To co rikaj odborníci na ropakforum,at si říkaj,píšou,prostě kazdy jak chce.Uvidí se na ledě,a ja osobně bych si moc přál,aby jsme je poslali,smer prales.Byt to tsk,ale taky nemusí,proto nejsem nabytej přílišným optimismem,abych pak treba nebyl moc zklamanej.Loni jsem si byl skoro jistej,ze se v barazi zachranime,a pak jsem to kousal,jeste asi 2 měsíce.Takze ja jsem tedy plnej očekávání,ale dost skromnej.
V Jihlavě uz mají jasno o jejich udržení a o našem nepostupu a už nám rozebiraji tým
dozlo | Jihlava 19.3.2018, 19:40
Baráž vyhrát, Novotného z Varů stáhnout na přestup, k němu dva útočníky z Varů a jednoho ještě v Extraligových vodách sehnat a bude sezóna snů! ( Počítám, že současné brankáře všechny neudržíme)
Tak, můžeme se těšit na to, že uvidíme Jaryna na 3 vteřiny na našem ledě. Třeba nám taky vyprodá arénu. No a kdyby slíbil že odehraje celej zápas, tak přestěhujem ledovou plochu na Letnou a vyprodáme i tu
@pOne Zvlášť když je letos ten přímý postup, tak je to fakt škoda. Představa obou postupů najednou byla docela lákavá. Tak snad alespoň my to zvládneme.
Pokud Jaryn nastoupi,tak podle me,uz na vic jak 5 vterin.Jak psal Vossa,uz tamto divadllo skoncilo,tak zacina nova epizoda.Ja si myslim,ze v par zapasech asi nastoupi,ale cely to neodehraje.Hlavne ted porad ve zpravach ,jak v televizi,tak v radiu,Jagr vs. baraz.No kazdopadne,me Kladno prekvapilo.S nima to bude vetsi blazinec,nez s chezou,rekl bych.Ty budou nazhaveny,jako krava.
pOne: No je to skoda s tim Banikem,rozehrany to meli dobre,celou sezonu se jim darilo,a takhle to pojebou.No asi na to nemeli psychicky,jinak to neni mozny.To ty Mor.Budejovice byli tak dobry?Doufam,ze to pisu dobre, to s kym hrali.
no snad se pletu, ale v Hufiho lógru vidím "tradiční hokejové kluby" se silným marketingovým potenciálem ... tedy ropáky a jaroušky ... snad jen blbě vidím ...
Jo, už sem viděl z naší strany lepčí zápasy. Nakonec sme ale do auta včera naložili a směrem na Plzeň odvezli druhou výhru. Což je ze dvou zápasů dost dobrý a důležitý....
kafka: Jasny, dulezity jsou (pro vas) body. Tohle by meli zakazat davat v televizi pod nazvem Play Off. Ja jsem u toho 2x usnul, tak jsem to radsi prepnul do Liberce, kde se hral aspon hokej.
S Olomoucí se hraje strašně špatně, je to neskutečně těžkej soupeř. Oni nevypustí jedinej souboj, hrají jednoduše a velmi účinně. Dle mne mají nejlepčí oslabení v ELH. Včera nás v závěru opravdu podržel gólman, tam nás chvílema neskutečně mleli. Dokonce to vypadalo, že sme si v posledních minutách vyměnili role. My bránili a oni do nás bušili...
Venera holt vi co s tim tymem hrat a praktikuje to na 110% a pak i takovej jmeny podprumerny tym ligy hraje kazdy rok alespon predkolo PO ne li PO..i kdyz by dle papirovych predpokladu mel spis brousit Vsetin cup. Jestli z Olomouce nekdy zmizi Venera s Konradem tak budou mit chlapci utrum. Na ten jejich hokej se fakt koukat neda..
Koukat se na ně nedá,ale ucel světí prostředky.Pokud si vybavuju,tak žádnej mansaft pod Venerou,nějakej super hokej nepředváděl.Ani mi ne,v naší mistrovsky sezóně.On to ma proste založený na defenzivnim stylu,a na rychlý protiútoky,ktery kazdy jeho mužstvo ktery trénoval,dokaze dokonale využít.Ale troufnu si rict,ze jsme tenkrát hráli pohlednejc,nez co ted předvádí Olomouc.
Komentáře
dozlo | Jihlava 19.3.2018, 19:40
Baráž vyhrát, Novotného z Varů stáhnout na přestup, k němu dva útočníky z Varů a jednoho ještě v Extraligových vodách sehnat a bude sezóna snů! ( Počítám, že současné brankáře všechny neudržíme)
https://www.bezfrazi.cz/zlata-klec/
Jo, už sem viděl z naší strany lepčí zápasy. Nakonec sme ale do auta včera naložili a směrem na Plzeň odvezli druhou výhru. Což je ze dvou zápasů dost dobrý a důležitý....
S Olomoucí se hraje strašně špatně, je to neskutečně těžkej soupeř. Oni nevypustí jedinej souboj, hrají jednoduše a velmi účinně. Dle mne mají nejlepčí oslabení v ELH. Včera nás v závěru opravdu podržel gólman, tam nás chvílema neskutečně mleli. Dokonce to vypadalo, že sme si v posledních minutách vyměnili role. My bránili a oni do nás bušili...