noooo co k tomu řict tvl...čekal jsem vic ale na druhou stranu každej se proti nam bude chtit vytahnout takže to nebudou lehky zapasy a je fakt že jsem čekal že prvni dva zapasy nebudou jednoduchy,přeci jen byla to trinecka farma a ted vsetin co se veze na vlně ale když už vedou o 2 tohle by si jako zkušenejsi tym meli sakra pohlidat
Tak report z Lapace, první třetina převaha bez výsledku. Od druhý Vsetin lepší a bod je zlatej. Hrajou fyzickej hokej na malým hristi, pro každého nepříjemnej. Novotný chytil tisíci procentní gól,nejlepší nás hráč. Výborně í Venca. Klobásy průměr.
@Viking67_ to určitě, nechtěl jsem v žádným případě aby to vyznělo, že chytal špatně, ale na druhou stranu ten gól byl jeho, to že dalším 2-3 tutovkám zábranil je věc druhá
A rázem Fridex neni tak dobrej.... Ale nadávat a rozčilovat se (viz FB i tady) po 2 zápasech mi přijde ujetý... Sami to řikali - musí si zvyknout... Nicméně jsem taky doufal ve 3 body dneska no
[...] Ale nadávat a rozčilovat se (viz FB i tady) po 2 zápasech mi přijde ujetý... Sami to řikali - musí si zvyknout... [...]
Well, everything depends on the season target. We want to return to the Extraliga. So playing around rank 10 is not enough. Never. Even not in the beginning of the season.
Vůbec bych nelamentoval, je to zahřívačka, v sobotu smažeme Třebíč a bude zase lépe, jestli tu někdo čekal, že v pralese budeme mazat soupeře z ledu kouzelnou hůlkou, tak asi nasadil během vokurky řádný růžový brejle. Dát Vsetínu v první třetině 3 góly z těch 15 střel, tak bylo hotovo, produktivita byla v posledních letech vždycky náš problém. Ale já jsem klidný, to si sedne. Raději budu po základní části na pátym fleku než být mistr světa amoleta a pak shořet v plejof jak hajzlpapír..
Z tech par fragmentu, co jsem z rychliku videl, mi prijde, ze to hrajeme strasne komplikovane, neprimocare, vlazne az profesorsky. Ostatne 25 strel je velka bida. Furt si ten puk kluci nejak predavaji, predavaji, az z toho neni ani strela, nic. Misto hrnuti vseho do branky. Zatim zklamani pro me, vstup do 1. ligy. S timdle pristupem nemame sanci. Pozitivem je treba to, ze to tam umi slovinec nadrit jak Ondra Nemec. Este toho vyuzivat.
No určitě jsem nečekal, že těm týmům budeme dávat 10 gólů za mač, ale mít skóre 4:4 neni nic moc, když se podíváme na to, co je nad námi... Střel je dost, ale góly nikde, to se musí rychle změnit.
Jinak atmoška fakt super,fandí skoro celej zima. Ale jak jsme vedli,tak jako všude, řev takovej nebyl. Pánové,ale ta slíva...o přestávce než jsem se otočil, měl jsem čtyři v sobě. To jsou blázni, ale hodný lidí.
A terrible conversion percentage on the shots-to-goals-ratio,
a lack of productivity (goals and points),
a malfunctioning power play (especially at 5-on-3, btw: down to the youngsters),
inapprehensible goalkeeping errors (even if shots are easy to save),
a careless handling of (sometimes high) goal leads (yesterday it was a 2 goal lead),
...
The same problems, partial since years... There was enough time to solve these problems. For our current team (and the most of our players played the Extraliga before): Lastly during this summer, and in the Preseason.
When will our officials recognise and understand these problems? This month, this season ... or not before we are playing in the 15. Liga? ...around rank 10, as always?
Z tech par fragmentu, co jsem z rychliku videl, mi prijde, ze to hrajeme strasne komplikovane, neprimocare, vlazne az profesorsky. Ostatne 25 strel je velka bida. Furt si ten puk kluci nejak predavaji, predavaji, az z toho neni ani strela, nic. Misto hrnuti vseho do branky. Zatim zklamani pro me, vstup do 1. ligy. S timdle pristupem nemame sanci. Pozitivem je treba to, ze to tam umi slovinec nadrit jak Ondra Nemec. Este toho vyuzivat.
Pošlete pár útočníků na exkurzi k nám. My je naučíme branky dávat. Ostatně na příkladu Kindla je tuto pěkně vidět - za tři zápasy dal už dva.
Banik vubec radil na Kobre. To neni jak Energie - 4 usopleny goly za 2 a pul zapasu. Skoda, ze to neudrzeli za tri body. Koukal jsem, ze tam hral T. Rohan, D. Hruska, M. Zadrazil ....
Komentáře
1st match - 1st point lost.
2-nd match .... 2 points lost
3 rd match .... ?????
Maybe I can watch it later.
Only one point ... after a leading by two goals ... I am not(!) amused.
Ale nadávat a rozčilovat se (viz FB i tady) po 2 zápasech mi přijde ujetý... Sami to řikali - musí si zvyknout...
Nicméně jsem taky doufal ve 3 body dneska no
KV Arena je zakleta. Tady uz zhasla forma pekny radky hracu.....
Zatím sem dost rozčarován nad naším výkonem.
Tenzy jsem si všiml hned v sobotu (nevím, jestli na ledě nebo na dresu), protože jsem si gůglil, co je to za firmu.