HCE Fórum

1166167169171172767

Komentáře

• CV posranej :) ale třeba je společný sraní semkne!
  • Viděl bych to v CV na motivační tataráček ala Franz Straka. =)  Akorát zapoměli, že na něj nemaj kupovat to levný hovězí z Polska, který se nejvíc prý prodalo v severních Čechách. :'( =)
  • Jako je mi jasný, že kluci už jsou na dovolený, ale prohrát s chomutovskou juniorkou je solidní teda :D 
  • upraveno 23. březen 2019
    Ten Erat je normální pí*us, nic jinýho... 
    Post edited by kjetel on
  • To Dynamo hraje s komplet juniorkou... Kam se hrabou Průjemáti :)
  • Senkerik ma zajimavej vyvoj kariery..... Z 1.ligy do repre.
  • upraveno 24. březen 2019
    No osobně to na jendu stranu chápu, Pce chtějí šetřit svoje hráče na baráž, na druhou stranu  bych chtěl, aby ti kluci byli rozehraní a prakticky mi předvedli, na co se můžu těšit v baráži, nevim no, jestli tohle je ta správná cesta, ale to musí vědět ten jejich vrah na lavičce. Spíš jsem zvědavý na baráž, Pardubice jsou dle mého názoru tak rozložený, a to celou sezonu,že ty nadržebý týmy z první ligy přes tenhle tým mají větší šanci postoupit než přes Chomutov (ten jestli už nebude mít sračku věřim, že extraligu nějak uhájí), ale u PArdubic , ačkoliv mají co se soupisky týká kvalitní tým, tak nevim nevim, nechám se překvapit :) Chomutov bych klidně v ELH oželel..
    Post edited by Screepy on
  • Taky mám dojem, že PCE se z toho letos nevyhrabou. A u Chomutova myslím bude záležet na tom, jestli maj hráči zaplaceno :) Zachraňovat klub, kterej mi dluží, to bych se asi nepřetrhl :)
  • Cíl pro tuto sezónu splněn, po čtyřech letech si můžeme konečně oddechnout již před koncem března :) . Teď ještě aby Sokolov postoupil do první ligy  B) .
  • V1: Dneska vykrocili dobre. Jen tak dale. Mistama to byl dobrej hokej....
  • Konečně cíl splněn,moc jsem tomu nevěřil,ale jsem rád že to dopadlo dobře.Další přání je aby Kladno nepostoupilo,Chomutovu aby se udržel a Pardubice nebo Motor, kdo bude lepší,tak si zaslouží extraligu hrát.
  • Me osobne by Chomutov nechybel, ale nikomu nepreju neuspech, moc dobre si pamatuju ty nervy kdyz jsme se tam placali my
  • @kjetel- nechceš udělat tipovačku i na baráž? ;)  Po čtyřech sezónách si jí konečně můžem užít jen jako nestranní pozorovatelé, tak co si zkusit v ní zatipovat?  =) A vzláštní bonus, kdo bude přístí rok hrát ELH s náma. B)
  • Chudák Kjetel pico =) =) =) .No baráž bude zajímavá,ja mám dojem,ze maj šanci postoupit oba z 1.ligy.Chomutov zaplaceno mit nebude,a kdyz jo,tak jen někdo z nich.Pardubice letos spadnou.
  • upraveno 25. březen 2019
    @Skopec

Technicky to problém nebude, jen se budou body sčítat s PO  :).

EDIT: Je to menší práce než s PO, protože ty zápasy tam narvu najednou, nemusím čekat na vývoj série  :).
    Post edited by kjetel on
  • Můj tip je ze Pardubice i Chomutov zůstanou.
  • Já osobně přeji extraligu Chomutovu a Motoru. Ale nejsem nijak vyhraněný a pokud baráž skončí opačně, naštvaný nebudu. Užijeme si konečně sledování (poslední) baráže z povzdálí bez nervů. :)
  • Motor a psíkožroutí postoupí. Motor má Prospala a Jihlava se přesvědčila o tom, že přes JJ nelze přejít... :s

Pirátí jsou rozbití díky zdravotnímu stavu i nedostatku peněz na účtech a perníkáří nemají potřebnou kvalitu k udržení...
  • Já si taky myslím, že se můžou vyměnit oba celky v ELH. Ale už předloni se Polokoně kousli a šly jsme do pralesa jen mi. Piráty ale nemá co zachránit, letos to asi nebude ani faktor Duda. B)
  • upraveno 26. březen 2019
    Sám jsem zvědav, jak tohle dopadne,Budějky se tam budou chtít procpat za každou cenu, ty mají obrovskou motivaci, protože se o to pokouší už leta letoucí a faktor Prospal může hrát velkou roli! Pardubice se po celou sezonu nemůžou vyhrabat z totálního marastu a zmaru, i přesto, že kádr mají slušnej, takže s těma to vidím asi nejvíc bledě, ti by se museli fest kousnout, ale když se nemáš za celej rok od čeho odrazit, tak hledat ten odrazovej můstek v baráži je sakra těžký. Chomutov to záleží, podle mě ale budou chtít zůstat v ELH i kvůli tomu, že po případným sestupu už by podle mě hráči neviděli ani vindru. A Kladno těžko říct, u těch to může dopadnout tak i tak, je otázka, zda vůbec Jágr chce mít Kladno v ELH (prachy, zimák atd atd..)
    Post edited by Screepy on
  • Koukate na Plz vs. Olomouc? Ten Richter Konrada naklada?
  • @bongito ;
    S odchodama souhlasim, mozna az na Stloukala. Dle meho nedostal dostatecny v prostor a myslim si, ze v tom klukovi je vic.
  • Souhlasim. V podstate je mi lito jen Sicaka, ale chapu to..
  • Odchody asi OK. Podlipnik na extraligu moc nemá, ale loni se jeho góly šikly :)
  • Sicak uz to bohuzel nedava fyzicky. Proto zaverem byl na lede kazdy druhy zapas.
  • Stloukala si stáhne Plzeň a bude tam dávat goly jeden za druhým, jak Kindl :)  Balán pro mě zklamání, tenhle kluk přece vždycky hrát hokej uměl a pak z něj byl hráč do 4. lajny, je fakt, že tam radši místo relativně drahýho Balána dám nějakého juniora. Zrovna Sičáka bych asi ještě nechal, ten kluk má zkušenosti a svoje si odehrál, tam je to asi trochu škoda. ALe jinak s odchody problém též nemám.
  • Jo, Sičáka je mi líto, ale veskrze je to pochopitelný, ty odchody. Vlach ale taky mohl hostovat déle :)
  • Nevíme jestli to není z popudu samotného hráče. Sičák v KV koupil byt.září je daleko tak si vzpomeňte na Bičánka.ten se taky vracel snad 2x
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters