Přenosy že Slavie byly celou sezónu na tipsportu. Takže se to dá zítra a v neděli sledovat tam. Takže v práci asi ze mě mít radost nebudou, tam všichni fandí Kladnu. Paradoxně ty přenosy byly i z Kadaně a Benátek.
Nez takovou atmosferu (=mels ho zabit), tak to radsi nic.
Dr.Budin proste vyjadril, jak to bylo. Nevidim na tom nic spatnyho. Soucasne take mj. podekoval Vse-Nemocnici.
Ze to klub/tym pojal velice diplomaticky ten konec serie, je vec jina. V podstate je to asi dobre. Ukazat tem pakum normalni chovani. Neoplacet stejnou minci.
@HawK71 Yes you are right, if i don´t look on money, what is better - play in the first two lines in a team, which believe you, or trying to carry through other good players in new team in third or fourth line?
@Vosa1: That is the point. For KV they can play essential parts - for others teams they are only supplement. Where can a player develop himself better? At KV!
@all: Wow! A last minute win! Another good experience for our team: If you give everything until the end, you can turn it to a win. It may seem like a triviality, but in the past season it is important to see and feel: This triviality is true, it works!
Je to tam. A zítra to skončit. Kladenský v práci taky drželi palce, no a já na oplátku teď musím držet jim. A jak na potvoru dvě minuty před koncem jim nešel stream, takže zbytek sledování na onlajnu. No můj řev byl slyšet z kuchyně až do restaurace. Prý jestli se nechci uklidnit
Komentáře
Mrkněte na třetí otázku od konce.
Nez takovou atmosferu (=mels ho zabit), tak to radsi nic.
Dr.Budin proste vyjadril, jak to bylo. Nevidim na tom nic spatnyho. Soucasne take mj. podekoval Vse-Nemocnici.
Ze to klub/tym pojal velice diplomaticky ten konec serie, je vec jina. V podstate je to asi dobre. Ukazat tem pakum normalni chovani. Neoplacet stejnou minci.
@all: Wow! A last minute win! Another good experience for our team: If you give everything until the end, you can turn it to a win. It may seem like a triviality, but in the past season it is important to see and feel: This triviality is true, it works!
Přesvědčte Kuldu, ať sem něco hodí