He had an excellent season 2015/2016 and earned the rank of an assistant captain. In the season 2016/2017 he had an injury (I am not sure, if he is at full strength again). And all in all he is not used in an optimal position for the team.
Hele chlapi,přece nechcete,aby pořád vyhrávali.Navíc asi měli více ze hry,viz poměr střel.To,ze nedaj víc jak 1 gola za 120minut hry,je katastrofa.Ale nic se neděje,bude líp.Ten Gaba byl buď tak dobrej,nebo kluci nemohoucí.
Bohužel dodnes nemůžu skousnout ten hloupí faul Venci v baráži z Jihlavou, nemuseli jsme dnes být tam kde jsme.Stratily jsme doma tři body a to rozhodlo že jsme spadly.
Hosi uklidnime se, mame za sebou defacto prvni ctvrtinu souteze, jsme prvni a vy chcete trejdovat? Jste si dali na veceri asi spatny parky co.. takze nohy na stul, dlouhej kour a jedeme dal. Berte taky v potaz to, ze nam chybi dva velmi dobri hraci, defacto to nejzkusenejsi co v tymu mame. Ja jsem s dosavadnim prubehem spokojeny moc, nejake male nedostatky budou vzdycky, ale to maji i mnohem lepsi a movitejsi tymy.
Screepy, you are right. But I would like to add some thoughts...
1. Our team has all in all an other quality than the other WSM-Liga teams. So we should keep our eye on the optimum which is possible. Because in the end of this season this team has to be 'ready for the return to the Extraliga'.
2. In my eyes the deficiency of two key players is not so bad at all. None of our young players can hide himself behind the key players now. The young players must deliver performances, goals and points all by themselves. Btw: Looking at the kind of injuries, we can not be sure, if those two key players will can come back being a good help for this season's mission. Our young players will have to be prepared to do it alone.
And another thing: May V. Skuhravý and H. Tuominen not be the best players on the ice, I think, they are important stays (= korzet tyč) for our young team.
I saw the aged Peter John Lee at the Eisbären Berlin in the DEL in the late mid 1990s: He came as a 'legend' for playing in the 4th line of their team. He was slow, weak and a shade of his best times. But he gave the whole team a kind of confidence in their own skills (and some tips), and that was the beginning of an successful era for the Eisbären Berlin. Before his appearance in Berlin this team was weak and lost nearly every match. With him in the team, it began to rise to the top. (And with him as General Manager the Eisbären won championships.)
So such players like V. Skuhravý can have a paramount important role in and for a team which is often not so easily seenable on the ice. I think, after our championship V. Skuhravý has done 'everything for the team', sometimes forgetting his own carreer. I like and respect such team orientated key players.
Dynamo mělo o šestadvacetiletého útočníka zájem už delší dobu. „Jeho jméno se objevovalo už v dobách, kdy byl v Olomouci nebo Karlových Varech. Hokejově ho znám a Pavel Marek mi potvrdil jeho lidské vlastnosti, jak je komunikativní a jak zapadne do našeho kolektivu,“ dodává Salfický.
Rostislav Marosz: An interesting short term contract - and (without extension) no help in the Baráž for Pardubice. No money transfer, no playing against Třinec ... uhm, and is there a clause also he has to wear a GPS tracker so the officials of Pardubice will know where he is at any time?
Trosku odbocim,ta kvalifikace v tom fotbale,nedopadla tak jak mela,tedy postupem na MS.Pak dostane pres hubu Jarolim,coz nechapu.S cim ten chlap ma pracovat,s tema nekopalistama,co tam ma?Ja bejt jim,tak se jim na to vyprdnu,a nenecham na sebe takhle plivat,kor od blbecka BERBRA.Hlavne by se tady melo poradne pracovat s mladezi,tu zaclenovat povinne do A tymu v lize,aby se vyhravali,neeee je poustet ven,a tam sedej na lavickach,bo hrajou velmi malo.To je ten dopad narodaku,neee Jarolim.I kdyz nejakej super trener to taky neni,ale ukazte mi lepsiho tady u nas.Cizince bych sem netahal,viz priklad sparty.Ale dobre jim tak,alespon se Viktorce,lepe dejcha.
kanis: To, ze hral tym alibi-fotbal je veci hlavne trenera. Z 20ti prihravek je 19 zpetnych. Hnus jalovej. Kazdej slibne se rysujici utok konci zasekavackou a zpetnou prihravkou. Takovydle styly se nehraly ani pred 20ti lety. A dneska je vyvoj uplne jinde.
Ja osobne proti Jarolimovi nic nemam. Je mi 100x sympatictejsi nez Berbr, ale pravda je takova, jak jsem vyse popsal. Ceskej narodak se ani nikam nehnul, ani neudelal vysledek, proste nic. Jsme na stejny startovni care jako pred kvalifikaci, ztratili jsme 2 roky a kde nic tu nic.
Cesta, jakou se vydala Sparta nebo Slavie je zasek, kterej situaci moc neprospeje no. Slavii se aspon trochu dari a vypada to, ze by to mohlo bavit divaky. Ale u Sparty je to krok vedle jako svine. Uplne zasnu pri pohledu na jeji hru, kdyz si predstavim, kolik tohle vsechno stoji.
Ad fotbalova odbocka, co se Olomouce tyka, tak tam celkem zasnu, jak se ten tym najednou vysvihl nahoru. Vloni se jeste resilo, jestli tam vubec budou prachy na to hrat druhou/prvni ligu a letos najednou kluci z Hane oxidujou tam, kde by je nikdo necekal, moc sympaticky. Evidentne tam asi doslo taky k vetsimu procisteni prostredi a nove koste asi lepe mete a hned je to znat, pricemz tam hrajou s desetinouvym rozpoctem co hraje Sparta (a to nemluvim o tom, kdyz byl KRetinsky na nakupech).
Svym zpusobem me prekvapuje ze si Plzen drzi porad tu latku dost vysoko, ackoliv hraje uz s hracema, kteri dle meho nekteri uz jsou trochu za zenitem, nevim jestli kouzlo Vrby nebo co ..ale ten tym hraje porad peknej fotbal a v lize total suverenni, dobry proc ne, ale za rok, dva, tri uz se tam bude muset udelat v kabine trochu vitr, protoze pak uz by to byl kub duchodcu, tak jsem zvedav, jak to tam ustoji.
pOne:Joo vždyť jsem psal,ze to není bůhví jakej trenér, ale myslím si,ze za vše nemůže.To ze se Jankto nevraci do obrany je blbý,zaútočí a sere na to.Okamžitě bych ho vystřídal,ale za koho?Toť otázka.
Komentáře
Ale jestli doma nedáme ty Jestřáby, tak to nebude už taková sranda
Ale taky dobrý čas na to si promyslet, kdo by potřeboval impuls někde jinde...
S dovolením bych progratuloval k příspevku s číslem 1000 .
...and I hope we do not need to talk about Tomáš Závorka at page #92 - because he will not be in our team anymore then...
Edit: Page #37 is reserved for our user three7 only.
Ale jako vyhazovat hráče v době, kdypa vedete ( byť prales ) a hrajete koukatelnej hokej, je tak trošku divný.
Joo tak ten urcite zapadne
Ja osobne proti Jarolimovi nic nemam. Je mi 100x sympatictejsi nez Berbr, ale pravda je takova, jak jsem vyse popsal. Ceskej narodak se ani nikam nehnul, ani neudelal vysledek, proste nic. Jsme na stejny startovni care jako pred kvalifikaci, ztratili jsme 2 roky a kde nic tu nic.
Cesta, jakou se vydala Sparta nebo Slavie je zasek, kterej situaci moc neprospeje no. Slavii se aspon trochu dari a vypada to, ze by to mohlo bavit divaky. Ale u Sparty je to krok vedle jako svine. Uplne zasnu pri pohledu na jeji hru, kdyz si predstavim, kolik tohle vsechno stoji.
Drzim palce tymum, jako je treba Olomouc.
Svym zpusobem me prekvapuje ze si Plzen drzi porad tu latku dost vysoko, ackoliv hraje uz s hracema, kteri dle meho nekteri uz jsou trochu za zenitem, nevim jestli kouzlo Vrby nebo co ..ale ten tym hraje porad peknej fotbal a v lize total suverenni, dobry proc ne, ale za rok, dva, tri uz se tam bude muset udelat v kabine trochu vitr, protoze pak uz by to byl kub duchodcu, tak jsem zvedav, jak to tam ustoji.