HCE Fórum

1109110112114115766

Komentáře

• Vossy: Preskocil jsem par odstavcu a dole ..... no co si budu vymejslet, ocituju:

"Do baráže sice Kladno vstoupilo dvěma porážkami v Jihlavě a s Litvínovem, ale pak přišel rozlet, který utnulo až zmíněné Skuhravého unfair extempore." 

Kdybych to nevidel, tak bych z tohoto vyroku odhadoval, ze Venca po bully usekl trem kladenskym hracum hlavu, dvema ruku a na Jardu vystrcil holou prdel.... !!!!  =)
  • pOne napsal(a):
    Vossy: Preskocil jsem par odstavcu a dole ..... no co si budu vymejslet, ocituju:

"Do baráže sice Kladno vstoupilo dvěma porážkami v Jihlavě a s Litvínovem, ale pak přišel rozlet, který utnulo až zmíněné Skuhravého unfair extempore." 

Kdybych to nevidel, tak bych z tohoto vyroku odhadoval, ze Venca po bully usekl trem kladenskym hracum hlavu, dvema ruku a na Jardu vystrcil holou prdel.... !!!!  =)
    Ano. přesně tahle věta mě rozsekala taky. Venca zrovna v téhle baráži byl nejklidnější za ty roky co u nás hrál, ale po těhle slovech bych tipoval minimálně zavázané tkaničky mezi soupeřovo bruslema, kapříky přímo z ruky do ruky mezi ním a vhazujícím rozhodčím a následně dovezení puku Barvířem až do branky Kladna za tichého dozoru našeho kapitána.
  • Vossy napsal(a):
    kafka napsal(a):
    Vossy napsal(a):
    Tenhle týden jedu služebně jak do Kladna tak do Jihlavy, ale co jsem pročetl jejich fora a jeden článek ( https://archiv.ihned.cz/c1-66118260-cesta-z-pralesa-se-zavrela-zkusi-ji-jagr-za-rok-prosekat-znovu ) tak jsem rád že nemám karlovarskou značku. Že jim naše "nefér" zákroky (kupnutá bully a zápas s Litvínovem) budou tolik ležet v žaludku jsem nečekal.

No doufám že se s nimi neuvidíme dříve než v přespříští extraligové sezoně. V příští bych je v soutěžním zápase opravdu potkat nechtěl. Rád už bych si zas od baráže na nějaký ten rok odpočinul.

Za to, že to kopnutý buly nechal proužkatej být, Vy přece nemůžete.  Že tu máme takhle mizerně mizerný rozhodčí, je problém ČSLH...
    No jo, ale kdyby se Skuhravý fair play přiznal tak prý postoupilo Kladno.... Navíc čárový vložil píšťalku do úst a pak ji zase vyndal, tak kdo ví co za tím bylo....

Ale abych jen nehejtoval, mluvil jsem s jedním hodně zapáleným Kladeňákem (hrál i jako mládežník) a ten mi rovnou řekl že to co bylo okolo buly neřeší. Sám tvrdil, že si za to jejich kluci můžou sami, protože kdyby nenastřelili závorku když byli v ofsajdu ale poslali puk po prknech, tak se u nich nevhazovalo a nemuselo k tomu vůbec dojít. Bohužel ne každý se na to takhle dívá.
    Pročpa by se měl přiznávat?  Do toho buly šel nohou nejen on, stejným způsobem ho hrál i soupeř. Že puk spadnul na jeho nohu a on tuto využil je sice proti pravidlům, ale pravidla má hlídat právě čárovej! Chilli chyba je jednoznačně na straně proužkatýho, kterej vše velmi dobře viděl... 

Nedávno sem viděl, že ve Španělsku vyrovnal nějakej hráč rukou. Rozhodčí byl v blbým úhlu a tuto vidět nemohl. Tady se měl hráč přiznat, protože tuto je opravdu podraz.

Včera mě v tutom směru fascinovala Görgesová. Dvakrát opravila čárový a přiznala Plíškový dobrej míč. Minimálně jednou eso. 
  • Vseho si vazim,vazim si K.Holoubka,vazim si toho co pro klub udelal,ale co mi nejde na rozum je to,ze vyjednavani se sponzorama ma na starost M.Vaněk.To bych viděl jako ne úplně dobrej tah.Vzdyt ten clovek to dělat nemůže,nikdo mu nevěří.
  • upraveno 23. duben 2018
    @Vossy Kurva že ja ten hnůj vůbec četl :angry:
    Že se pan Etrych, nebo jak se jmenuje, nepozastavuje nad kladenským gólem a následnou určitě zcela fair-play reakcí Redlicha, potažmo celého zasraného Kladna... 

A že byli 16 sekund od ELH? To snad ani nemůže mínit vážně, viděl vůbec to, co Kladno poslední kola předvádělo? Na osudu Kladna by to nic nezměnilo, akorát my bychom museli vyhrát páteční zápas proti Litvínovu, což by se stalo. 
    Co se teď všude najednou vynořilo moralistů, proroků a expertů, to snad není ani pravda...  :s
    EDIT: omlouvám se za vulgarity a útočný styl příspěvku, ten článek mi neskutečně nadzvedl mandle...
    Post edited by Vosa1 on
    A fascinují mě i Jihlaváci s tím jak ví přesně že kdyby se náš zápas s Litvínovem hrál naplno, tak Ropákov spadne a oni postoupí. Z čeho tak vyvozují? Litvínov je v poslední třetine přejel a kdyby se mu povedlo dát první gól u nás tak kdo ví jak by to dopadlo. Kdyby Totiž Litvajz vyhrál za 3 body tak by hrál poslední zápas proti Kladnu kterému by o nic nešlo a Litvínov by potřeboval jedne bod. Asi by bylo fajn že by jsme byli chválení za přístup k předposlenímu zápasu ale Ropáci by s Jágrtýmem uhráli potřebnou remízu tak jako s námi, v prodloužení padli tak jako my a pokud bychom nedali Jihlavu šli bychom dolu. Taky se mi přístup k zápasu nelíbil ale dokážu pochopit, že pokud můžu tak si o postupu rozhodnu sám třeba i takhle.
    Post edited by Vossy on
    jednosměnný provoz :D ráno rozbruslení asi vynechá a dá si jen podvečerní zápasy
    Post edited by Bongito on
  • Vossy: Ale jen my tady vime, ze je to tim, ze Jihlava nemela "Zlo jmenem Riha".  ;)
  • Bongito: A pokud Vsetin zase postoupi do Play Off, tak dostane narizeny povinny prescasy v taxe 75 Kc hrubeho za hodinu hokeje + dopravu zdarma na zapasy.  =)
  • Jsem zvědavej jak mu v jednosměnném provozu chtějí účtovat výjezd třeba do Budějovic. To za osm hodin nedají. Myslím že s přesčasy budou muset vyrukovat už v sezoně.
  • Vossy: No dopravu mu samozrejme nebudou uctovat jako vykon pracovni cinnosti. Muze byt rad, ze ho na misto zdarma dovezou, ze nebude muset jet vlakem.  :) Dostane zaplaceno nejaky 2 h a nazdar. Kdyz bude pod dekou, tak nic. Nemakas, nedostanes nic.  :)

Treba je to nejaka nova forma motivace od Jirky Dopity :)
  • Ty zkušenosti z KHL... nemysleli tím Krajskou hokejovou ligu? Pak by to už trochu dávalo smysl. Jen mi tam neštymuje ta zkušenost ze seniorské reprezentace. No co my víme. Čechmánek teď potřebuje každou korunu, třeba kraj někdy chytal, na 12 500,- mu exekutoři nemůžou tak po tom sáhne. :)
  • Vossy napsal(a):
    Ty zkušenosti z KHL... nemysleli tím Krajskou hokejovou ligu? Pak by to už trochu dávalo smysl. Jen mi tam neštymuje ta zkušenost ze seniorské reprezentace. No co my víme. Čechmánek teď potřebuje každou korunu, třeba kraj někdy chytal, na 12 500,- mu exekutoři nemůžou tak po tom sáhne. :)
    Tuto přece nemůžou myslet vážně. 

Mám obavy, že tuta nabízená suma je možná už i pod hranicí minimální mzdy... :)
  • Jak je důležité míti sponzora za zahraničí ukázal @HawK71, který svým příspěvkem je tak za tři kafky...

Na fórum se zatím poslalo 1793,4 korun, tedy zůstala volná cca. tisícovka. Popřemýšlím, jak s tím naložit, jako nejpravděpodobnější se jeví tipovačka o ceny na příští sezonu. 
    @kjetel: So the budget of this forum should be saved for the next time.  ;)
    ...better than an ineffective searching for a main sponsor for years.  B) 

EDIT, I forgot: When do I get my farmer's girl?  =)
    Post edited by HawK71 on
  • Zahranicni generalni sponzor! Takhle se to dela, pane Vanek! Tri sezony dopredu pokryty. A muze si kjetel dovolit podepsat klicovy hrace na 3 roky uplne bez problemu!  B)
  • Tak nevím, jestli je zdejší kraj opravdu tak chudý, nebo jsou domorodcí lakomí... :)
    Jakpa jinak si lze vysvětlit skutečnost, že jsou největší dárci skorocizinec a cizinec...  B)

• HawK71 napsal(a):

Já mám tři dcery. 
    Ale ani jednu nehodlám dát ( ani půjčit ), nikomu, kdo nefandí Škodovce... 
  • @kjetel tak zaplatte reklamu na mantinelu. Dve mouchy jednou ranou, utrati se prebytek penez a podpori se rozpocet na pristi sezonu ELH.
  • @TDI

Nápad určitě zajímavý, ale to by se muselo vybrat o nulu navíc :).
  • jo, umění marketingu ... neovládám ... když jsem ten inzerát avízoval v poledne, bylo mrtvo. pak si přileze nějakej pičmunda a je haló ... to musí být tím fotrovo jménem ... ani se nepochlubil, kolik toho na hrázi přeříz ...
  • Jinak kdo máte STV, dnes tam dávají sedmej zápas finále. Trenčín vyrovnal z 0:3 na 3:3 a má šanci se stát prvním týmem, kterej na Slovensku otočí finále play off...
  • kafka napsal(a):
    Tak nevím, jestli je zdejší kraj opravdu tak chudý, nebo jsou domorodcí lakomí... :)
    Jakpa jinak si lze vysvětlit skutečnost, že jsou největší dárci skorocizinec a cizinec...  B)

The most important point is the existence of the forum - thanks @kjetel:)
  • kafka napsal(a):
    HawK71 napsal(a):

Já mám tři dcery. 
    Ale ani jednu nehodlám dát ( ani půjčit ), nikomu, kdo nefandí Škodovce... 
    Btw... 
    You sponsored this forum - which does not support Škoda. 
    Logic?  =)
  • Realistic Arena ☺
  • VnZ: To neni zly. Originalni. Neni to debilni. A je to spojeni s mistni firmou....
  • VnZ: To neni zly. Originalni. Neni to debilni. A je to spojeni s mistni firmou....
  • Není jedno, jak se to jmenuje?  Hlavně, když z toho budou konečně prachy, ne??
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters