Jinak Kvapil je opravdu zralý na Sokolov, a včera k tomu nebyl daleko ani Tomeček  :s
  • Tak už jen začít... Chtělo by to tři body ať jsme na repre pauzu v klidu
  • Na první pohled poznali nejnebezpečnějšího fanouška hostí. Sedlo si těsně kolem mě pět pořadatelů.
  • První třetinu bych nazval ne otukavaci ale osekavaci. Já myslel že ty drobné háčky nebo osekavaci hráčů s pukem se má pískat, ale tady rozhodčí nevidí a nevidí.

Jinak vlitli na nás, my jejich tlak celkem bez problémů ustáli a postupně jsme přebírali iniciativu. Do vyložených šancí se zatím nedostal podle mě ani jeden z týmů. 
  • Vossy napsal(a):
    Na první pohled poznali nejnebezpečnějšího fanouška hostí. Sedlo si těsně kolem mě pět pořadatelů.
     =)   =)   =)  Set your sting!  ;)
  • Rozhodčí tragédie a naše střelecká impotence ještě větší. Hrajou pěkně ale bez gólů to nepůjde. 
  • Jako sorry, ale video by mělo být i v první lize. Tohle bylo už po 60.minutě - brankový rozhodčí měl zelené světlo.
  • No, nečekal jsem, že v Liťáku neuhrajeme ani  bod. WTF... :s
  • Zaslouzena prohra dnes.
  • Screepy napsal(a):
    59:59 tvl? :/
    I had the same thought.  :)
    On the other hand today it did not harm too much, because Kladno lost their match also.
  • Mám dojem že z takovým týmem jako Litoměřice je bodovat nutnost,jinak hra našeho týmu velká bída celkově.Když budeme hrát tímto způsobem tak příští rok budeme tam kde jsme nyní. Každopádně potřebujeme dva dobré útočníky a dva solidní obránce,jinak to vidím černě.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters