HCE Fórum

1100101103105106766

Komentáře

• @Screepy Jak říkám, nejlepší bude vyhrát nad nimi v úterý za tři body a doufat v konec souběžně hraného zápasu po 60 minutách, oslava by byla velmi slastná...
  • Moc to prožíváte :))) Jen je nechte, ať bulej. Podle mě se před oběma gólama mělo pískat. Nepískalo se, tedy rozhodčí nepískali, tak oba góly platěj. Stejně tak, jako máme dva body. Zejtra by to chtělo tři a bude vykydáno :)
  • Je to pravda. Zítra by to chtělo za tři body. Pokud druhý zápas nedojde do prodloužení, tak ať vyhraje v základní hrací době kdokoli, tak my jsme tam. Bylo by to moc fajn.
  • Hlavně by to chtělo zejtra konečně vyprodat taťkaSyner arýnu...
  • @kafka Tyvole, tak to abys něco udělal pro rodinu taky, abys je konečně vyvez! :)
  • kafka: Na Jihlavu vyprodano bylo (=listky uz se nedaly koupit).
  • @pOne

Tak to je dobře.

Já mám zejtra náročný jednání ( chci koupit kus lesa od jednoho chlápka, kterej se nedokáže rozhodnout ), takže přijet nemůžu.

Ale palce Vám držet budu, přece jen mi derby chybí...
  • upraveno 16. duben 2018
    Kladno, Jágr a celej tenhle cirkus u mě klesnul na dno. Jsou to ubulení šašci,
    Post edited by three7 on
  • Možná mě ukamenujete, nemam žádnou moznost si to video zpomalit, ale dle mého ten zákrok na Pluta byl čistý. Pak je samozřejmě věc druhá a to je jestli přerušit, nebo neprerusit hru. Všichni víme ze hodně hokejistu tohle umírání zneužívá (nemyslím teď Pluta) když má soupeř tlak.
  • VnZ: Lezel tam pomerne dlouho po pomerne tvrdym zakroku. Navic ho tam Kladenak jeste napalil pukem leziciciho na zemi, kdyz netrefil prazdnou kasu. Myslim, ze prostoru pro preruseni hry tam byl dostatek. Ale je to jen muj nazor.
  • @VANEKnaZDI Souhlasím, že o tom jestli to byl či nebyl faul by se dalo polemizovat. Ohledně toho přerušení, vždy se čeká než se dotkne puku ten tým, který má zraněného hráče, popřípadě se čeká do té doby, než skončí akce. Akce podle mě jednoznačně skončila po kladenském netrefení prázdné brány a rozhodčí měl přerušovat.
    Myslím si, že většině lidí, nebo tedy alespoň mně, nechci mluvit za ostatní, vadila především ta reakce Redlicha a i celého Kladna po tom gólu, kdy se ani nepřijeli ujistit zda je Plutnar v pořádku, nebo se alespoň omluvit.
  • @VANEKnaZDI taky jsem si ten zakrok poustel parkrat, faul to asi nebyl, nicmene slo spis o to prerusit hru, jak pise pOne, ja osobne si nemyslim, ze by nasi kluci byli nejaka simulantenbande, kdyz uz lehnout, tak protoze to asi opravdu boli, nehlede na to, byt apk jeste nastreleny pukem..
  • Screepy: Dokonce si myslim, ze v prubehu sezony se z nasi strany ctila urcita pravidla fair play. Jsem sice zaujatej, ale ten pocit mam. Myslim, ze nikdo nemuze rict nic moc spatnyho v tomhle ohledu na nas za celou sezonu (alespon tedy, co jsem mel moznost videt).
  • @VANEKnaZDI

Tak tuto je vždy na rozhodčích. Oni podle pravidel můžou přerušit hru ve chvíli, kdypa jsou na puku spoluhráči ležícího hráče. A pak mají ještě možnost přerušit bez ohledu na to, kdopa má puk pod kontrolou, pokud je evidentní, že hráč byl zasažen nebezpečným způsobem, anebo si myslí, že je na tom opravdu zle...

Jenže u nás se tuto samozřejmě zneužívá. Moc často se na ledě válí mrtvola, která po přerušení zázračně ožívá. Nemusíme chodit daleko - v posledním SF v Plzni ležel za naší bránou dost dlouho Zohorna, jakmile ale puk vyplaval ze souboje u mantinelu k jeho spoluhráči na modrý, najednou vyskočil, zaklepal si o led, puk dostal a zpoza brány přihrál jinýmu spoluhráči do gólovky.  Sice stojím od ledu dost daleko, ale troufám si tvrdit, že 95% toho, copa na něj pak Kadlec řval, sem pochopil.

Jeden čas tutím byli pověstní ropácí. Dokonce po jednom utkání u nás povídal trenér Soudský, že by se měli přejmenovat na HC Lurdy, pač je neuvěřitelný, že se minimálně pětkrát přerušovalo kvůli mrtvole ve žlutým dresu na ledě, ale nakonec zápas dohráli úplně všichni a ani jedna mrtvola nepotřebovala využít naši ošetřovnu, natož zavolat záchranku.

Nezávidím tuto rozhodování sudím. Někdy tak díky simulantům dojde samozřejmě k druhýmu extrému. Jednou zůstal ležet ve Zlíně na ledě náš Kracík, sudí hru nepřerušili, domácí dali branku, Jardu odvezli na rentgen a ukázalo se, že má zlomenej kotník... 
  • Presne jak rika Kafka. V tehle situaci to ma rozhodci hodne tezky. Byla tam spousta jinych situaci za ktere by zaslouzili lincovat. Treba kdyz rozhodci na kverku maval at vstava a nesimuluje a pritom pak musel povolat ledare, at odstrani krev z ledu atd. Ale to je v kazdem zapase. Pak v TV utkani rikaj komentatori, ze si nemame na co stezovat, rozhodci jsou u nas jedni z nejlepsich na svete.. Nevim co je na tom pravdy, protoze sleduju maximalne NHL, ale asi byt fanouskem v jinych ligach je frustrujici o to vic :D
  • Důležité sdělení!

Mělo by začínat prodlužování smluv, takže HCE Fórum jde příkladem a smlouva byla prodloužena i na další sezonu  :) .

Hosting na rok stál 755,- a kdo bude chtít přispět nějakou tou korunou, zlobit se určitě nebudu - číslo účtu je 1435324017/3030, do zprávy pro příjemce přidejte HCE Forum (ale mně stejně zas tolik cizích peněz nechodí  :)  ).
  • @kjetel je to jednoduchý, každý přispěje ekvivalentem 1 příspěvek = 1 kč.. =) k dnešnímu dni..tim se složíme na nějakej ten rok hostingu dopředu a bude klídek B)
  • To mi ten onlajn ze zaznamu prijde draho...... 
  • @pOne ; :D jeden takovje zaznam a jses v tom za desetikacku
  • Myslím, že zákrok na Plutnara faul nebyl.
  • plasa: A stalo ti to za ty prachy?  =)
  • No nic, vemu hypoteku, sezenu dalsi praci a posilam kapriky....
  • Bongito napsal(a):
    Presne jak rika Kafka. V tehle situaci to ma rozhodci hodne tezky. Byla tam spousta jinych situaci za ktere by zaslouzili lincovat. Treba kdyz rozhodci na kverku maval at vstava a nesimuluje a pritom pak musel povolat ledare, at odstrani krev z ledu atd. Ale to je v kazdem zapase. Pak v TV utkani rikaj komentatori, ze si nemame na co stezovat, rozhodci jsou u nas jedni z nejlepsich na svete.. Nevim co je na tom pravdy, protoze sleduju maximalne NHL, ale asi byt fanouskem v jinych ligach je frustrujici o to vic :D
    "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou." Říkával už Goebbles. 
    Tutu pohádku "O téměř nejlepších sudích na světě", začali šířit Záruba a jeho tým. A jelikož už lžou dost dlouho, spousta lidí tutomu věří. Jenže se stačí zeptat hráčů, kteří strávili alespoň sezonu v zahraničí a tuta bublina splaskne. Docela nedávno vyšlo i několik článků s jedním našim chlapíkem, který se vypracoval v zámoří jako čárový, až na hranici NHL a on "kvalitu" našich rozhodčích popsal velmi přesně.

Já osobně si neumím představit, že by se třeba takovej Lacina, nebo Hradil, dokázali postavit do kruhu rozhodčích a přes mikrofon říct plnýmu pilszimáčku, pročpa neuznali domácím branku. Vždyť ani jeden z nich tuto nedokáže vyargumentovat kapitánovi, ( ani trenérům na střídačce). Jejich nejčastějším slovním spojením při tutěch diskusích totiž je arogantní: " Nech toho, nebo Ti dám desítku" :s
  • kjetel: Na kafku posli rovnou exekutora, ten urcite zaplatit nebude chtit. Ale prachy mit bude, kdyz chce kupovat les. Pekne se proflak akorat vcas.  =)

• Screepy 
    @ketel je to jednoduchý, každý přispěje ekvivalentem 1 příspěvek = 1 kč..  k dnešnímu dni..tim se složíme na nějakej ten rok hostingu dopředu a bude klídek B

A jéje  :#

• pOne:

Tomu se říká perfektní timng  =).
  • upraveno 16. duben 2018
    kjetel: Akorat nevim, co budou mit kafkovic doma k veceri, kdyz po nem budou chtit na kazdym forum, kde ucinkuje, kacku za kazdej prispevek. To se moc nenaji. Pac vzduch nezasyti a vodu jim odpoji.  =) =)
    Post edited by pOne on
  • @pOne klasika, nic zajímavýho ... prostě nám zkrouhne kapesný, vybere prasátka a obstaví účty (dle věku)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters