Pokud se tak stane, tak vznikne novej verejnopravni kanal CT Kladno. Tam budou davat vsechny jejich zapasy, treninky, tiskovy konference atd. Ostatni zapasy pak obcas daj na CT Sport. :-) Cesky Rozhlas spusti dalsi stanici CRo Kladnozurnal, ktera se bude taktez venovat deni v klubu. Okres Kladno prestane platit koncesionarsky poplatky. :-)
@plasa: I fear the JágrJágrJágrKladnoJágrBigBrotherJágrTV-public demands a Hollywood-Happy-Ending. And this can have an influence on officials like the referees.
Yes, this influence exists without a doubt. But every team still has to win some games to be first or second in the table to get to extraliga. There are always some influences I guess.
Včera v noci sem zapnul ČT sport a tam se taky ( kupodivu! ) bavili o baráži. A dokonce tam povídali, něco v tutom smyslu: " Baráž začíná už 27.3. a my u toho samozřejmě budeme! "
Play off se tuten den nehraje, takže je možný že přenos opravdu bude. Akorát si myslím, že ne z Litvínova...
Malem mi skoncil jogurt na skle. Jako nerikam, ze Motor ma spatnej tym a neni to nic proti Budejkam, ale ten pisatel jede podle me ve tvrdych drogach a melo by u nej udelat staru protidrogovy.
kafka: Uz tu nekdo psal, ze CT Kladno bude davat samozrejme Kladno. Rikal to ostatne i Jirka Kladno Holzel primo v telce.
btw: Koukali jste se vcera na Trinec s Pardubkama? Ten vyrovnavaci gol Rolinka, jasnej ofsajd, bylo to uplne patrny hned na prvni pohled. A nikdo si to ho nevsiml. Trinec neprotestoval, divaci nepiskali .... a komentatori na to prisli az kdyz si znovu 3x pustili viteznej zapas Kladna s Budejkama.
Jenom cekam, ze CT posune start HD vysilani v DVB-T2 z 29.3. na 27.3., aby jako prvni porad ve vysokem rozliseni mohli s velkou slavou odvysilat zapas Kladna s Jihlavou.
@pOne: I do not think it has to do with drugs. There is a hint in the article. I think it is the radioactivity which leads to thoughts like 'České Budějovice is the Real Madrid of the WSM-Liga'. Switch off Temelín!
@plasa: So, let us hope, no such influences will stand in our way.
Včera jsem taky zajistil lístky. Takže zítra nejdřív na klobásu a pak na značky. Co jsem slyšel, tak hostující kotel byl již včera na online předprodeji vyprodán.
Skopec: Kupoval jsem dnes přímo v Litvínově na kase a paní když rozklikla sektor hostí tak se nejdřív lekla že už do něj nejsou místa. Pak se omlouval že není zvyklá na to že by bylo den před zápasem prodáno do sektoru hostí skoro všechno, tak mi tam ještě ty čtyři místa našla...
Komentáře
And this can be another problem for us.
Včera v noci sem zapnul ČT sport a tam se taky ( kupodivu! ) bavili o baráži. A dokonce tam povídali, něco v tutom smyslu:
" Baráž začíná už 27.3. a my u toho samozřejmě budeme! "
Play off se tuten den nehraje, takže je možný že přenos opravdu bude. Akorát si myslím, že ne z Litvínova...
"Byli Galácticos první ligy, podobně jako kdysi Real Madrid ve fotbale. Na koho Motor v první lize ukázal, toho měl."
Jiří Kratochvíl
Zdroj: https://hokej.idnes.cz/hokej-prvni-liga-ceske-budejovice-hodnoceni-sezony-f85-/hok_1liga.aspx?c=A180322_075402_hok_1liga_elv
Malem mi skoncil jogurt na skle. Jako nerikam, ze Motor ma spatnej tym a neni to nic proti Budejkam, ale ten pisatel jede podle me ve tvrdych drogach a melo by u nej udelat staru protidrogovy.
btw: Koukali jste se vcera na Trinec s Pardubkama? Ten vyrovnavaci gol Rolinka, jasnej ofsajd, bylo to uplne patrny hned na prvni pohled. A nikdo si to ho nevsiml. Trinec neprotestoval, divaci nepiskali .... a komentatori na to prisli az kdyz si znovu 3x pustili viteznej zapas Kladna s Budejkama.
To by veslo do analu.
Mno ten ofsajd byl úplně jasnej. Mě je divný, že vůbec nereagovala střídačka Třince. Bylo to přímo před ní...