HCE Fórum

12627293132767

Komentáře

• kjetel napsal(a):
    V těch Pardubicích to musel někdo docela úspěšně tunelovat.
    Jenom ze vstupného je tam ročně za +- 30 mega (co bychom za to dalo), kupa sponzorů v relativně bohatém kraji, kde se na západ, na východ a na jih hraje kulové, velká fanouškovská základna... 
    Někteří sponzoři jim odešli spolu s Kusým, jiní utekli do Kradce po té, copa se tam vrátila ELH...
  • Tak dneska se Závorkou a bez Standy Balána, bude to boj.
  • kinkis:jak to ze Standa nebude?Dneska tipuju 4:2
  • @kanis "Standa Balán má drobné zdravotní potíže a dnes bohužel nenastoupí." ofiko vyjádření od HCE
  • Hosi, 6:2 nad Kladnem, 3200 divaku v pondeli, ja myslim ze ok :) tohle ti mladi kluci potrebuji jak sul, zvednout si sebevedomi a z domaciho ledu udelat muj dum,muj hrad! Super prace i kdyz Kladno dve tretiny odolavalo,ale my jsme se z toho nepo..a vo tom to je a evidentne to zacina bavit i lidi a vo tom to je predevsim,to jsme nezazili ani nepamatuju..
  • I když byly přenosy zadarmo, nekoukal jsem tolik jako teď za pade. A je to tím že je na co. S tou hrou co naši předváděli jsem neměl strach ani ve chvíli kdy kladno vyrovnalo. Věřil jsem že když budou hrát pořád svůj hokej tak to bude dobrý a ono bylo. B)
  • To je ale krásnej zelenej válec!
  • Dneska paráda =) a Havířov vede 3:1 nad FM takže asi budeme první :) :) =) =) B) B)
  • Ze bych si udelal ve stredu vylet do Prerova? :)
  • Sorry jako, ale kladenskej prasohokej nic moc. ASi 45674856416547896541 faulů a odpískáno směšný množství. A nejen to.. je vidět, že v 1. lize může bejt pruhovaná každá .............................
    Jo a pak že to nejde pořád vyhrávat! Ale jde, když se chce ;-) Teď ještě urvat další body :D
  • Ok, we score fully at home now. That is nice.  :)
    But we have to score on the road also! We will see where we will stand after the next eight matches from which six are on the road. 
  • V Přerově by to chtělo potvrdit. Přecejen ta smečka dvanáctibodových za námi je veliká. Bude to boj. Přemýšlím že asi budu muset ve středu služebně někam na moravu...
  • Vossy: hosi ml namlsali, puvodne jsem pocital az se Vsetinem, ale protoze ve ctvrtek je volno, tak by ten vylet do Prerova vubec nemusel byt blbej napad :)
  • Tak jsme první no a co :) a máme nejvíce vstřelených a nejméně inkasovaných branek v celé lize :)
  • No tak včera paráda,hlavně kluci vydržet, a bude to gut. Myslím,ze kdyby se nepostoupilo do ELH,tak se nikdo zlobit ani nebude,pac tohle přesně lidi baví,a takhle by se asi opravdu nikdo nebavil,jako teď.Mex. vlna nebyla snad od dob plecharny,a za 2 zápasy jsme dali 14 gólů kdy naposledy?I když jsem celkem remcal,tak jsem spoky.Tak jsme první no a coooo,no a cooooo B) ;)
  • Je to sice nepodstatný fakt ale taky jsme to tady dlouho nezažili, včera zde byla nejvyšší návštěva kola  =)
  • Ste se nějak rozjeli... :)
  • kafka:Začíná nová éra ;)
  • kafka: Ste nas rozrajcovali tema vasema desitkama :)
  • Jo, plzeňská desítka... ta tě rozrajcuje, skoro jak smíchovská :)))
  • plasa: Nechtel jsem se ohanet gambacema, kdyz vim, ze kafka pije prazdroj. :)
  • Dvanáctku točíme jen tomu, kdopa si ji zaslouží. Ostatní se musí spokojit s desítkou!

Až se vrátíte do ELH, dvanáctku samozřejmě na pilszimáčku dostanete... :)
  • "Pavel Patera a Jaromír Jágr se potkají v roli trenér a hráč. Slavná 68 totiž s největší pravděpodobností nastoupí za Kladno v sobotním domácím utkání první hokejové ligy proti Přerovu."

udržet první místo asi nebude úplně sranda :)
  • @kinkis Základem je porazit zítra Přerov, pokud ho neporazíme, můžeme se propadnout až na 4. místo  :)
  • Jinak k Jágrovi- pokud bude hrát za Kladno až do konce sezóny (což si osobně nemyslím ale nikdy neříkej nikdy) tak bude asi základ vyhnout se v play-off Kladnu a potkat se s ním až v případné baráži. Na druhou stranu České Budějovice nemají vůbec špatný tým a jak víme jedinec tým nedělá že? Těžko si vybírat, pokud chceme do baráže tak stejně bude potřeba porazit kohokoliv...
  • Dzegr jestli bude,bude hrat tak 2-3 zapasy,jak on sam podotykal.Nechce hrat za  ne celou sezonu,byl by i blazen.Myslim si,ze nejspis kyvne tomu Niznekamsku.To je stejne borec,prej jak rikal,ze v NHL mista jsou kam by mohl,ale musí mu to nejdřív davat smysl. =) =) =)
  • kafka:Zadna dvanactka nebude,kdyby jsme tam nekdy jeste jako souper meli priject,tak to bude zelenej valec,a ne nejakej hybrid. ;)
  • kafka:Jeste jsem zapomel dodat " vyladenej " zelenej valec ;) B)
  • Ad Jaromír Jágr: Just think about it... You are a player who can make some or much more money in the KHL or even in the NHL. You are waiting for the right offer, while you are having another offer already from a KHL team. Would you play with the risk of an injury only to make some points in some matches (even, if it is your own team)? ...and as a young defender - may he be a legend or not - I would 'hunt' him. My deep respect for J. Jágr's life performance - so the more I would give him the advice he should try his chance elsewhere, not at Kladno, not in the WSM-Liga where he only can lose his health and ability to make more money, lose the chance to win another relevant title/trophy.

Ad 'We are scoring now!': Well, yes, it is nice to see. I am happy to see the fans are happy. But what about this here http://www.hokejkv.cz/clanek.asp?id=Dvougolovi-strelci-Beranek-a-Stloukal-Za-uspechem-stoji-fanousci-9521 - quoth: O. Beránek: 'Podle mého se jedná o hokejové štěstí, které nás právě provází.' Oh no, my young Padawan! It is no 'luck'. Look at the goals we scored. Sometimes I wondered: 'Was there any opponent's defense?' The point is: The opponent's defense often does not cover our players well. Opponent's player are passive bystanders in many situations, they seem like pylons beside our player's route to success. Our players are having much more time to shoot now (compared to the last season), to shoot better than without this plus of time - so we are scoring more ... in these days. We will see, if we are still scoring, if our opponent's will cover our players better and give them less time to shoot, at the latest (if we reach it) in the Baráž against two Extraliga teams with better defenders.

• Ohledně #68 jsem zaslechl...kdyz se kladenaci v sobotu bavili nad klobasou...ze by snad měl jít do činy,kdyz nevyjde NHL takže jsem pochopil Kunlun,ze mu tam daji to samé co v NHL i víc a ze chtějí hrát důstojnou roli v hokeji na domácí olympiáde 2022 a ze by k tomu prave to ze přivedou Jágra mohlo pomoci.Sam teda nechapu jak
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters