HCE Fórum

17677798182766

Komentáře

• Za Kladno uz dneska ani 68..a jaksi oslabena sestava,jak kdyby do toho kluci hodili vidle..zvlastni.
  • A Kladno s timhle vážně chce postoupit do ELH? :o
  • Mám takové tušení, že v semifinále chytneme Prostějov. Myslím, že to je jeden z nejnepříjemnějších soupeřů. Takový černý kůň této sezóny.
  • Kladno v 1. tr. 24 strel. Je toto mozne?
  • Zřejmě jo. Po dvou třetinách jich už mají 38.
  • Tak po dnešku už jsou dva účastníci blamage jistí...
  • @HawK71 I 100% agree with you.
  • Tak asi se dalo obsazeni baraze obou extraligovych muzstev cekat.Pokud se tam (opet),dostaneme,tak si budu tu baraz po dlouhe dobe,uzivat.Stejne je ta skupina co hrajou to PO uplne u houne.Uz i ted je rozhodnuto,tak na co se tam mezi sebou budou smrdlat,o nic.
  • @kanis Tak play-out je vlastně naše soutěž, po dlouhých letech budeme chybět. Baráž je Bolka cup a play-out bychom mohli nazvat Vary cup =)
  • Dodržujeme tradice a na počest po historických účastnících stále nazývejme Vsetín Cup :).
  • upraveno 7. březen 2018
    Vosa1: Plejautu se dycky rikalo Vsetin Cup. :)
    Post edited by pOne on
  • @pOne

Hm, tak Bolka včera vytěžila z hloupýho a zbytečnýho faulu Kajínka maximum.
    Ovčáček sice okamžitě na jejich zimák volal, že Miloš Kajínkovi uděluje milost, ale než se dovolal, už domácí vedli 2:0 a milost ztratila význam... 
  • kafka: Tywoe! :)

Brezova loni postoupila od nas z kraje.

U nas masti zase Mlika. Nevim, esi ti to jmeno neco rika. Hral i v Plzni.
  • pOne napsal(a):
    kafka: Tywoe! :)

Brezova loni postoupila od nas z kraje.

U nas masti zase Mlika. Nevim, esi ti to jmeno neco rika. Hral i v Plzni.
    Útočník, docela vysokej, ne? 
    Kdepa se u Vás vzal? 
  • @kjetel @pOne To je vlastně pravda :) , já už si na play-out tak zvykl, že se mi toto legendární označení úplně vytratilo. =)
    @kafka @pOne To je opravdu pecka, podle mých zdrojů již jednají Karlovy Vary o přesunu termínu zápasu s Březovou, jelikož se jim to kryje s venkovním zápasem Sokolova. Je tady z toho docela pozdvižení :)
    Post edited by Vosa1 on
  • Nerekl bych, ze je nejak extra vysokej. Utok hraje.

Urcite nejaka koruPCE :)
  • @pOne

No, myslím, že toho za Viktorku moc neodkopal, takže sem dobrej, že sem si vzpomněl dobře, že je útočník. A proti mě je vlastně skoro každej vysokej.

Jestli se nepletu, tak do Plzně nepřišel ze západu, proto mě překvapuje, že je u Vás..  
  • kafka: Hraval tady za Banik 2. ligu. Ja jsem taky cumel jako puk, ze sem prisel.
  • Šance je vždycky, proti každému soupeři. Na druhou stranu si musíme přiznat, že Vary i Budějovice jsou favority soutěže, které nezajímá nic jiného než baráž a postup zpátky do extraligy. Dělají pro to všechno, oba kluby mají daleko větší rozpočty a úplně jiný hráčský kádr. Vary mi přijdou silnější než v loňské sezoně, kdy spadly. Posílily o dva slovinské obránce (Kovačevič a Podlipnik), kteří jim pomůžou. V bráně mají Novotného, což je nejlepší gólman v lize. Ten tým je velmi silný.

https://hokej.idnes.cz/slavia-milan-razym-rozhovor-hokej-play-off-baraz-2018-fxn-/hok_1liga.aspx?c=A180307_115251_hok_1liga_cig

• V1: U me ma respekt zase Slavie a dalo by se rict ze prave Razym. Nevidim dovnitr klubu, hodnotim to jenom zvenku a povrchne. Ale aby klub v takovych podminkach byl porad nahore, klobouk dolu. Rozpadl se jim loni kadr, na platy si nemuzou dovolit davat velky prachy a presto patri do top 4 prvni ligy. A porad se tam drzi. Klobouk dolu.
  • @pOne Já Razýma hrozně moc respektuji, a proto mě taková slova od něj těší a myslím si, že jsou velmi směrodatná.
  • Já si myslím, že Razým je u seshitců poslední sezonu. Osobně mě velmi překvapilo, že po něm nesáhli ropácí, když už udělali tu chybu, že vyhodili Rulíka. Pač od tý doby, co se na střídačku postavil Guma, začali prohrávat ještě víc...
  • @kafka

Nech bejt, Guma je naše štístko. Pokud se do baráže probojujeme, tak nám přinese štěstí i letos ;)
    @kjetel Tak nějak, ještě lepší volbou pro nás by byl "netrenér" Čelanský ale Guma je taky "výbornou" volbou... =) B)
    Post edited by Vosa1 on
  • @kjetel
    Jo já vím.
    Ostatně i někteří ropácí po jeho nástupu na střídačku psali: " Do prdele? Jedině s Gumou!" :)
  • Nevite nekdo,jak to vypada se sigrem?Nikde nic se nepise,a docela by mi to zajimalo.Diky.Pokud se nam do  cesty postavi Slavia,tak to bude hodne tezky proti nim.No von ten Prostejov taky tvl.Porad se nemuzu zbavit pocitu,ze na tom Lapaci,jsme uplne nic tak svetobornyho nepredvedli.Ono nebejt jejich vymlletejch hracu,a slabsich golmanu,tak by to takova prochazka nebyla,coz neni uplne idealni,pred dalsima zapasama prave proti temahle dvema celkum.No uvidime.
    @kanis Podle zdroje blízkého klubu, by Sičák (pokud vše proběhne bez problémů) mohl být připraven na případnou baráž...
    Post edited by Vosa1 on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters