HCE Fórum

1139140142144145766

Komentáře

• :o :s (What I just saw now...) N. Schaus is back in the Extraliga with his unfair attacks. Beware! Injuries must be expected!
  • upraveno 14. listopad 2018
     @HawK71 When I discovered this information, I was very disgusted. Just remember Baráž 2017. I remember that we were, mainly you and me, constantly discussing about him on the old forum.
    Post edited by Vosa1 on
  • kjetel napsal(a):
    Když jsem viděl kapitána na zastupitelstvu města, tak mi ho bylo fyzicky líto. Tvářil se, ž by raději strávil celé utkání na trestné  =).
    Jen se neboj. Během měsíce si zvykne a bude mu tam dobře...
  • @Vosa1: Yes, I remember for example his attack on P. Stloukal and the discussions afterwards.
    It was not only a cross-check - it was a check to the head and a boarding also, therefore he should have been penalized with a 20 minutes disciplinary penalty (plus the usual 5 minutes) But he got only 2 minutes, shot the goal to the 4:4 and we lost needed points.
    I hope for Sparta's bad boys to neutralize Schnaus as soon as possible.  ;)
  • No luck today.  B)
  • A to jsem si říkal, že nemít další povinnosti, že bych si i zajel na výjezd...
  • Presne to jsem chtel taky udelat.No pokud se nevrati k ty hre co jim ted nesla body,tak to bude zase vse jak na zacatku,a index stesti,se posere radosti.Dostat 7:2 a z toho 5 v preslivkach je blby.No nic jedeme dal,priste to musi byt daleko lepsi vykon,jinak s Hradcem body uz nebudou vubec.
  • Tak jsme prohráli no, stane se, jedeme dál, viděl jsem jen první třetinu, ale tam jsme zase hráli tak hrozně lehkovážně, jak kdybychom se vrátili o 15 kol nazpět. Hezky se vrátit nohama na zem a žrát led..a zlepšit oslabení, dostat 5 gólů v přesilovkách  je silný kafe.
  • Pánové, včerejší mač se lámal neproměněnou tutovkou Kohouta  na 3:3 a jeho následném zbytečném vyloučení.V kterým ropáci proměnili první přesilku a zase se odskočením na dva rozdílový góly se uklidnili. :'( Protože do tý doby jsme byli ve druhý třetině krapánek lepší a myslím si, že kdyby to dal tak jsem i vyhráli. B) 
  • upraveno 15. listopad 2018
    @Skopec 100% souhlas, právě jsem to chtěl taky napsat  =) , zde se jednoznačně zlomilo utkání. Kohout to měl určitě proměnit, a když to neproměnil, tak alespoň nemusel takto faulovat. Zbytečný a vědomý faul to sice byl, ale od rozhodčího to bylo taky poměrně přísné.
    Post edited by Vosa1 on
  • Tak ja tedy ten zapas nevidel.Ale aspon me tesi co tady tedy ctu,ze to zase tak uplne jednoznacny dle vysledku nebylo jo?Jeste co jsem zaslechl,tak tam Gorca prej nezkrotil uplne dobre puk,jinak by prej taky daval.To prej Janus vyjel za branu za pukem,a on se odrazil od prken pred branku,a tam ho Gorca nejak blbe zpracoval.No jasne no,kdo by to taky cekal,ze jo.
  • Musej se vratit k ty svy hre co hrali pred prestavkou.Pokud mozno bez vyloucení,tam se presvedcili,ze pokud nejsou vylucovaný,tak ten vysledek se da uhrat daleko lip.No nic,jsem zase nejak moc chytrej :)
  • Nice to have our #34.  :)
  • Důležitá výhra,urcite to klukům zvedne sebevědomí.
  • Vzhledem k tabulce velmi podstatné body :)
  • Dneska body super ale co tam chvílemi predvadel #5 nebo #44 to bylo za trest :#
  • Ta tabulka je strašně vyrovnaná. Každý bod je důležitý.
  • To je kazdej zapas,sem si uz zvyknul,ani mi to neprijde. B)
  • Na Spartě se dějou zajímavé věci  :o
  • @Vosa1- No naši taky perlí  :'(  
  • upraveno 18. listopad 2018
    Misto sníženi na 2:3 golem do prazdny dostaneme na 4:1.  :'( :/
    Post edited by Skopec on
  • upraveno 18. listopad 2018
    No vypadá to na sešup na jedenácté místo  :s . Je ale pravda, že z Liberce se body moc čekat nedaly. Chtělo by to vyhrát následující tři domácí zápasy s těžkými soupeři.
    Post edited by Vosa1 on
  • The problem today: Our defensive! 
    For example: Look where our #44 stands[!] when Liberec scored the 3:1. 
  • Hoši, prohráli jsme v Liberci, kdo tam čekal body tak musel být lehce utopický, odtud se body vozit nebudou ani pro mnohem lepší týmy. Jasně chyby tam jsou,jenže ty prostě vyplývají ze hry, kde mezery máme, nedá se nic dělat,teď tři zápasy doma tam bychom měli zabrat!
  • Ja teda body z Liberce necekal,a pri vsi ucte je to jeste prijatelnej vysledek.Kdyz jsem videl minule v TV co Libaci udelali se Zlinem v posledni tretine,kdy jeste ve 41 minute prohravali 1:3,a nakonec po 60minutach 4:3 vyhrali,tak jsem byl pred zapasem naprosto klidnej.Samozrejme by blahovej bod byl uplne paradni,ale zase budme nohama na zemi.Momentalne je to proste nerealny.S Kometou to bude taky na krev,tam sance je,kor doma.Tak kluci hodne stesti.
  • upraveno 19. listopad 2018
    V Pardubicích dostává dnešní sněžení úplně jiný rozměr, viz příloha. EDIT: tak už to píšou i tady- https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1042756-velky-problem-ceskeho-mistra-sveta-kokain-prekroceni-hodnot-v-radu-desetinasobku.html#hp-sez

Jinak Televizák si údajně našel v Pardubickém týmu partičku a taky nevychází ze svého standardu B) .
    Post edited by Vosa1 on
    HC.pdf 10.4M
    :o Hey! Oh!

=) =) =) 
    Post edited by HawK71 on
    Post edited by Vosa1 on
  • Pardubice by mohly být žhavým kandidátem na Vsetín cup, třeba místo nás, trochu mě štve ta Bolka,tu jsem chtěl u dna a ona nějak vystrkuje růžky. Chomutov porazil matoznou Spartu která včera jen potvrdila svojí neformu s Olomoucí (celkem velkou část toho zápasu jsem sledoval), ale jinak si drží svůj standard no a pak jsem se taky díval část zápasu Plz -Zln a Plz teda žádná hitparáda, šancí teda měli dost, ale jinak nemastny neslaný..tam to teď take nějak nešlape dle představ zdá se. Co na to kafkojc
  • @HawK71 My favourite :)) :

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters