yosef: Je to hokej a ten se nehraje na prevahy, ale na goly. Pamatuju si ty Trince a Znojma, co sem jezdily kdysi do PlechAreny. Po prvni tretine clovek nabyl dojmu, ze tady je to otazka jen vyse skore. Lec hra se postupem casu nejak "zasmodrchala" (rozumej souper nasel nejakej fungujici recept) a vysledek bylo zpravidla nejakych posranych 1-2, 0-1 a podobny mrchy.
BTW: Prerov snad nikdy nevyhral zadny utkani v Play Off, od ty doby, co hrajou 1. ligu.
A Slavisticky flaksy nebyly zas nejaky dorazeny nahodaky. Sice to byly vysledky nasich chyb, ale taky doklad o kvalite v zakonceni. 1. gol pekne zpoza branky na volnyho hrace pred branku, dorazka. 2. gol krasnej blafak do bekhendu. 3. gol pekne promeneny TS.
Ano, 1. třetina byla perfektní, úplná pecka, ale to co přišlo potom.... A gratulace našemu"kotli", kterej to projel na kostce s dvěma Slávistama, nebo kolik že jich tam bylo celkem, možná 5?!
No upřímně řečeno vcera mi Filip az tak jistej s tim vyhazovanim puku ze tretiny,a vlastne ani svym výkonem nepřišel.Tim ale samozřejmě nechci snižovat jeho prospech pro tým,ani jeho kvalitu.Jen muj nazor,ze vcera se asi uplne nejlip necítil.Ty posili fakt dobrý,včera taky dobrej vykon Kvera,skoda jen,ze nedal ten blafacek,tam uz to Frodlovi prepadlo pres lapacku,a skončilo na tyči.Ale proste vcera hráli vsichni dobře,az na ten výpadek ve 2 třetině,to bylo fajn.Makali jeden za druhyho,ubojovali,vyhráli.A to se urcite cení vic,jak uz zmiňovaná snadná výhra.Dnes na značky,a pro druhej zarez.
I think our defence works good all in all, but it wonders me that a defender like D. Krejčí even now is not in the team still. Has it to do with any rules about the age of the players we can use in the matches? Or is he injured? Or else?
Viděli jste jak u čtvrtého gólů Venca přesprintoval obránce? Koukám že Venca chce na starý kolena konkurovat Flekovi . Ale zápas celkem pod kontrolou. Jen tak dál.
kafka: Tak tady hralo roli asi vic faktoru nez to, ze nekdo nekoho nechal setrit. Sparta (co jsem mel moznost videt), tak hrala dost bidne, pro me nepochopitelne, vzhledem ke jmenum na soupisce. Zatimco Liberec po Vanocich chytl neskutecnyho laufa. Existuje nejaka tabulka za rok 2018? Chtel bych videt, Liberec v ty tabulce. A dalsi vec, podivej se na Liberec doma. Druhej flek celkove. Takze pro ne byly prvni dva zapasy doma vyhodou a pak svou praci dokoncili hned na prvni pokus. Ve druhym zapase v Liberci pusobila Sparta vylozene trapne. Ke konci se zmohla akorat k nejakymu raubireni a zapasovym vlozkam, ale hokej ji vubec nesel. Jsem docela zvedavej na Liberec dal.
@pOne: Tomorrow the series begins. I am looking forward, too.
Ještě doufám, že zítra Plzeň vyprovodí Olomouc nějakym slušnym výsledkem, protože ten hokej co se hrál v sérii ZLN - OL v předkole, z toho bolely oči, ani jednoho bych tam nenechal postoupit..to snad ta první liga má stejnou úroveň. Nemít Olomouc toho Veneru, tak hrajou s námi už taky prales..
Tak jsem zhlédnul záznam z ČT a zápas mezi ČB a Kladnem se tam řešil pomalu více než zápas Pardubic s Třincem. A jak se řešil náš zápas? Absolutně nijak, byla o něm rychlá zmínka ve druhé přestávce a pouhá ukázka gólů, žádný rozbor, žádný rozhovor, žádný komentář reportéra ze stadionu, prostě nic.
Jinak k zápasu; smekám před Vencou Skuhravým, po chvílemi opodstatněné kritice v průběhu sezóny ukazuje, že je pořád platným hráčem. Celkově třetí lajna hrála dnes asi nejlépe, Beránkovo druhý gól byl opravdu dobrý, nutno podotknout, že to bylo po Vencovo nádherném pasu a odstavení hráče. A Beránkovo čtvrtý gól byl opravdu pěknou spoluprací celé třetí lajny a ukázkovou střelou, jež by mohla být zobrazena v hokejových učebnicích, jak jsem tady Beránka chválil minule za výborné přihrávky, tak dnes prokázal, proč jsem zdůrazňoval, že je to hlavně střelec. Dnešek má tedy dva hlavní hrdiny, ale nerad bych, aby zapadly Podlipnikovy přesilovkové akce, které především zápas zlomily. První, a asi nejdůležitější gól byl po Podlipnikově klasice (perfektní střela) a přišel pro nás v nejlepší možný moment; Slavie zahrála dobře první třetinu, k ničemu nás nepouštěla, a dokonce si troufnu říct byla i nebezpečnější. Zde naštěstí prokázal svou formu Filip Novotný, velmi nás podržel, a nakonec slavil zaslouženou nulu. Vrátím se k Podlipnikovi, jeho asistence na třetí gól (v podstatě to byl jeho gól, Flek jenom nádherně tečoval) znamenala definitivní zlom v zápase. Třetí třetinu jsme hráli to, co jsme potřebovali a souhlasím s @three7 , že to byla chvílemi trochu i nuda; tu však ukončil a diváky opět probral Beránkův, již výše zmíněný, luxusní gól. Závěr si diváci užili a já jsem snad poprvé v KV aréně zažil kompletní, na první pokus povedenou mexickou vlnu, zapojili se i lidé, kteří se normálně nezapojují.
K atmosféře; oba zápasy byla nádherná, na KV arénu nevídaná. Ačkoli návštěva mohla být ještě o trochu vyšší, chvíle kdy tleskala celá hala, a že to nebylo málokrát, byly elektrizující a já si to opravdu užíval. Ukazuje se, že když lidé chtějí, tak se prostě do fandění zapojí, nemám rád urážení a poučování ostatních fanoušků od rádoby "nejlepších" fans.
Zpět na zem, v Edenu musíme na tyto výkony navázat (nepočítám druhou třetinu prvního zápasu ) a dovézt do Varů nejlépe dvě, nejhůře jedno vítězství. Prohrát tam oba zápasy by bylo špatné a mohli bychom si zadělat na pěkný průser. Takže to chce pokračovat v odpovědné hře dozadu, čekat na své příležitosti a věřit v naší hru a kvality.
Tak vcera to bylo v ouklendu. Hokej super,atmoska super,celej zapas jsem si uzival bez nervu.Celej mansaft super,pochvala.V sobotu jedeme vyplenit Eden,zariznout 3 zarez,a uzit si to.Snad se to povede, a pojedeme domu v dobry nalade,a spokojeny.
Vosa1: Jo na konci celyho hokeje, jsem koukal, ze dala CT rozbor celyho zapasu z Budejek jak krava. Rychle ukazali Trinec. Pak vycerpavajici reprtaz vcetne rozhovoru s uklizeckama a rolbarem. Pak jenom "Vary vyhraly nad Slavii 4-0" a Ende Schluss
Vencu jsem trochu pokritizoval na zacatku 2. tretiny, ze mu to moc nejde a cely lajne to nejde a s Grigerem ze si vubec na lede nerozumi ..... a hele ho. 2 asistence udelal Gorcik vypadal na vyhozeny rameno. Snad mu to nejak daj do richtiku. Mam znamyho, kterymu doktori tak dokurvili vyhozeny rameno, ze byl malem invalida.
Toho Fleka uz nech na pokoji. Predevcirem jenom dal dva goly, vcera jenom nastavil hokejku a tecoval. I to je umeni a je potreba hrace, kterej to umi. Rachna umi vypracovat akci, Flek ji zase umi zakoncit. Kez by tadle chemie vydrzela. Vcera byl Rachna ve Flekove pozici a nedal.....
Beranek vcera pekne. Jak prvni, tak druhej gol. Matic to tam solil pekne, mel by to tam solit jeste houst a vetsi kapky.
@pOne Tak Flek hraje celou sezónu tak dobře, že to je pro mě skoro již takový standard. Fleka bych tady musel vychvalovat snad každý zápas, letos hraje fakt neskutečně a bude velmi těžké ho tu udržet.
škoda, že nehrajem s Kladnem, měli bychom mnohem víc mediálního prostoru no nic, raději si budeme vyhrávat mimo zbytečný mediální humbuk. JJ68 se včera předvedl, nastoupil na 4 sekundy, ale diskutovat o ne/regulernim gólu uměl s rozhodčíma asi 10 minut aniž by byl kapitán týmu. Chlapče, chlapče..tys to dopracoval, měl jsi se na to po odchodu z NHL vyprdnou, vzít golfovou hůl a jezdit si na Floridě po greenech a svojí modelku tam nechat válet na pláži.. ale kdo chce kam..
@Vosa1 myslim že problém bude s více hráči je tu udržet například Filip, Matic.. a pokud se nepostoupí tak je to asi bez šance, minimálně u Fleka a Novotnýho
Komentáře
BTW: Prerov snad nikdy nevyhral zadny utkani v Play Off, od ty doby, co hrajou 1. ligu.
A Slavisticky flaksy nebyly zas nejaky dorazeny nahodaky. Sice to byly vysledky nasich chyb, ale taky doklad o kvalite v zakonceni. 1. gol pekne zpoza branky na volnyho hrace pred branku, dorazka. 2. gol krasnej blafak do bekhendu. 3. gol pekne promeneny TS.
A gratulace našemu"kotli", kterej to projel na kostce s dvěma Slávistama, nebo kolik že jich tam bylo celkem, možná 5?!
@yosef: Maybe there will be one (after the playoff).
Ale myslim si, že v neděli večer bude konec série
Každej tak, jak si zaslouží....
Jinak k zápasu; smekám před Vencou Skuhravým, po chvílemi opodstatněné kritice v průběhu sezóny ukazuje, že je pořád platným hráčem. Celkově třetí lajna hrála dnes asi nejlépe, Beránkovo druhý gól byl opravdu dobrý, nutno podotknout, že to bylo po Vencovo nádherném pasu a odstavení hráče. A Beránkovo čtvrtý gól byl opravdu pěknou spoluprací celé třetí lajny a ukázkovou střelou, jež by mohla být zobrazena v hokejových učebnicích, jak jsem tady Beránka chválil minule za výborné přihrávky, tak dnes prokázal, proč jsem zdůrazňoval, že je to hlavně střelec.
Dnešek má tedy dva hlavní hrdiny, ale nerad bych, aby zapadly Podlipnikovy přesilovkové akce, které především zápas zlomily.
První, a asi nejdůležitější gól byl po Podlipnikově klasice (perfektní střela) a přišel pro nás v nejlepší možný moment; Slavie zahrála dobře první třetinu, k ničemu nás nepouštěla, a dokonce si troufnu říct byla i nebezpečnější. Zde naštěstí prokázal svou formu Filip Novotný, velmi nás podržel, a nakonec slavil zaslouženou nulu.
Vrátím se k Podlipnikovi, jeho asistence na třetí gól (v podstatě to byl jeho gól, Flek jenom nádherně tečoval) znamenala definitivní zlom v zápase.
Třetí třetinu jsme hráli to, co jsme potřebovali a souhlasím s @three7 , že to byla chvílemi trochu i nuda; tu však ukončil a diváky opět probral Beránkův, již výše zmíněný, luxusní gól.
Závěr si diváci užili a já jsem snad poprvé v KV aréně zažil kompletní, na první pokus povedenou mexickou vlnu, zapojili se i lidé, kteří se normálně nezapojují.
K atmosféře; oba zápasy byla nádherná, na KV arénu nevídaná. Ačkoli návštěva mohla být ještě o trochu vyšší, chvíle kdy tleskala celá hala, a že to nebylo málokrát, byly elektrizující a já si to opravdu užíval. Ukazuje se, že když lidé chtějí, tak se prostě do fandění zapojí, nemám rád urážení a poučování ostatních fanoušků od rádoby "nejlepších" fans.
Zpět na zem, v Edenu musíme na tyto výkony navázat (nepočítám druhou třetinu prvního zápasu ) a dovézt do Varů nejlépe dvě, nejhůře jedno vítězství. Prohrát tam oba zápasy by bylo špatné a mohli bychom si zadělat na pěkný průser. Takže to chce pokračovat v odpovědné hře dozadu, čekat na své příležitosti a věřit v naší hru a kvality.
Vencu jsem trochu pokritizoval na zacatku 2. tretiny, ze mu to moc nejde a cely lajne to nejde a s Grigerem ze si vubec na lede nerozumi ..... a hele ho. 2 asistence udelal Gorcik vypadal na vyhozeny rameno. Snad mu to nejak daj do richtiku. Mam znamyho, kterymu doktori tak dokurvili vyhozeny rameno, ze byl malem invalida.
Toho Fleka uz nech na pokoji. Predevcirem jenom dal dva goly, vcera jenom nastavil hokejku a tecoval. I to je umeni a je potreba hrace, kterej to umi. Rachna umi vypracovat akci, Flek ji zase umi zakoncit. Kez by tadle chemie vydrzela. Vcera byl Rachna ve Flekove pozici a nedal.....
Beranek vcera pekne. Jak prvni, tak druhej gol. Matic to tam solil pekne, mel by to tam solit jeste houst a vetsi kapky.