Ale tak... Já jsem bez hokeje celej rok, není čas Jen prostě tohle je takový... Chápu, jdou po marketingově zajímavejch věcech (Plekanec, Jágr), líp se jim o tom plká, ale stejně. Čeho je moc, toho je příliš.
@plasa Jj, vzpomínám si, že z naší předloňské sestupové baráže neodvysílala ČT jediný náš zápas. A loni se s vysíláním taky nijak nepřetrhla (mám pocit, že z našich zápasů odvysílala pouze ten v Litvínově, kde jsme vyhráli 5:1). Mimochodem letos ČT několikrát vysílala i první ligu, včetně určitých (kladenských) zápasů play-off. Toho jsme se loni taky nedočkali.
Hoši berte to, jak to je, prostě Jágr, Kladno..hotovo, stejně jako v ELH to byl samý zápas Komety, nenaděláme nic. Můžeme nadávat, můžeme být naštvaný, ale to je jediný co můžeme.
Mě by spíš zajímalo, kam se vypařila Plzeň co smetla Ol v prvnim zápase 8:1..dbeska je to jalový tvl, kafko co se s nima tak serete kurde
Nazorný příklad toho, kam to soupiskou, rozpočtem , stadionem podprůměrný tým může dotáhnout, s ohledem na výsledky Ol i ze sezon předešlých to neni náhoda. Můžeme jim tiše závidět.
Koukám . že Plísni teče voda do zádele.Každej včetně mě čekal že je přejedou a ejhle...Kovář s Gulim neviditelný a Mora jezdí po prdeli.No jsem zvědav. Špatná zpráva je , že Sokolov padl na nájezdy, budou to mít těžký...
@Viking67_ je to tak, dneska Plz jalová, první lajna nic. Sedmej zápas je už úplně jedno, jestli jsi doma nebo venku, naopak si myslim, že to může hrát do karet Olomouci, doma jsi pod tlakem domácích fanoušků, kteří doufají a věří, což může svazovat ruce. Ten sedmej zápas bude velmi zajímavý!
Chomutov - Kladno; neuvěřitelně zajímavý zápas. Kladno dominovalo neproměňovalo šance, avšak Chomutov to silou vůle a díky famóznímu Petersovi přečkal a ve třetí třetině nemilosrdně udeřil ze dvou ojedinělých šancí. Hokej umí psát poutavé příběhy.
Tak Vrchlabaci taky nejsou žádní svatouskove.Tam se to údajně mele dost často.Info je od známého,který tam poblíž bydlí.Takze kdyz Sokolov tuhle sérii vyhraje,bude v 1.lize?Nejak to jde ted mimo mně,neni moc casu to ted sledovat.Ale držím jim každopádně palce,at se to podaří.
Komentáře
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/hc-dynamo-pardubice-hokej-fanousci-baraz-billboardy.A190329_110247_pardubice-zpravy_mvo