HCE Fórum

12122242627767

Komentáře

• Těžko hodnotit po dvou kolech, zatím je to ale bída. Až přijdou týmy jako Budějovice atd tak se hodně bojím o výsledek.
  • noooo co k tomu řict tvl...čekal jsem vic :(  ale na druhou stranu každej se proti nam bude chtit vytahnout takže to nebudou lehky zapasy a je fakt že jsem čekal že prvni dva zapasy nebudou jednoduchy,přeci jen byla to trinecka farma a ted vsetin co se veze na vlně ale když už vedou  o 2 tohle by si jako zkušenejsi tym meli sakra pohlidat :(
  • HawK71
    1st match - 1st point lost.
    2-nd match .... 2 points lost
    3 rd match .... ?????

:'(
  • kinkis napsal(a):
    @HawK71 it was again a shot between legs - not so much powerful, nothing special and he cannot catch it...
    Thanks for the description!  :)
    Maybe I can watch it later. 

Only one point ... after a leading by two goals ... I am not(!) amused.
  • Tak report z Lapace, první třetina převaha  bez výsledku. Od druhý Vsetin lepší  a bod je zlatej. Hrajou fyzickej hokej na malým hristi, pro každého nepříjemnej. Novotný chytil tisíci  procentní  gól,nejlepší  nás hráč. Výborně í Venca. Klobásy průměr. 
  • Vso10 napsal(a):
    HawK71
    1st match - 1st point lost.
    2-nd match .... 2 points lost
    3 rd match .... ?????

:'(
    There is one solace, this sequence must be over after three - because nobody can lose four points in the fourth match.  =)
  • @Viking67_ to určitě, nechtěl jsem v žádným případě aby to vyznělo, že chytal špatně, ale na druhou stranu ten gól byl jeho, to že dalším 2-3 tutovkám zábranil je věc druhá :)
  • Btw, as a comparison: Kladno won at(!) Frýdek-Místek 0:3!
  • upraveno 13. září 2017
    A rázem Fridex neni tak dobrej....  :p =)
    Ale nadávat a rozčilovat se (viz FB i tady) po 2 zápasech mi přijde ujetý... Sami to řikali - musí si zvyknout...
    Nicméně jsem taky doufal ve 3 body dneska no :/
    Post edited by three7 on
  • Pokud si nebudou zvykat 30 zápasů tak v pořádku :) :D doma by to ale fakt chtělo porazit Třebíč a trošku si zvednout sebevědomí :)
  • three7 napsal(a):
    [...]
    Ale nadávat a rozčilovat se (viz FB i tady) po 2 zápasech mi přijde ujetý... Sami to řikali - musí si zvyknout...
    [...]
    Well, everything depends on the season target. We want to return to the Extraliga. So playing around rank 10 is not enough. Never. Even not in the beginning of the season.
  • Vůbec bych nelamentoval, je to zahřívačka, v sobotu smažeme Třebíč a bude zase lépe, jestli tu někdo čekal, že v pralese budeme mazat soupeře z ledu kouzelnou hůlkou, tak asi nasadil během vokurky řádný růžový brejle. Dát Vsetínu v první třetině 3 góly z těch 15 střel, tak bylo hotovo, produktivita byla v posledních letech vždycky náš problém. Ale já jsem klidný, to si sedne. Raději budu po základní části na pátym fleku než být mistr světa amoleta a pak shořet v plejof jak hajzlpapír.. :)
  • @Screepy Pozdravuj hůl! ;)
  • @plasa už nelámu, z pralesa není kam spadnout, jsem klidný =)
  • upraveno 14. září 2017
    Z tech par fragmentu, co jsem z rychliku videl, mi prijde, ze to hrajeme strasne komplikovane, neprimocare, vlazne az profesorsky. Ostatne 25 strel je velka bida. Furt si ten puk kluci nejak predavaji, predavaji, az z toho neni ani strela, nic. Misto hrnuti vseho do branky. Zatim zklamani pro me, vstup do 1. ligy. S timdle pristupem nemame sanci. Pozitivem je treba to, ze to tam umi slovinec nadrit jak Ondra Nemec. Este toho vyuzivat.
    Post edited by pOne on
  • No určitě jsem nečekal, že těm týmům budeme dávat 10 gólů za mač, ale mít skóre 4:4 neni nic moc, když se podíváme na to, co je nad námi... Střel je dost, ale góly nikde, to se musí rychle změnit.
  • Jinak atmoška  fakt super,fandí skoro celej zima. Ale jak jsme vedli,tak jako všude, řev  takovej nebyl. Pánové,ale ta slíva...o přestávce než jsem se otočil, měl jsem čtyři  v sobě. To jsou blázni, ale hodný  lidí.
  • Už se tam celkem těšim na ten prosincový zájezd :)
  • A terrible conversion percentage on the shots-to-goals-ratio,
    a lack of productivity (goals and points),
    a malfunctioning power play (especially at 5-on-3, btw: down to the youngsters),
    inapprehensible goalkeeping errors (even if shots are easy to save),
    a careless handling of (sometimes high) goal leads (yesterday it was a 2 goal lead),
    ...

The same problems, partial since years... There was enough time to solve these problems. For our current team (and the most of our players played the Extraliga before): Lastly during this summer, and in the Preseason.

When will our officials recognise and understand these problems? This month, this season ... or not before we are playing in the 15. Liga? ...around rank 10, as always?
  • Btw: What is up with Tomáš Harkabus? Is he injured, or why do we play with our most smallish lineup?
  • pOne napsal(a):
    Z tech par fragmentu, co jsem z rychliku videl, mi prijde, ze to hrajeme strasne komplikovane, neprimocare, vlazne az profesorsky. Ostatne 25 strel je velka bida. Furt si ten puk kluci nejak predavaji, predavaji, az z toho neni ani strela, nic. Misto hrnuti vseho do branky. Zatim zklamani pro me, vstup do 1. ligy. S timdle pristupem nemame sanci. Pozitivem je treba to, ze to tam umi slovinec nadrit jak Ondra Nemec. Este toho vyuzivat.
    Pošlete pár útočníků na exkurzi k nám. My je naučíme branky dávat. Ostatně na příkladu Kindla je tuto pěkně vidět - za tři zápasy dal už dva. ;)  
  • This is a nice idea, @kafka. But I guess they would not score anymore when they are back.  ;) Plzeň can send us D. Kindl to prove this guessing.  B) 
  • upraveno 14. září 2017
    kafka: No ja treba cekam, ze takovej Balan nebo Rachunek presilovku nejak vosefujou. Zatim houno.

KV Arena je zakleta. Tady uz zhasla forma pekny radky hracu.....
    Post edited by pOne on
  • oldias
    Zatím sem dost rozčarován nad naším výkonem.
  • Vsimli jste si na strankach toho aktualizovanyho sponzoringu?
  • @VANEKnaZDI co máš na mysli?
  • @kinkis Nejsem si jistý ale mám pocit, že Tenza tam nebyla?
  • Jinak v minulém zápase za Sokolov dal Martin Osmík hatrick  :)
  • Banik vubec radil na Kobre. To neni jak Energie - 4 usopleny goly za 2 a pul zapasu. :) Skoda, ze to neudrzeli za tri body. Koukal jsem, ze tam hral T. Rohan, D. Hruska, M. Zadrazil ....
  • @Vosa1

Tenzy jsem si všiml hned v sobotu (nevím, jestli na ledě nebo na dresu), protože jsem si gůglil, co je to za firmu.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters