HCE Fórum

14142444647766

Komentáře

• Hoši, akorát jak cesta nazpět? :)
  • OK, eviduju přihlášené. Ještě by to chtělo kontaktovat Sancheza, si myslim, nemáte na něj někdo spojení?
  • @oldias Ano, sorry, správně je "domNěnka". Jsem prase a moje upozornění na pravopis bylo nesmyslné, zavádějící, zbytečné a nefér. Ale za zbytkem si stojím :)
    A kolik je tobě a co tys prožil? :D
  • Dnes to bude masakr,škoda,ze nemůžu dnes jít.Je jedno jestli to bude 8:1, nebo 1:0.Hlavne 3 body.
  • @Screepy No, teď na to koukám, to je stručně řečeno PEKLO. Tak to teda nevím, i v kombinaci s autobusama to vypadá děsně. Jasně, mohli bysme jet autama, ale to je trochu o ničem, ne?
  • @plasa ... Mno, takže za mě je ten návrat veřejnou dopravou v podstatě neřešitelnej. Pokud nechceme sedět v nonstopu do 5 do rána :D
  • @plasa mluvíš mi z duše..takže jak to vyřešit? :)
  • @Screepy No, já vidím tři možné varianty:
    1) Vykašlat se na to.
    2) Jet autem / autama.
    3) Sedět v nonstopu.
    Jedna lepší než druhá :D Napadá někoho ještě jiná verze? Budeme hlasovat?

• @plasa

Kopcovi se stejně nechce vlakem, takže se nabídl to odřídit (minimálně tam). 
    Případně další možnost je tam někde přespat a vrátit se v neděli,
  • Uhm... here is a little bit of creativity necessary...
    4) Somebody invents a star trek like beaming technology - travel with it.
    5) Somebody invents a time machine and travels to the point in time of an invention of a star trek like beaming technology - bring it in our age and travel with it.
    ...ok, I know, this does not really help.

PS: What about a taxi to brigde the gap between two railway or bus stations? 
  • Varianta tam přespat neni úplně blbá..ubytko se tam sežene za pár peněz. Vykašlat se na to by byla dle mého názoru škoda :)
  • @kjetel Nechce vlakem... tyvole, to je materiál :)
    @Screepy No, nakonec, možná by to nemusla bejt blbá varianta...
  •  @plasa: sanchezovi jsem poslal upozorneni, ze je po nem poptávka, tak vyckejte, az se tady ukaze. Pripadne sem muzu hodit jeho telefon,ale to by, jak ho znam, nebyl rad.  
  • A vida, yosef... Ty nejedeš? :)
  • @plasa: neeeee.   9.12 valime do Usti a dva vyjezdy za tejden by bylo zu viel.

• Jinak to ubytování - tohle by asi mohla bejt možnost: http://www.hotelbritannia.cz/
    Na druhou stranu, pokud je někdo zavilý motorista a nevadí mu jet do Vsetína a hlavně zpět nasucho, řídit těch 700 km a u toho vézt partu nalitejch hokejovejch fandů... tak prosím :)
  • Deduced from the matches so far the 'system' seems to be:
    We win against Kladno,
    Kladno wins against České Budějovice,
    České Budějovice wins against us.

We should 'choose' (to the extent possible) our playoff and baráž opponents wise.
  • @plasa jo, to by i bylo únosný ...

• 2x inkasovat v presilovce hovori samo za sebe :)
  • plasa celkově 56 let.
  • Náš středeční soupeř Prostějov vyhrál dnes 9:1, v minulém zápase vyhrál 9:0, no a my tam po dnešku potřebujeme vyhrát... :/
  • @plasa ; to vypada naprosto v pohode, ctyrluzkac za 300 na hlavu..ja jsem pro :) a po snidani se muzeme v klidu rozjet zase zpatky k rodinam B)
  • plasa: nemíním se dohadovat,pokud máš zájem mohu ti zaslat bulletiny z roku 95-96,96-97, a již extraligový 2 zápas K.V. - Slávia Praha.Tam se toho,dost dozvíš. První zápas jsme doma vyhráli z Č.B. 3:1  Některé bulletiny,ale chybí.
  • Dnešek nema cenu extra komentovat...přesne jak psal kinkis,ty dva goly v přesilovce mluvi samo za sebe,dneska jsme jim dali 3 body na zlatym podnose i kdyz nepredvedli absolutně nic,jediny za co si je zasloužili bylo napadaní,z toho se naši 2x posrali a krasně namazali

Obrana - asi by jsme potrebovali aby nekdo přišel a zvedl konkurenci v obraně aby se naši tam vzadu trochu probudili protože mi prijde že hrajou kolikrat s jistym mistem a že jim nic nehrozi a pak to tak vypada,chyba za chybou...hnus

Krejčí - od toho kluka jsem čekal vic,pro me velke zklamaní dneska 2 goly jeho

Novotnak - dneska si asi vybral slabší den ohledně toho 3.golu ten byl jeho ale ty dva předešlé? tam to bylo 1 vs 1 a jeste krasne namazane a perfektně trefene to muze podekovat obraně to bylo bud anebo, ale zase tam chytil 2 tutovky ve 2tř myslim

Utok - Flíčkovy to tam začalo konečně tak nejak padat a je parada se na něj koukat snad mu to vydrží,celkove jeho lajna a mlady v utoku ta dravost a agresivita je super, jen Standa Balan mi prijde od navratu po zraneni takovej nejakej nemastnej neslanej,neco jako Vachy ale verim ze se zvedne a Rachna taky super konečně se opet rozjel

• Hrozně moc si přeju, aby zranění Grígera nebylo nic vážného :s
  • Dneska marnost,Budejky byli rychlejsi,a hráli jednodušeji.My nez to vymotali od vlastni brány,tak jsem koupil klobasu,vychcal se,a v klidu prisel na místo.No nic,tak to nase obligatni"priste to snad bude lepsi".
  • Jediný z čeho jsem smutného je,že si doma necháme zrakvit Grigara,naprostá prasarna a nic.Nedorost sestřelil Filipa a taky nic. To se už í doma necháme znlatit a jsme posrany?Chtělo by to koule....
  • upraveno 21. listopad 2017
    Seslo se vcera nekolik faktoru, ze z toho vcera nebyl ani bod.

Prvni vec - gol v prvni minute. Nasledne druhej darovanej pro nasi presilovce. To jako muzeme zkouset s jinyma tymama, ale ne s Budejkama, ktery jsou kvalitou kadru i hry nekde jinde.

S tim souvisi i hra obrany. Opet: To co si "muzeme dovolit" se Slavkou nebo s Havirovem, je jaksi s tymem jako jsou Budejky mnohem mnohem tezsi. Ne-li nemozne. Obrana hraje spatne i v zapasech, ktery hrajem 6-2, 6-4. Obcas je to vylozene silenost. Treba Krejci. U kteryho ani moc nechapu jeho pozici prvniho PP beka. Jako obcas nejaka Dubnoffka, ale vystrelit jsem ho nevidel. Zkusil bych Sicaka nebo mozna M. Rohana. Matic bejva pak ve 2. PP lajne zhusta branenej skoro osobkou na modry, takze je to pak tezky. Obrana se MUSI zlepsit, jinak to bude tezky! Neni tam duraz dozadu. Neplati, ze kdyz se zavre mantak, tak tam proste nikdo neprojde. Obcas je to klacikovana a-la Hajek.

Dalsi vec - vcera se nam az tak uplne nedarilo (krome druhy tretiny, kde nejaky sance a tlaky byly). Zacinalo to silenou rozehravkou a i v utocnym pasmu jsme dost rohovali a zkouseli hrat a-la Makarov-Larionov misto nejaky strely. By mi zajimalo, kolik bylo strel v posledni tretine. 5? Tak nejak bych to videl. To je malo. Dilem je to kvalitou soupere, dilem tim, ze jsme nebyli schopni najit zbran.

Nakonec tam byla i smula, kdy to tam Venca? asi 15 vterin pred koncem podstrcil pod brankarem par cm vedle tyce.

Na slabsi okamzik ma ale narok kazdej, tak jsme si ho vybrali, doufam, ze se z toho poucime a pudeme dal.

Mimo jine bysme se mohli naucit, jak hrat celkem bezpecne 3. tretinu za jednogoloveho vedeni a dovest zapas do vitezneho konce. Coz vcera Budejky ukazaly perfektne. V podstate nas do niceho nepustily.

Nektery vysledky jsou zajimavy, je videt, jak kazdej zapas je jinej. Slavka tady predvedla mozna nejslabsi vykon, co tady tymy hraly (a co jsem videl) a nasledne poduje proti Kladnu atd. Usti tady vyhraje a pak kasiruje.

A nase postaveni v tabulce je sice dobry, ale neprecenoval bych ho. Hrajem hodne doma. Az zacnem hrat venku a dorovnavat pomer, tak se uvidi. Zas takovej bodovej polstar tam neni.
    Post edited by pOne on
  • Pánové nebudeme si nic nalhávat, ale tento tým, bez posílení na extraligu,určitě nemá.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters