pOne: Shlednul jsem včera a taky se moc líbilo. Chtěl jsem to sem hodit ale jsi rychlejší. Líbilo se mi jak to vzali v souvislostech s historií i politikou. Fakt povedené.
No tak bylo by to fajn,kdyby Kumi hrál zase v našem triku,ale je to dost nepravděpodobny.Sel by sem mozna jen za předpokladu,ze bude pokračovat Venca,a pokud se postoupí zpet do ELH.Coz rekl bych,ani jedno,moc reálný neni.
Loni jste odhadl dobře, že postup do extraligy si z první ligy vybojuje Jihlava. Máte i letos svého favorita?
Podle mě půjdou do baráže Karlovy Vary, České Budějovice, Litvínov a Jihlava. Co se šancí týká, věřím z extraligistů víc Dukle a z první ligy spíš Varům.
Já furt nechápu, kam se dere a možná i se*e Kladno, Ten tým je tak špatnej... A oni prostě tu ELH musí letos udělat, ne?! Uvidíme, jestli se ten Sobotka trefí, nevadilo by mi to A Kumstát sem nepůjde, to se nebojte...
Kdyby mi někdo před osmi lety řekl, že budeme hrát semifinále se Slavií, byl bych docela spokojený, ovšem to bych nečekal, že to bude semifinále první ligy
Víte někdo jakpa je to s Honzíkem? Dřív platilo pravidlo, že pokud nastoupil v play off ELH, nemohl už hrát play off WSM. A rudá chátra ho ve středu u jechovistů do branky na pár minut postavila...
Podle mě nesmí nastoupit už teď, jelikož vsetínský Pavelka už taky nemohl chytat čtvrtfinále za Vsetín, jakmile nastoupil za Hradec (a to byla ještě ZČ).
Moje spekulace je, ze by pak nesmel hrat pripadne barage .... ale cert se v tech vsech regulich vyznej
Baráž nemůže hrát určitě. Za jedno do ní nepostoupí. Za druhý nebude mít potřebných 15 startů za seshitce, ani kdyby postoupil a vaše série trvala sedm zápasů. Zatím za ně chytal jen šestkrát...
Jagr musi posbirat 15 zapasu za Kladno, aby za nej mohl hrat barage, a Frolo 15x nastoupit za Chezu nemusi?
Pokud byl od začátku sezony Frolo hráč ropáků, může za ně v baráži hrát. Stejně tak, jako Tenkrát mohl hrát Skuhravý za Vás, přestože celou sezonu hostoval na Kladně...
@kafka Přesně tento případ bych taky uvedl, tenkrát to vzbudilo docela pozdvižení, avšak Skuhravý nehostoval a ani Frolo nehostuje, měli od začátku sezóny vyřízené střídavé starty, formálně tito hráči patří původnímu klubu ale nevztahuje se na ně pravidlo patnácti zápasů, právě díky tomu, že to bylo vyřízeno na začátku sezóny.
Komentáře
Mohla by Sparta poslat Kumiho za trest do Varu, kdyz ma tak blby cisla :-)
A že by byl postup nereálný? To si opravdu nemyslím, nějaká šance tam určitě je.
Loni jste odhadl dobře, že postup do extraligy si z první ligy vybojuje Jihlava. Máte i letos svého favorita?
Podle mě půjdou do baráže Karlovy Vary, České Budějovice, Litvínov a Jihlava. Co se šancí týká, věřím z extraligistů víc Dukle a z první ligy spíš Varům.
https://hokej.idnes.cz/martin-sobotka-trebic-litvinov-rozhovor-baraz-fl6-/hok_1liga.aspx?c=A180308_387868_hok_1liga_ten
Uvidíme, jestli se ten Sobotka trefí, nevadilo by mi to
A Kumstát sem nepůjde, to se nebojte...
No nic, tak tady máte tu vaší vytouženou Slávii
http://www.hokej.cz/durazna-posila-pro-boje-o-zachranu-litvinovu-pomuze-vsetinsky-bek-frolo/5029412