Tak asi se dalo obsazeni baraze obou extraligovych muzstev cekat.Pokud se tam (opet),dostaneme,tak si budu tu baraz po dlouhe dobe,uzivat.Stejne je ta skupina co hrajou to PO uplne u houne.Uz i ted je rozhodnuto,tak na co se tam mezi sebou budou smrdlat,o nic.
Hm, tak Bolka včera vytěžila z hloupýho a zbytečnýho faulu Kajínka maximum. Ovčáček sice okamžitě na jejich zimák volal, že Miloš Kajínkovi uděluje milost, ale než se dovolal, už domácí vedli 2:0 a milost ztratila význam...
@kafka@pOne To je opravdu pecka, podle mých zdrojů již jednají Karlovy Vary o přesunu termínu zápasu s Březovou, jelikož se jim to kryje s venkovním zápasem Sokolova. Je tady z toho docela pozdvižení
Šance je vždycky, proti každému soupeři. Na druhou stranu si musíme přiznat, že Vary i Budějovice jsou favority soutěže, které nezajímá nic jiného než baráž a postup zpátky do extraligy. Dělají pro to všechno, oba kluby mají daleko větší rozpočty a úplně jiný hráčský kádr. Vary mi přijdou silnější než v loňské sezoně, kdy spadly. Posílily o dva slovinské obránce (Kovačevič a Podlipnik), kteří jim pomůžou. V bráně mají Novotného, což je nejlepší gólman v lize. Ten tým je velmi silný.
V1: U me ma respekt zase Slavie a dalo by se rict ze prave Razym. Nevidim dovnitr klubu, hodnotim to jenom zvenku a povrchne. Ale aby klub v takovych podminkach byl porad nahore, klobouk dolu. Rozpadl se jim loni kadr, na platy si nemuzou dovolit davat velky prachy a presto patri do top 4 prvni ligy. A porad se tam drzi. Klobouk dolu.
Já si myslím, že Razým je u seshitců poslední sezonu. Osobně mě velmi překvapilo, že po něm nesáhli ropácí, když už udělali tu chybu, že vyhodili Rulíka. Pač od tý doby, co se na střídačku postavil Guma, začali prohrávat ještě víc...
Nevite nekdo,jak to vypada se sigrem?Nikde nic se nepise,a docela by mi to zajimalo.Diky.Pokud se nam do cesty postavi Slavia,tak to bude hodne tezky proti nim.No von ten Prostejov taky tvl.Porad se nemuzu zbavit pocitu,ze na tom Lapaci,jsme uplne nic tak svetobornyho nepredvedli.Ono nebejt jejich vymlletejch hracu,a slabsich golmanu,tak by to takova prochazka nebyla,coz neni uplne idealni,pred dalsima zapasama prave proti temahle dvema celkum.No uvidime.
Komentáře
Hm, tak Bolka včera vytěžila z hloupýho a zbytečnýho faulu Kajínka maximum.
Ovčáček sice okamžitě na jejich zimák volal, že Miloš Kajínkovi uděluje milost, ale než se dovolal, už domácí vedli 2:0 a milost ztratila význam...
https://fotbal.idnes.cz/pavel-horvath-navrat-brezova-divize-d76-/fot_dsouteze.aspx?c=A180306_205027_fot_dsouteze_jic
Brezova loni postoupila od nas z kraje.
U nas masti zase Mlika. Nevim, esi ti to jmeno neco rika. Hral i v Plzni.
Kdepa se u Vás vzal?
Urcite nejaka koruPCE
No, myslím, že toho za Viktorku moc neodkopal, takže sem dobrej, že sem si vzpomněl dobře, že je útočník. A proti mě je vlastně skoro každej vysokej.
Jestli se nepletu, tak do Plzně nepřišel ze západu, proto mě překvapuje, že je u Vás..
https://hokej.idnes.cz/slavia-milan-razym-rozhovor-hokej-play-off-baraz-2018-fxn-/hok_1liga.aspx?c=A180307_115251_hok_1liga_cig
Nech bejt, Guma je naše štístko. Pokud se do baráže probojujeme, tak nám přinese štěstí i letos .
Jo já vím.
Ostatně i někteří ropácí po jeho nástupu na střídačku psali: " Do prdele? Jedině s Gumou!"
https://www.olympicchannel.com/en/playback/the-nagano-tapes-five-rings-films/