HCE Fórum

1137138140142143766

Komentáře

• Jojo diky. Jsem si to s tema bodama myslel,jen jsem byl nedockavej.K tomu Vendelovi:Nechte ho paneboze bejt.Misto toho,aby jsme se tady radovali z vysledku muzstva,tak se tady zminujou nejaky pikacoviny o Vencovi,kterej tady pro ten klub s Karlem Holoubkem udelal nejvic ze vsech v organizaci Energie.
  • Rachůnek neee :s :'(
  • upraveno 5. listopad 2018
    @kanis Zmiňuje to tady jeden jediný člověk, který sem již od loňské sezóny píše pouze irelevantní kritiku.

@HawK71 @Screepy @FeryBo Rachůnek jde dnes na podrobné vyšetření a zatím to vypadá optimisticky, že by po repre pauze mohl normálně hrát. Ale uvidí se po vyšetření, musí se vyloučit poranění hlavy a krční páteře.
    Post edited by Vosa1 on
  • Venca má svoje, ale poslední dva roky je jako vyměněný a extraliga mu evidentně vrátila hodně velkou chuť.

Tak snad mu tu chuť nesebere zastupitelská lavice  =).
  • Rachůnek musí být deset dní v klidu, nejedná se však o nic vážného a po těch deseti dnech by měl začít v pohodě normálně trénovat.
  • upraveno 5. listopad 2018
    Jak píše kjetel, Venca šel hodně do sebe, v Třinci si prostě vybral slabší chvilku a ještě při naší smůle jsme si dali defacto dva vlastní góly, to se tak prostě stane, šance na vyrovnání jsme měli, v Třinci jsme rozhodně nějaký bod brát mohli, ale to je jedno, důležitý bylo, že se ten tým z toho zápasu vůbec nepoložil a ve Zlíně jsme zase nahodili válec, kterej si v Třinci trochu škytnul :) Tohle je všechno tím, že jsme si zvykli na začtku ligy na porážky, ale pořád věřili svojí hře, takže jsme toufám si říct, velmi psychicky  odolný tým, jedeme si to svoje, prostě jednou vyhraješ, jednou prohraješ, ale věříš svojí hře, která toho času nese úspěchy a pokud  budeme v této hře pokračovat, tak se nebojim, že bychom skončili někde v baráži. O plejof tu mluvit nebudu, na to je ještě příliš brzo. Mě těší dvě věci, za prvé, že umíme dávat góly i z relativně málo šancí, ale když už se do těch šancí dostaneme, tak většinou toho góla dáme a těch hráčů co to tam umí poslat je vlastně celá řada. Včera co si dovolil Balán, paráda (jemu evidentně přesun do 4. lajny také prospěl, začíná se nám probouzet). A za druhé, už neděláme takové ty školácké chyby, jako na začátku ligy, které byly dané naší nevyhraností v ELH a naivitou, že tady se taky nemůže nic stát, stejně jako když jsme vloni hráli prales. Chybu udělá každý, ale už to spíš vyplývá ze hry než z naší naivity a přístupu. Na začáku ligy jsem viděl tým, který hrál pěkný hokej, ale doplácel na školácké chyby a určitou laxnost a přístup a chvílema i tempo, které bylo o stupeň výše, měl jsem trochu strach, jestli se tomuhle dokážeme přizpůsobit, jestli na to mají naši hráči výkonnost. No a hle..jsme před Plzní :) Takže hlavně pokoru a dál makat!

A ještě jeden důležitý faktor, Novotný! To je od doby Lukáše Mensatora zase opravdu top gólman na kterém můžeme stavět! Dodnes se divím, že ten kluk šel tehdy k nám do pralesa :), ale co, teď je z něj hvězda týmu a on si tu roli evidentně užívá.
    Post edited by Screepy on
  • Vosa1 napsal(a):
    @kanis Tabulky se často doplňují až po skončení všech zápasů ve hracím dnu.

Jinak docela teď držím palce Vítkám aby to vyhrály, jelikož by se alespoň na chvíli splnilo to, co jsem tady Kafkovi tvrdil již před sezonou, tedy že budeme v tabulce nad Plzní =)
    Ani nebylo třeba držet Vítkovicím palce. Největším a nejtěžším soupeřem sme pro nás my... :)

Je neuvěřitelný, copa všechno dokážeme nedat.  :s  Rozebereme soupeře způsobem, že náš hráč dostane puk na forhend pár centimetrů od tyčky prázdný branky, gól z tutoho ale nakonec stejně není.  :'(
  • kafka: včera jste tam měli světlejší chvíle, kdy to samozřejmě zavánělo golem, ale čekal jsem že ty Vítky budete víc vařit, kor s tou statistikou, kterou proti nim máte na domácím ledě, kdy u vás nevyhrajou kolikrát jak je několik sezon dlouhých,třeba oproti tomu co jste hráli u nás mi to přišlo takový nemastný neslaný už..(nevím, možná jen můj dojem), protože u nás jste hráli fakt pěknej brusleivej hokej + vaši technicky dobří hráči, fakt se na to pěkně koukalo
  • Vosa1 napsal(a):
    [...]

@Screepy @FeryBo Rachůnek jde dnes na podrobné vyšetření a zatím to vypadá optimisticky, že by po repre pauze mohl normálně hrát. Ale uvidí se po vyšetření, musí se vyloučit poranění hlavy a krční páteře.
    @Vosa1: Hey, I questioned also … and first. ;) :) 
    But thanks for the info. :)
  • @Vosa1: Nice.  =)  =)  =)  :)
  • kafka napsal(a):

[...]

Je neuvěřitelný, copa všechno dokážeme nedat.  :s  Rozebereme soupeře způsobem, že náš hráč dostane puk na forhend pár centimetrů od tyčky prázdný branky, gól z tutoho ale nakonec stejně není.  :'(
    @Kafka: I wondered where KV's Non-scoring-Ghost went to... Now it is clear!   ;)
  • upraveno 7. listopad 2018
    Screepy napsal(a):
    kafka: včera jste tam měli světlejší chvíle, kdy to samozřejmě zavánělo golem, ale čekal jsem že ty Vítky budete víc vařit, kor s tou statistikou, kterou proti nim máte na domácím ledě, kdy u vás nevyhrajou kolikrát jak je několik sezon dlouhých,třeba oproti tomu co jste hráli u nás mi to přišlo takový nemastný neslaný už..(nevím, možná jen můj dojem), protože u nás jste hráli fakt pěknej brusleivej hokej + vaši technicky dobří hráči, fakt se na to pěkně koukalo
    Tak tři prohry v řadě ti v hlavě straší, ať chceš, nebo ne a na výkonu se tuto odrazí... Včera v Bolzanu sme už zase hráli výborně.
    Moc se mi tam líbilo i jinak. Úžasnej výjezd! Hlavně domácí fandové jsou neskuteční. Dovedeš si představit, že po té, copa některý tým v ELH dostane doma napráskáno 1:6, mu na konci zápasu ve stoje tleská celej zimák? Byl sem z tutoho úplně hotovej... B)
    Post edited by kafka on
    @kafka Pro Bolzano bylo osmifinále obrovským úspěchem a celý ten jejich příběh, kdy si klub prošel velmi nelehkými časy, je nádherný. A může také velmi prospět celému italskému hokeji..
    Post edited by Vosa1 on
  • Vosa1 napsal(a):
    @kafka Pro Bolzano bylo osmifinále obrovským úspěchem a celý ten jejich příběh, kdy si klub prošel velmi nelehkými časy, je nádherný. A může také velmi prospět celému italskému hokeji..
    Mají krásnej zimák, fascinoval mě hlavně dřevenej krov, kterej drží střechu. a taky spousta vlajek za získaný tituly, visících právě pod tou střechou. Bylo jich určitě přes dvacet. Přeju jim, ať se jim daří. Sem zvědavý, kolik fandů přijede na odvetu do Plzně...
  • Tak kotel tam musí být pěkný. Ten stadion má kouzlo...

• kjetel napsal(a):
    Tak kotel tam musí být pěkný. Ten stadion má kouzlo...

Přesně tak. Domácí sou za tutou brankou ( a kotel byl včera plnej.) My byli za druhou brankou. 
  • No tak vitaj Lukáš
  • Jsem na nej zvedavej na kluka.
    @Vosa1 and @VANEKnaZDI: There is spontaneous question mark over my head. Why? Our team worked well. Was this signing necessary? (Btw: His "plus/minus" is more of a "minus only".)
    Post edited by HawK71 on
    @HawK71 I was very surprised. I asked to my insider in club, and he doesn't know too.
    Maybe he is like a reserve in a case of injuries of our defenders.
    Martin Pešout in one interview told, that he would never take to his team player, which one he doesn't believe. So i hope, that he knows what to do.
    Post edited by Vosa1 on
    Thanks, @Vosa1. :) I was very surprised also, and thought similarly (our coaching staff should know the reason of this signing - nevertheless I would like to know the reason, too ;) ).
    Post edited by HawK71 on
  • Ja bych v tom nevidel zadnej problem.Sice mansaft funguje jak uz dlouho ne,ale kdyz se nekdo zraní,tak neni poradne kam sahnout.Rekl bych,ze je to celkem logickej tah,kvuli nasemu stylu hry.Vim,hodne hracu mame po hostovaních,takze se naskyta otazka,proc nesahnout po nich.No moc do toho nevidim,ale treba nevykazujou takovou vykonnost,jako tenhle hrac.Treneri urcite vi,proc ho sem chteli.Stejne tak s Rachnout tvl.Se proste zraní jeden z klicovych nasich hracu,a hned je v hlavach zmatek,jak a co ted,koho najednou za nej (adekvatniho).Proste sirsi kvalitnejsi mansaft, neni na skodu.
  • Kozák nevypadá na špatnýho hokejistu, prošel si KHL, v repre taky něco odehráno, jak píše kanis, viděl bych za tím prostě jen rozšíření kádru, který by v případě nějaké nenadále ztráty neměl moc kam šáhnout, uvidíme co se z chlapce vyklube.
  • upraveno 8. listopad 2018
    Pár dní zpět se u ropáků na fóru rozčilovali, že nedokážou přivést posilu do obrany. Teď se budou rozčilovat ještě víc, když to KV dokážou :D
    Post edited by Bongito on
  • @Bongito Už včera se tam o tom bavili a nadávali  =) =)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters