HCE Fórum

1167168170172173766

Komentáře

• Možný je všechno :) já jsem ovšem zvědav na ty nové plejery, koho se nám podaří ulovit.
  • Ten Sičák mě opravdu mrzí :/no ale uvidíme, kdo přijde no...
  • No jsem zvedavej,jaky adekvátní náhrady prijdou.Tusim,ze nic moc,a ani ta kvalita nebude jina,nez hráči,kteří byli ted odejiti.Klidne to mohli nechat opet tak,jak to bylo ted.Aspon jsou na,sebe zvyklí,takhle se to zase bude sehravat bůhví jak dlouho.No nic.
  • Nejlepší by bylo posílit a zároveň neměnit kádr, žejo? Hrát líp než letos se stejně jalovejma hráčema.
    Mimo Sičáka to nejsou žádný klubový stálice ani tahouni, tak... Co jako?
    Jo, na příchody jsem taky zvědavej. Nějaký mladý štiky by to zase chtělo. Nebo Šiky :)
  • @plasa Myslím si, že velkou roli bude při skládání mužstva hrát případný postup/nepostup Sokolova (včera ve Vrchlabí sice prohrál, ale furt mu věřím) a následná hypotetická spolupráce s ním, jako s prvoligovou "farmou".
  • S hostovačkama nenaděláš nic a pak stačí jít jméno po jménu, Sičák - ano, tohle je asi škoda, ten tu možná mohl ještě zůstat nějaký ten rok nebo tu dohrát do hokejového důchodu, mldým obráncům by pořád měl co předat. Podlipnik - s tim byl kříž už v průběhu sezony a divim se, že neodešel dřív, takže logický vyústění situace, Balán - na 4. lajnu drahej, Stloukal - asi nevyužitý potenciál, ale žádný terno to nebylo, tohodle hráče nahradíš šikovnym junkem, Lapšanský - též byly asi představy jiné než naplnil. No a to je všechno, pro mě žádná tragédie.
  • Plasa:
    No ja neříkám neposilovat.Ale vzhledem k nasim možnostem nijak posilovat nemůžeme.Proto říkám,ze v naší situaci to ani o posileni nebude.A jestli chceme posilit hracema že Sokolova,tak to tedy pardon.Na to jsem ani nepomyslel,jaky tam jsou talenti.
  • K posilování to řekl Pešout jasně:
    Samozřejmě vzhlížíme k další sezoně, kdy bychom chtěli malinko posílit, nicméně naše největší posila bude, že ti kluci budou o rok starší.

Bez hlavního sponzora bohužel nemůžeme čekat zázraky a musíme spoléhát na to že klovneme někoho levného, ze kterého vyždímeme celý potenciál a něco navíc.

• Vossy: A tak to ma byt...
  • Duda bude volnej... :)
  • A levnej, že jo =)
  • A hlavně nadějnej =)
  • upraveno 27. březen 2019
    Post edited by Screepy on
  • Tak základní luftík v kádru jsme udělali a nemáte někdo info jestli se vrátí třeba hráči z Jihlavy - Osmík , Harkabus?
  • @Screepy tak jestli se letos Chomutov udrzi tak to bude malej zazrak
  • Maso - uzeniny Lubina...? =)
    Nebo že by to byl rytířský tataráček? :))
  • @plasa

Levnej bude. Dobře ví, že každá příští sezona může být tou poslední... 
  • @Screepy - U nás z toho společnýho pirátskýho průjmu máme srandu ale představ si bejt v kůži chomutovskýho fanouška - skoro celou sozónu prohráváš a když už to na jejím konci začíná vypadat nějak nadějně, že se tý baráži vyhneš, tak do ní stejně spadneš. A když už víš , že tě ten nepřijemnej kolotoč utkání o bytí či nebytí v ELH stejně čeká, tak nějakej blb přinese na týmovej tataráček zkažený vejce a i to málo se záchranou sezóny v který si doufal , společně proteče do záchodový mísy. :o :'(
  • @Skopec o tom žádná, já jim to v žádnym případě nezávidim a představa, že bychom v tutý situaci byli my, tak by mě asi omejvali..to je toti prakticky vydlážděná cesta do pralesa, já ujsem teda salmonelu nikdy neměl (klepu na dřevo), ale vim co s tebou udělá blbá střevní chřipka, týden člověk sere a blije ..a pak je 14 dní sportovně absolutně nepoužitelnej, protože přišel o  několik kg váhy a o všechny síly co měl, salmonela je ještě o stupeň větší zlo, takže ten tým je teď vlastně totálně hotovej, možná se pár kluků dohromady nějak dá, ale rozhodně nebudou 100% připravený..jako je to nezáviděnihodná situace, na druhou stranu, ten klub jim neplatil výplaty,kdyby tam bylo všechno v cajku, tak dneska třeba CV už měl po předkole a hoši doma srali bez obav, že by je čekaly nějaký rozhodující zápasy, vona ta karma někdy nespí. A další věc je, že dávat si tatarák týden před baráží je dle mého laického rozumu lehký nerozum, tatarák je tak trochu risk vždycky, 9x to vyjde, jednou ne.. :) ale mít tým před takhle důležitou fází sezony ,asi bych tatarák nechal až na závěr (možná) úspěšné baráže..
  • Tohle někdo napsal na diskuzi k tomuto tématu na Idnesu - Veverka se tesil, jak tu extraligu udrzi a aspon streli licenci, kdyz uz to jde do kopru - a celej byznyzplan mu vyhori na jednom platu vajicek koupenych nekde u stanku ve sleve  =) Taky holej fakt. B)
  • Tak agentura JPP tvrdí , že je Kumy oběma nohama ve Varech...A co se týče Harkyho a Osmíka , tak je tady nechtějí. Nechápu proč...
  • Kdo od koho na zítra opisoval?!  =)
  • V67: U Harkyho "se rika" ze "nesedi do party". Ja to taky moc nechapu....
  • Taky jsem prekvapenej, ze tu zustava Plutnar. Cekal jsem, ze ted bude ta prava chvile pro Liberec si ho stahnout zpet do svych rad. Kazdopadne pro nas dobre....
  • Ja bych si tady treba dovedl predstavit Adama Rasku.S tim Kumim je to zprava sice moc hezka.Odvedl tady víc jak hodne prace,ale zda se mi,ze uz to proste ma za sebou,a uz se jen vozí,a mansaftu moc nepomuze.Mozna se jen pletu,a kez by ano.Je to jen muj nazor,nikomu ho nevnucuju.Vim,ze ted tady za to o Kumim tady budu jeste vic v nelibosti.
  • Jetli opravdu Kumi prijde,tak bych dal tipovacku na to,jestli si kvuli tomu strihne Vendel jeste jednu sezonku.Ja bych dal,ze jo.
  • No a jeste Jergl,ten by byl slusnej si myslim.
  • Kanis:
    S Kumim souhlas. Mám ho rád, ale nejsem si jistej jestli by přinesl to co teď potřebujeme.

Já bych si jako posilu dovedl představit Chomutovského Ronalda Knota který i na tu bídu co Chomutov předváděl, tak má na obránce dobré statistiky a ve 25 letech je to ideální materiál.
  • Jojo,Knot patril ke svetlejsim momentum CV hokeje letos.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters