@Screepy Doporučuji pročíst jejich fórum, v posledních dnech je tam opravdu počteníčko a když to člověk sleduje jako nezaujatý, docela se tím i baví. Například v dnešním TV utkání plánují fanoušci Pardubic roztáhnout plakát napadající pardubické vedení.
Upřímně si myslím, že takový Chomutov narozdíl od Pardubic půjde ještě nahoru. V Pardubicích je to totálně v rozkladu.
Maybe I am too long in this sports... But if I am reading such things, it is all the same. Over the years and seasons there is only a change of the colours and the club symbols. In this event where there is a winner, there will be loser.
Let us try to have nothing to do with the end of the standings.
"Sportovní manažer Jarda Bednář po lidské stránce není zrovna rovina, ale hokejista to byl vynikající, hokeji rozumí výborně, čuch na hráče má." Tvl, LOL, tenhle Radek Duda, to je fakt kokot BTW viděli jste pozápasovou tiskovku Prospala? To je taky paráda
Tiskovku jsem viděl,docela mluveny od srdce.Duda no coment,zrovna on ma co rikat o lidskosti.No a o J.Bednarovi jsem nikdy nic špatného neslyšel.Takze za sebe nemuzu hodnotit.
Čím déle koukám na tabulku, tím více mrzí, že se v neděli nepodařily tři body, mohli jsme být sedmí a v sobotu sehrát se Spartou přímý souboj o šestku, respektive dotáhnout se. Škoda.
Vím, že nad tím nemá cenu spekulovat, jelikož je to šíleně vyrovnané, stačí jedna série a tým může být úplně jinde.
Z následujícího trojzápasu bychom potřebovali získat 9 bodů a především je nutné zvládnout dvojzápas s Chomutovem a Pardubicemi za plný počet bodů.
Získal jsem tu pasáž o Varech z toho placeného Isportu:
"Zatleskat je třeba Karlovým Varům. Když loni na jaře spadly, byl to průšvih. Já se tomu nedivil, pokud vám mužstvo trénuje pan Tlačil, který v extralize neměl nikdy výsledky, nemůžete být v šoku. Trenér musí být hlavně rovný a férový, tenhle člověk k tomu má obrovsky daleko. No a vidíte, tak šel na Spartu a dělá tam mládež… Pro mě nepochopitelné, ale to je věc Sparty.
K týmu přišel Martin Pešout, přiznávám, že jsem byl trochu skeptický. Ale on Vary postavil na nohy, první ligou projel suverénně, skvěle se trefil do gólmana Novotného, jemuž pak pomohl Závorka. Vary nemají jediného rozdílového hráče, sází na kolektivní pojetí, jsou tam evidentně nastavená pravidla a parta drží pohromadě. Sochu by měli postavit Vencovi Skuhravému, toho bych velmi brzy viděl v křesle generálního manažera místo Míry Vaňka."
No hraje si na rádoby moudrého experta, avšak je třeba ho brát hodně s rezervou. Všichni víme, že Vaněk má na klub stále vliv ale GM prostě není. Duda by si mohl ověřit fakta, než něco vypustí do světa...
Did this egomaniac R. Duda really say: "Hráči musí dát svá ega stranou a věnovat je ve prospěch týmu." The R. Duda who prefers individual training units instead of training units with the team in summers. The R. Duda who searches the faults always in other persons (players and coaches), but never in his own person. The R. Duda who yells at his team mates instead of talking with them. The R. Duda who brings internal affairs of teams into the press, all for his own sake and the attention of the public for R. Duda. R. Duda is a furuncle - where is the cure?
Super,je dobre ze se o nas pri pusobeni v ELH takhle mluvi,konecne po dlouhych letech.Jasny,je skoda tohohle zapasu s Vitkama,ale proste ten bod by tam byl,kdyby ......! Dal to rozepisovat opet nebudu.
Potom je obrovska skoda ztracenich bodu doma s ropakama ( 3:1)po 2 tretinach -
nakonec 3:4 PP.No a potom taky velka skoda bodu doma se Zlinem.Byli ten den urcite hratelny,a stopro lepsi nebyli.Nasi se akorat porazili sami svejma chybama,to samy s ropakem.Mohlo ted byt o 6 bodu vic,a to s tema Vitkama nas nemuselo az uplne tak mrzet.
"Sportovní manažer Jarda Bednář po lidské stránce není zrovna rovina, ale hokejista to byl vynikající, hokeji rozumí výborně, čuch na hráče má." Tvl, LOL, tenhle Radek Duda, to je fakt kokot BTW viděli jste pozápasovou tiskovku Prospala? To je taky paráda
No hele, zkus říct před fandama Slavie "Jarda Bednář". Drtivá většina z nich začne nadávat. Hlavně Bednář má prsty v jejich sestupu. Rozbil tam kabinu na kousíčky a v momentu, kdy po posledním domácím utkání baráže přes mikrofon sliboval fandům, že se postará o to, že do roka a do dne se Slavia vrátí do extraligy, už měl měsíc podepsáno v Kradci...
@kafka Podle mě spíše @plasa poukazoval na to, jak vůbec může někdo jako Duda něco takového říkat. A teď neřeším jestli je to pravda nebo ne, vím, že rozchod Bednáře se Slavií byl velmi ve zlém.
No podle me Vitky maji celkem velkou sanci tam neco urvat,dal jsem 02..No a zitra se Spartou vidim celkem sanci na nejaky body.Ted se jim az tak nedari,ale je fakt,ze venku hrajou lip,nez doma.Kazdopadne mi to zitra nevyjde se zajit mrknout na hokej.Myslim,ze by to mohlo bejt zajimavy utkani.
Tak nakonec jsem na hokej šel,a dnes tedy nic moc z obou stran.To co nas zdobilo předešlá utkání,jsme dnes neměli,a to rozhodlo.Jinak by urcite Sparta k poražení byla.Hold každej zápas neni posviceni,a jede se dal.Zítra v Chomutove body nečekám,tam to bude složitý.Kez bych se mýlil.
Pokud v pátek porazí Pardubky (což by k jejich formě měli, ale víme, jak rádi jsme tady body rozdávali), tak bez ohledu a výsledek v Plzni, kde v body moc nevěřím, bychom končili první půlku se 36 body, což je asi mnohem víc, než většina z nás čekala.
Osobně jsem za těch 24 kol více než spokojený, je o co hrát a o tu desítku se určitě ještě popereme.
Pánové o dnešním zápase jste si toho všichni mohli přečíst dost nebo vidět prenos z CV. Ale to co jsem dneska videl,to jsem na hokejich v ELH jeste nezažil. Před par dny jste tady probírali Dudu ale to co dneska predvedl pred zápasem po skonceni rozbruslení fakt není nikde k vidění. Kdyz odcházel z ledu pokecal s Vendelem,poplacali se po ramenou a Venca šel za našima do kabiny. Ne tak Duda. V CV je odchod do kabin po hostujícím kotlem. A to byl trochu kamen úrazu. Pri jeho odchodu si ho všimli naši ultras a prohodili k němu asi nějakou pikantní poznámku. Normalni hokejista nad tím mávne rukou a jde dál, Duda ne. Zašel přímo pod kotel a začal si s ním, lépe řečeno s Gazim docela od plic vyrikavat, kde je vetsi ...... a končilo to tím, ze ho Duda zna a prijede mu do Varů v pristim tydnu rozbít ústa. 😂😎 Fakt uz jsem zažil za ty desítky let hodně ale tohle fakt ještě ne. Měl jsem to vše z první ruky, protože Duda stál skoro primo podemnou a mrzí me,ze jsem nevytáhl mobil a nenatocil to.😎😎
Komentáře
Upřímně si myslím, že takový Chomutov narozdíl od Pardubic půjde ještě nahoru. V Pardubicích je to totálně v rozkladu.
EDIT: Tady je když tak odkaz: http://www.hcpcefans.cz/forum/index.php
Samozřejmě berte můj příspěvek s humorem....aby mě tu pak někdo nechtěl ukamenovat
Nemáte někdo náhodou plnou verzi?
Tvl, LOL, tenhle Radek Duda, to je fakt kokot
BTW viděli jste pozápasovou tiskovku Prospala? To je taky paráda
Vím, že nad tím nemá cenu spekulovat, jelikož je to šíleně vyrovnané, stačí jedna série a tým může být úplně jinde.
Z následujícího trojzápasu bychom potřebovali získat 9 bodů a především je nutné zvládnout dvojzápas s Chomutovem a Pardubicemi za plný počet bodů.
"Zatleskat je třeba Karlovým Varům. Když loni na jaře spadly, byl to průšvih. Já se tomu nedivil, pokud vám mužstvo trénuje pan Tlačil, který v extralize neměl nikdy výsledky, nemůžete být v šoku. Trenér musí být hlavně rovný a férový, tenhle člověk k tomu má obrovsky daleko. No a vidíte, tak šel na Spartu a dělá tam mládež… Pro mě nepochopitelné, ale to je věc Sparty.
K týmu přišel Martin Pešout, přiznávám, že jsem byl trochu skeptický. Ale on Vary postavil na nohy, první ligou projel suverénně, skvěle se trefil do gólmana Novotného, jemuž pak pomohl Závorka. Vary nemají jediného rozdílového hráče, sází na kolektivní pojetí, jsou tam evidentně nastavená pravidla a parta drží pohromadě. Sochu by měli postavit Vencovi Skuhravému, toho bych velmi brzy viděl v křesle generálního manažera místo Míry Vaňka."
No hraje si na rádoby moudrého experta, avšak je třeba ho brát hodně s rezervou. Všichni víme, že Vaněk má na klub stále vliv ale GM prostě není. Duda by si mohl ověřit fakta, než něco vypustí do světa...
Osobně jsem za těch 24 kol více než spokojený, je o co hrát a o tu desítku se určitě ještě popereme.
It is so important to score against direct rivals - and that is what we do this season. Nice!
Fakt uz jsem zažil za ty desítky let hodně ale tohle fakt ještě ne. Měl jsem to vše z první ruky, protože Duda stál skoro primo podemnou a mrzí me,ze jsem nevytáhl mobil a nenatocil to.😎😎