Banik vubec radil na Kobre. To neni jak Energie - 4 usopleny goly za 2 a pul zapasu. Skoda, ze to neudrzeli za tri body. Koukal jsem, ze tam hral T. Rohan, D. Hruska, M. Zadrazil ....
Cože, Hruška ještě hraje? Dyk je skoro stejně starej jako Milouš Zeman...
This is a nice idea, @kafka. But I guess they would not score anymore when they are back. Plzeň can send us D. Kindl to prove this guessing.
Zatím nic Denis Kindl neprovedl, že bychom ho museli posílat za trest zpátky do Varů. On sám, bohužel, o svém působení u Vás moc mluvit nechce. Povídal cosi v tom smyslu, že by těžko hledal pozitiva a vůbec, že by se nerad k tutomu období vracel. Na přímou otázkou, jestli je mezi negativama i MVGM, souhlasně pokýval hlavou.
This is a nice idea, @kafka. But I guess they would not score anymore when they are back. Plzeň can send us D. Kindl to prove this guessing.
Zatím nic Denis Kindl neprovedl, že bychom ho museli posílat za trest zpátky do Varů. On sám, bohužel, o svém působení u Vás moc mluvit nechce. Povídal cosi v tom smyslu, že by těžko hledal pozitiva a vůbec, že by se nerad k tutomu období vracel. Na přímou otázkou, jestli je mezi negativama i MVGM, souhlasně pokýval hlavou.
You forgot to mention in your description of the scene: After D. Kindl had acted like he was ordered to, MSHT (Martin Straka) lowered the bullwhip and signed the cheque for D. Kindl.
When I asked about Tomáš Harkabus I forgot to ask about Martin Osmík. Both were -
in their times - reliable players in the Extraliga for our team. Why are they not in our team now? I could name at minimum one player (but I do not want to name him) which I would not play with, if only one of those two players I named above is available to play for our team.
Or do we get money in noteworthy amounts from Sokolov for Osmík's engagements in their team? I thought the sponsorship from this side (Sokolovská uhelná et alia) was cancelled...?
And what about Daniel Krejčí? Why did we sign him, if he is not in our team now?
Ad sponsors: I would guess about the appearance of "TENZA, a.s." (and it is interesting a partial energy enterprise from Brno sponsors at KV) on the list, too. Otherwise I miss "MOSER, a.s.". So, I hope for a resolution of the puzzle by @VANEKnaZDI.
Tři body doma, nohy na stůl, dlouhej kouř. Přesně takové skore dnešní zápas měl přinést, trochu si zvednout sebevědomí na domácim ledě proti evidentně slabšímu soupeři a FM dnes vyhrál v Přerově, tahle Třinecká farma rozhodně body zadax rozdávat nebude.
Tak pozitivni na tom je,ze si kluci celkem dovedou s tema betonama co tu kazdej zatim hral, poradit.Vsichni vi,ze moc tvorit Vary neumi,coz byla,nebo je pravda.Na druhou stranu,si i tak kluci vytvori dost sanci na zakonceni a strelu z dobry pozice.Jestli je z toho pak banan, je vec druha.Zatim tech golu asi tolik neni,na mnozstvi sanci,na tom by chtelo poradne zamakat,a pak to pujde.Snad se postupne do toho kluci dostanou,a bude to ok.Ja po nich nechci,aby byli prvni,ale aspon proste konecne,nejaky boje v Play off,se stastnym koncem pro hrace,a pro nas fans.Myslim,ze by jsme si taky nekdy,nejakou radost,uz zaslouzili.A samozrejme,i samotny hraci.Takze kluci bojovat,my fandit,a snad to dopadne,jak si kazdej tady,prejeme.
Neviděl jsem ještě na vlastní oči žádný zápas, vždy čtu jen oblajn, takže si nemůžu udělat představu o předváděné hře, nicméně, je důležité si říct dva důležité faktory, tím prvním je, že na nás se bude každý bez ohledu na svou sílu, vytáhnout, bo my jsme ti extraligoví, to nám samozřejmě lehce ztěžuje pozici. Slabší týmy se u nás budou snažit betonovat a jak pronesl i trenér Třebíče, udržet co nejdéle nulu, takže klasický obrázek bude hrát do plných, toto tady nebude předvádět max. tak Motor a možná Kladno. Pro nás je to ale současně dobrá škola. A venku, venku se na nás budou chtít všichni samozřejmě vytáhnout, protože my jsme ti extraligoví, budou za sebou mít všude kopu fanoušků, kteří se na nás rádi přijdou podívat. Suma sumárum, tahle sezona v pralese nebude zdaleka tak jednoduchá, jak si někteří možná myslíme, ale máme za sebou tři zápasy, ve všech jsme bodovali. Já jsem spokojenej, plejof bude a co bude dál, se uvidí.
Co mě sere je, že se sice formálně GM vyměnil, ale prý je vše při starém.. a žokej dál vládne jako temná síla Co mě sere je, že Kindl v Plzni jede jak zelenej válec a ještě přikyvuje hlavou, že žokej...tohle jsou faktory, které mě štvou mnohem víc, než to že jsme v pralese (to mi nevadí, naopek jsem s tím vlastně v pohodě)..
Prales jednoduchý určitě nebude ale nemuseli jsme tam vůbec být.Když si vzpomenu na první zápas v baráži z Jihlavou zbytečné fauly, Skuhraví a Dvořák tak mám stále zlost.Mám doje že to ovlivnilo celou baráž.
Na druhou stranu není to lepší, že všichni proti nám budou hrát naplno? Pokud bychom jen tak lehce projeli ZČ, mohli bychom v play-off pěkně narazit. Takhle alespoň budou muset hrát naplno a to je pro play-off a případně baráž ta nejlepší příprava.
Ja byl na kluky po tom zapase s Frydkem,i Vsetinem nastvanej.No jsem hold takovej no,ze proste vse by melo jit,ale musi se tomu naproti,a to mi tak neprislo.Dneska uz jsem to prehodnotil,protoze opravdu vsichni vyjma Motoru,a mozna Kladna,jak psal Screepy,sem privezou 10 nakladaku betonu.Takze to budou mit kluci fakt nekdy daleko tezsi,nez v Extralize.No dnes nejlepe 3 bodiky,a jedeme dal.
Určitě je pro nás lepší, že se proti nám bude každý chtít vytáhnout, kluci se naučí hrát pod větším tlakem, jen dobře. Dneska určitě nějaké body budou.
We are the hunted in the WSM-Liga - I read these words of Martin Pešout on the hokejkv-website (http://www.hokejkv.cz/clanek.asp?id=9502) before the match against Třebíč. But that is not a news and above all that is no surprise - that is a fact since the 24th of April 2017, 19 o'clock. A fact our team should have been prepared for - during this summer. What have they done back then? Our team is a team which should have the qualities to deal with this situation, if the HCE wants to reach the season's objective. No more, no less.
And I read in statements of our officials several times wordings like: 'The decisive months are March and April 2018.' Yes, that is a well known fact. But what to do until then? It is like believing in a fairytale to think: 'Oh, just at that time we can switch from a weak or an average performance to a strong performance by a snap with the fingers.' We have to build a solid base (in points, the rank of the table and the performance level of our own gameplay) to reach our season's objective in March and April 2018 from now on - in the rest of September 2017, October 2017, November 2017, December 2017, January 2018 and February 2018. We saw it for years now: We missed our season's objective, if we wanted to reach those objectives in the last "secound' of the season. 'We can do it later.' was a terrible motto in the Extraliga - it is a terrible motto in the WSM-Liga also.
I think Kladno internalised the similiar facts in their case better than our team. They had a little bit of a nervous start also (only a last minute win by 3:2 against Kadaň) - but they scored nine points out of nine possible points and they lost no points against the same opponents we lost three points.
Another thing: Yes, it makes much more fun to watch and cheer for a winning team than to do it for a beaten and outgunned team in the struggle to save the Extraliga. So it will be the best our team wins as often as it is possible to build up this 'euphoric readiness' all those teams had which reached their promotion to the Extraliga in the last years.
Our team has to begin it now! The earlier - the better!
Herní převaha zatím jasně na naší straně. Přechod do útoku naprosto v pohodě, přehrávání při situacích jeden na jednoho jasně pro nás, ale chybí střelba.
Komentáře
Co mě sere je, že se sice formálně GM vyměnil, ale prý je vše při starém.. a žokej dál vládne jako temná síla Co mě sere je, že Kindl v Plzni jede jak zelenej válec a ještě přikyvuje hlavou, že žokej...tohle jsou faktory, které mě štvou mnohem víc, než to že jsme v pralese (to mi nevadí, naopek jsem s tím vlastně v pohodě)..
Tak nějak bych to řekl i ja..... :-) nahoda ??? ;-)