HCE Fórum

12021232526766

Komentáře

• 1st match - 1st point lost. 
  • upraveno 9. září 2017
    Sorry jako, ale byl to otřesnej zápas... :(
    A jestli Maroš nebyl nalitej, tak nevim, co tam dělal?! Ty problémy s balancem, nadávání spoluhráčům, do kterejch narazil :D

Jinak koukám, že 2700 lidí u nás je LUXUS = http://www.hokej.cz/vsetin-zacal-vitezne-motor-ukazal-skvely-finis-derby-pro-prerov/5025142 :D :D

Post edited by three7 on
  • Tak jestli byli kluci trochu nervozni,a uz to bude jen a jen lepsi,tak bych jim to odpustil.Jestli to takhle pujde dal,tak to je pruser.Ted vykrast lapac,to by pomohlo.
  • @kanis

Jednoduchý to tam nebude. Včera mě docela nepříjemně překvapila ta pasivita nakonec. Místo toho, aby po vyrovnání tam nasypali ještě pár kousků, vypli a posledních deset minut byly snad dvě, tři střely na branku.
  • Hoši klid, dva body jsou dva body, to si sedne, dejme tomu trochu časum, já vi, že je to prales a kvalitu pořád máme a nějaký Frýdek Místek by nám neměl sebrat ani bod a my mu dát bůra, ale ti kluci se s tím musí trochu srovnat. Takže klídek, uvidíme co na Lapači..tam bude atmosféra jak blázen, hlavně se z toho nepo.. :)
  • Jinak v hale jsem byl a kdo se mi zatraceně líbil svojí hrou byl Kuba Flek. Ta jeho rychlost je neskutečná + makal celej zápas jak blázen :smile:
  • Screepy napsal(a):
    Hoši klid, dva body jsou dva body, to si sedne, dejme tomu trochu časum, já vi, že je to prales a kvalitu pořád máme a nějaký Frýdek Místek by nám neměl sebrat ani bod a my mu dát bůra, ale ti kluci se s tím musí trochu srovnat. Takže klídek, uvidíme co na Lapači..tam bude atmosféra jak blázen, hlavně se z toho nepo.. :)
    Já si myslím, že farma Třince bude brát body nejenom Vám. Sice bude hodně záležet na tom kolik hráčů z áčka bude v tom konkrétním utkání za Frýdek hrát, ale i bez nich mají na soupisce velmi KVAlitní hráče...
  • Hm... a Fridex bude černym koněm WSM ligy :o :s
  • Plzeň dnes kvalitní demolice Olomouce =)
  • Jestli si dal kafka frťana za každý gól, tak dorazí do Toužimi až bůhví kdy :-D.
  • Tak dnes to vidim na 2:3,kéž by.
  • Tak hoši kolik vás frčí dnes na Lapač?
  • Tak po desátý vyrážime,doufám  že lupení  he nachystáno
  • Tak jak ubyha cesta na Lapac?Kurnik taky jsem chtel vyrazit,ale spis semnou vyrazili v praci dvere,když jsem chtěl volno.
  • @Viking67_

Já si to šetřím na prosinec, to se snad přidá větší grupa (mrkám na @plasa).
  • upraveno 13. září 2017
    V prosinci jsem all in B)
    Post edited by Screepy on
  • @kjetel Mrkej :) Já to mám poznačený v kalendáři. Pokud se nestane nějaká neočekávaná věc, jako že bych třeba musel někde vyrábět kulturu, tak jedu! I s tim bubnem počítám :))

• 20 km do Brna dálnice di katasrofe...Prej se to tam v sobotu porvalo, tak jsem zvedavej. 
  • No, když si představim výlet párekklubu, tak nějak nevim, kdo by se měl s kým rvát :) Dokud mi někdo nevyrve párek z huby, jsem v klidu. Ale možná chlapci z Ústí, jestli tam nějaký byli teda, jsou třeba větší citlivky.
  • Další gól, kterej je jednoznačně Filipovo. Tyhle kiksy nás budou stát letos asi dost bodů.
  • Ještě že jsem škrt a těch 90 Kč jsem dávat nechtěl. To jsou taková déja vu tohle všechno...
  • @kjetel možná toho teď taky trochu lituju :D hlavně moje duševní zdraví trpí :D 
  • Today so far (after 50 minutes) a 2:2 - after a 0:2 for us! There we have this dangerous, careless handling of a leading by two goals again. The team shows the same issues like last season ... but against weaker opponents. 
    Keeping calm and having patience at the beginning of a season is one thing - but if our team makes the same mistakes on a lower level again, then we have to draw consequences early, instead of waiting until it will be too late. This season it counts more than ever before!
  • kinkis napsal(a):
    Další gól, kterej je jednoznačně Filipovo. Tyhle kiksy nás budou stát letos asi dost bodů.

I have not seen it by now. But even if a goal was a fault of F. Novotný: I know with T. Závorka we would get at minimum one or two goals against us more in every match he would play.
    Nevertheless I wrote it: I am not happy about the goalies we have until now.
  • @HawK71 it was again a shot between legs - not so much powerful, nothing special and he cannot catch it...
  • Minimálně jede bod opět úspěšně ztracen :) ach jo
  • Opravuji, dva body :)
  • Před nějakými 15 lety bych ten výsledek bral. Ale dneska :confused:.
  • At jdou do Prdele idioti.Uz to zase začíná.Takhle nepostoupi ani náhodou.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters