Za mě stručně tedy: KVA kvalitou zřetelně nad SLA, kromě takovejch hluchejch momentů jsme je k ničemu moc nepustili. Závorka dobrý nebo měl kliku, což je vlastně totéž Omladina v kotli se dopustila faux-pas s debilním "Jude Slavie", takže bylo nějaký vysvětlování. Pivo drahý, klobása slabej průměr, zimák dobrej. Atmosféra celkem dobrá.
No ja jsem nechtel nic rikat. Ale "odflaknuty" mi prijde jako nejdiplomatictejsi vyraz spojeny s plasovo reportem. Uz jen JudeSlavieGate by jiste vydala na samostatnou tapetu okorenenou nejakym tim videem nebo alespon fotkou s ucpanou hubou rvouna zelenyma mrazenyma parkama.
Uvidime, jestli Kulda nebo Hanzz pridaj neco vyzivnejsiho. Hanzz uz se angazoval na iDnesu, jsem detekoval
No já tomu rozhodně tapeta neříkám! Nikdy jsem tapety nepsal, už proto, že si nepřipadám dostatečně odborně způsobilý a potřebný literární talent také nemám. A ještě bych si dovolil říci, že jsem nebyl na žádným výjezdu, mám to 4 zastávky tramvají z kanclu A uplně závěrem, já jsem nikdy žádnou extra morálku neměl, já hraju první ligu, nemám kam spadnout.
Jinak kdyz jsme u tech klobas, tak jsem si dal klobasu naposled u maly haly, grilovanou, bilou bavorskou s prislusensktvim: tacek, horcice, kren, 2 chleby, ubrousek. Cena asi 58 Kc, esi si pamatuju. Rikaj jako tomu "Klobasa jakou svet nevidel". No kdyz zustanu u ty diplomacie a budu slusnej, tak to reknu takle: U nas na fotbale maji stejnou za 30 Kc a nerikaj tomu "Klobasa jakou svet nevidel".
Takze tomu davam tak ***.
Nevim, jak by provozovatel oznacil Litvinovskej kousek, kdyz tady tomu rika "Klobasa jakou svet nevidel" .....
Zamrzí, že ze Slavie není ani videosestřih. Jsem se chtěl pokochat tím druhým gólem, co dala mladá Kverka... a nikde to neni. Na to jsem ve svým "reportu z výjezdu tramvají" zapomněl, to bylo pěkný a rychlý.
kjetel:No tak jednoduchy to tam nebude.Prijde hodne lidi,kdyz to maj zadarmo.Navic minulej zapas doma totalne pos.ali,tak to budou chtit napravit,koooor proti nam.Takze dle me,kdyz budou 2 body,budou zlaty.A ja verim,ze budou,dokonce verim v 3.Dneska 1:3,ale vo kozy.
Komentáře
Tomu říkáš tapeta? Styď se!
Uvidime, jestli Kulda nebo Hanzz pridaj neco vyzivnejsiho. Hanzz uz se angazoval na iDnesu, jsem detekoval
A ještě bych si dovolil říci, že jsem nebyl na žádným výjezdu, mám to 4 zastávky tramvají z kanclu A uplně závěrem, já jsem nikdy žádnou extra morálku neměl, já hraju první ligu, nemám kam spadnout.
Takze tomu davam tak ***.
Nevim, jak by provozovatel oznacil Litvinovskej kousek, kdyz tady tomu rika "Klobasa jakou svet nevidel" .....
http://plzensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/jedine-bliknuti-vozu-a-tajni-policiste-skoro-strileli-20171005.html
"Vstup na domácí sobotní utkání proti K. Varům zdarma. Majitelé permanentek pro dospelé obdrží u pokladny poukázku na klobásu a pivo."
22/30 - 8 points lost so far.