HCE Fórum

12930323435767

Komentáře

• Za mě stručně tedy: KVA kvalitou zřetelně nad SLA, kromě takovejch hluchejch momentů jsme je k ničemu moc nepustili. Závorka dobrý nebo měl kliku, což je vlastně totéž :) Omladina v kotli se dopustila faux-pas s debilním "Jude Slavie", takže bylo nějaký vysvětlování. Pivo drahý, klobása slabej průměr, zimák dobrej. Atmosféra celkem dobrá.
  • Jedou na výjezd a takováhle tapetička..to je mi úroveň, nějak nám klesá morálka PK, esli to nebude tou nicmoc klobásou ;)
  • @plasa
    Tomu říkáš tapeta? Styď se!  :)
  • No ja jsem nechtel nic rikat. Ale "odflaknuty" mi prijde jako nejdiplomatictejsi vyraz spojeny s plasovo reportem. Uz jen JudeSlavieGate by jiste vydala na samostatnou tapetu okorenenou nejakym tim videem nebo alespon fotkou s ucpanou hubou rvouna zelenyma mrazenyma parkama.  :)

Uvidime, jestli Kulda nebo Hanzz pridaj neco vyzivnejsiho. Hanzz uz se angazoval na iDnesu, jsem detekoval :)
  • No já tomu rozhodně tapeta neříkám! Nikdy jsem tapety nepsal, už proto, že si nepřipadám dostatečně odborně způsobilý a potřebný literární talent také nemám.
    A ještě bych si dovolil říci, že jsem nebyl na žádným výjezdu, mám to 4 zastávky tramvají z kanclu :) A uplně závěrem, já jsem nikdy žádnou extra morálku neměl, já hraju první ligu, nemám kam spadnout. :)
  • upraveno 5. říjen 2017
    Jinak kdyz jsme u tech klobas, tak jsem si dal klobasu naposled u maly haly, grilovanou, bilou bavorskou s prislusensktvim: tacek, horcice, kren, 2 chleby, ubrousek. Cena asi 58 Kc, esi si pamatuju. Rikaj jako tomu "Klobasa jakou svet nevidel". No kdyz zustanu u ty diplomacie a budu slusnej, tak to reknu takle: U nas na fotbale maji stejnou za 30 Kc a nerikaj tomu "Klobasa jakou svet nevidel".

Takze tomu davam tak ***.

Nevim, jak by provozovatel oznacil Litvinovskej kousek, kdyz tady tomu rika "Klobasa jakou svet nevidel" .....
    Post edited by pOne on
  • @plasabyl jsi na výjezdu tramvají, i to se počítá! :)
  • No, tak na takovým výjezdu jsem každej den :D
  • To je vyjezdak! Podivejte se na nej. Plaso, nezapomen si napsat sve 4 zastavky tramvaje do vyjezdoveho notysku!
  • kafka: Jestli sis nevsim, tak my ted do Plzne nejezdime. My jezdime do Kadane, Litomeric a Benatek nad Jizerou!  B)
  • kafka: Navíc hned v úvodníku se píše nědo o dvaapadesátce, a jak víš tak tohle číslo se v tomto kraji už nepoužívá.
  • Takže tuto je jasný! Trefil sem se a Vy hezky pěkně po žokejovsku zapíráte... =)
  • kafka napsal(a):
    Gosh! Is it the new wilderness? ...make a note about the car registration plate.  ;)
  • kafka: To tvoje video, jak si natacel ty plzensky policajty, davali vcera v hlavnich zpravach na CT. Dobry!  B)
  • Martin Frk dal dnes v noci svůj první gól v NHL, ještě k tomu v den svých narozenin :)
  • Vosa1 napsal(a):
    Martin Frk dal dnes v noci svůj první gól v NHL, ještě k tomu v den svých narozenin :)
    A přidal i jednu asistenci, začátek má teda super! :)
  • Si chlapec nějak Frká.. B)
  • Tak tohle je hodně zajímavý =) , převzato z webu Havířova:

"Vstup na domácí sobotní utkání proti K. Varům zdarma. Majitelé permanentek pro dospelé obdrží u pokladny poukázku na klobásu a pivo."
  • Vosa1 napsal(a):
    Tak tohle je hodně zajímavý =) , převzato z webu Havířova:

"Vstup na domácí sobotní utkání proti K. Varům zdarma. Majitelé permanentek pro dospelé obdrží u pokladny poukázku na klobásu a pivo."
    Řekl bych, že tuto má souvislost s tou taškařicí, kterou předvedl Havířov společně s Ústím a která pobavila všechny krom sázkových kanceláří... :)
  • Zamrzí, že ze Slavie není ani videosestřih. Jsem se chtěl pokochat tím druhým gólem, co dala mladá Kverka... a nikde to neni. Na to jsem ve svým "reportu z výjezdu tramvají" zapomněl, to bylo pěkný a rychlý.
  • upraveno 6. říjen 2017
    Tak jaký jsou předpovědi na zejtřejší mač s Havířovem? :)
    Post edited by three7 on
  • Bez minimálně dvou bodů ať se nevracejí!
  • kjetel:No tak jednoduchy to tam nebude.Prijde hodne lidi,kdyz to maj zadarmo.Navic minulej zapas doma totalne pos.ali,tak to budou chtit napravit,koooor proti nam.Takze dle me,kdyz budou 2 body,budou zlaty.A ja verim,ze budou,dokonce verim v 3.Dneska 1:3,ale vo kozy.
  • Today Havířov? ...let me guess, Marek Sikora 4 penalty minutes!  =) 
  • By the look at the results today: Was it the Minimalism Day?
  • @kjetel: That was close. They nearly would not have been allowed to come back to KV.  ;)
  • ...and my counter of the season:

22/30 - 8 points lost so far.
  • upraveno 7. říjen 2017
    2 přesilovky = NIC, 51 střel = NIC - to prostě neni dobrý... A hlavně, když to je Havířov, kterej nevyhrává.... Achjo :(
    Post edited by three7 on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters