HCE Fórum

1683684686688689765

Komentáře

• upraveno 8. říjen
    Upřímně pokud jsem student, tak rozhodně bych nešel na hokej a jel pak do Prahy. To doslova nikdo nedělá, protože to prostě časově není worth it. Řada studentů jde prostě rovnou na bus a nic ten den neřeší. 

To školní utkání počítám jak volný program pro třídy, které to využijí v rámci budgetu aka divodlo nebo kino. Takže tam ´budou učitelé apod. Nebudu hledat ten článek pernamentu jsem tam už pustil. 

Tohle rozhodli fanouškové je to tam i napsané. Nemyslím si, že ta neděle hraje nějakou velkou roli, děcka chodí spát tak i tak pozdě, nic moc se nemění a upřímně, kdo by chtěl tahat dítě na hokej, když se o něho musíš starat a ještě máš zvýšené náklady, že chce hranolky. Pokud nemáš hlídání ano chápu. Lidi co dojíždějí nějak delší dobu tam to je na prd. Jinak si myslím, že to změna nějak nikomu výrazně neubližuje. 
    Mě vadí, že neuvidím začátky NFL :D :D 

Upřímně bych se nedivil, kdyby u mužstvo to změnilo, protože jim ty brzké zápasy prostě zasraně nešli a měli šílené skoré doma v neděli. Se podívejte na minulou sezonu tam snad bylo 4x 0:3. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Lidi na FB na to držkujou, ale to neberu jako bernou minci, tam se držkuje na všechno. =)
    Mají tam i podobné argumenty, asi bych se měl nad sebou zamyslet. :)

Ale vážně jsem nezaznamenal, že by na tohle proběhla nějaká diskuse / anketa a to dění kolem klubu sleduju.

Přijde mi, že se opravuje něco, co není rozbitý.
  • Podle komentářů čtu, že lidi jezdí i 300 km na hokej....... 
  • Mně třeba ten pozdější čas v neděli vadí. Domů to mám z Varů víc jak hodinu a půl a takhle jsem víkendovou návštěvu mámy spojil s nedělním obědem u ní, kafíčkem a pak přesunem na hokej a i tak jsem dorazil v celkem rozumný čas domů. Naopak ten páteční je fajn protože po práci mám šanci dojet a stihnout první třetinu.
  • Jinak tenhokej pro deti od 12 fakt není dělaný pro návštěvy rodičů s dětmi (asi je to taky možné ale u spousty by to znamenalo dovolené a často i omluvu dětí ze školy), ale pro školní akce kdy tam má jít celá třída nebo i škola i s učiteli.
  • Jinak tu nedeli teda nechapu .. kde vzali, ze tohle chteji fanousci?
  • @Vossy

To je moje chyba, měl jsem za to, že ten zápas je poslední den prázdnin a on to je poslední den před prázdninama.
  • > @kylekatarn93 napsal(a):
    > Chceme tady hokej pro mládež. A tak uděláme zápas od 12 hodin, na kterej se děti nedostanou, páč maj rodiče v práci...

A napadlo te ze to je prave ve 12 kdyz jsou deti ve skole aby tam mohly jit se skolou? Byl to napad reditele zakladni skoly pokud vim, tak to ti mohlo napovedet ze nikdo po tobe nechce abys sel ve vsedni den ve 12 s ditetem na hokej.

Co se tyce tradice v 15:30 tak ja si pamatuju ze to teda spouste lidem vadilo na sitich kdyz to zavedli. Obe varianty budou mit a mely odpurce.

• Znal jsem pána, co jezdil ze Železný Rudy, ten už ale bohužel asi zemřel. Do kotle k nám jezdí Podbořany, Rakovník, Cheb. Na spoustě zápasů jsou vidět chlapi ze Selbu nebo dokonce Regensburgu... Ten klub má svůj dosah, ne že ne. Škoda si ho takhle omezovat.

• Upřímně se divím, že je tolik fandů mimo KV kraj. Tam chápu, že prostě to dojíždění je na hovno a je to celkem nešťastné řešení. 
  • @Uklízečka_kabiny_HCE tak ja zacal puvodne jezdit z Ase a ted jezdim z Plzne, bydlim tu od doby co jsem byl na stredni a ted v praci. Nikdy by me nenapadlo zmenit klub, myslim, ze takhle vznikla drtiva vetsina dojizdejicich
  • To je masakr, kolik lidí jezdí třeba i 300 Km za hokejem do Varů 🤯🤯🤯
    Koho sakra napadlo to posunout? Sice jsem místní, ale vyhovovalo mi být v neděli doma brzy, když v pondělí musim do roboty.....

• za me zmena casu OK. v nedeli od 15.30 je to tak, ze detem skoro nenechas u babicky snist dort po obede a musis se dostat na hokej... (odvest deti domu atd.). proste 15.30 ztratis cely den...

ale uznavam, ze muze byt asi 300 ruznejch nazoru na toto.
  • Přišel jsem s tou úvahou, že si myslím, že tahle změna přišla od hráčů nebo vedení klubu. 

Myslím si, že to může být realný, ty nedělné zápasy byly fakt strašné. Je to fakt pouze úvaha. Jinak hra čísel tabulka - domácí zápasy v KV. 
  • Tak třeba ja jsem student a do Prahy jezdím v neděli po hokeji…dost mě to sere, protože prostě takhle se busy rozumně stíhat nedají. Chodit budu furt a jsem rad, ze zápasy v pátek jsou od šesti, ale tu neděli měli nechat
  • V tomhle se nikdy nedá bohužel najít shoda...ale taky by mě zajímalo kde vzali, že si to diváci přeji? Pár dotazů nebo komentáře na facebooku?
    Beru kdyby udělali anketu na stránkach třeba...když si pak většina něco odhlasuje tak ok..
    Ty pátky maj asi logiku ,že lidem co pracujou nebo dojíždí to může pomoct, že to budou víc stíhat...neděle zase naopak pro študáky třeba na prd budou muset jezdit později...těžký v tomhle se nedá zavděčit ...
    Ve finále jde o to jak budem hrát jakou budem předvádět hru to ovlivní návštěvu nejvíc krom nás cca 3000 stálejch...Nejvíc jde lidem o to na ledě když to bude stát za to čas obětujou
  • Pokud budou mít v průměru nad 3500 což je zhruba 60% využití kapacity, mohou být spokojeni.  Minulou čtvrtinu hrali top a že by tam byla nějaká šílená návštěvnost nvm nvm. 
    Jinak utkání s Kometou bylo 2x promo, aby dorazili fans na hokej a byla to náštěva kolem 4200.  
  • Třeba takovej Tomášek by se náramně hodil
  • Ctu na facebooku,ze kde byla diskuse ohledne casu hokeje.
    Dotaznik byl umisten na webu par mesicu po nastupu novych majitelu.Dotaznik obsahoval vice otazek(temat) a jedno z nich bylo ohledne casu zacatku utkani.
    Vim to,protoze jsem sam dotaznik vyplnoval
  • Co napriklad nastvalo me,ze cena listku na Plzen je vyssi nez na jine tymy.Cele roky byla cena listku stejna a nekoukala se s jakym tymem se hraje.
    Ja z Chebu samozrejmne nenavstevuji kazdej zapas,neni to casove mozne,proto jsem si toho vsimnul az vcera ze cena lupenu byla,,vyssi,,
  • Za mě teda bych určitě nechal ten nedělní zápas v 15,30 nebo bych ho max. posunul třeba na 16 h. Dost lidí jezdí jak se tady psalo, študáci /znám jich dost co po zápasech jezdí do školy/ atp. Naopak ty páteční zápasy jsou cajk, celodenní frmol, ta půlhodina je cajk za mě.

LukasCZ: Cena lístků resp. navýšení ceny na některé zápasy je dneska už normální. Garantovanou cenu máš jen v případě permice, jinak si holt za některé zápasy musíš připlatit. Ve fotbalový lize je tohle taky normální, třeba lupen na derby stojí raketu. Tak to prostě je a bude.
  • LukasCZ
    S těma cenama se šachovalo už minimálně v minulém roce. A myslím že ta cena do pátku ještě poroste. Klub chce takto motivovat ostatní aby si lístek koupili co nejdřív. 
  • Klub chce takto motivovat lidi, aby si ten lístek nekoupili třeba taky vůbec.
  • Jen tím chci napsat, že u nás si s cenami vstupenek není radno zahrávat. Nejsme nejlépe divácky navštěvovany klub za normálních okolností, a ještě k tomu se zdraží lístky na derby. Už se i stalo, že ani to derby nebylo několikrát vyprodaný, aby jsme se ještě nedivili, že tam bude více Plzenaku, než lidí Varům fandicich. Ono v Plzeňským kraji je přeci jen platově lépe, tady každej druhej přetáčí každou korunu v ruce. Myslím si, že tohle není dobrej nápad.
  • 4k vstupenek je vyprodáno. Upřímně si nemyslím, že ta naše cenotvorba je špatná. Lidi co mají v plánu jít na hokeje vstupenky nebo permice mají.
    Rozdil ceny je 50-80-70. V dnešní době tento naklad je prostě nic. Upřímně pokud půjde rodina tak tento naklad za normálních cen mají tak i tak. Protože otec si koupi klobasku, pepickovi 2x hranolky a už to leze. Následně co si koupí nějaké předplatné na herohero nebo onlyfans. Bohužel neumime žít s tím stylem, že pokud si za něco priplatis musíš si někde ukrást ze svych potřeb.

Pokud by uměli pracovat s cenotvorbou tak udělají snížené vstupné u pokladen, protože to chtějí vyprodat. To co se normálně deje v americe sníží se cena ať se hala vyprodá.
  • To by smysl mělo.
  • Jenže to už si pak ten táta tu klobásu dát nemůže, a mladej ty hrancle taky ne. A to je ten kámen úrazu, páč ta klobása u táty a dejme tomu ty hrancle u mladých k této kultuře prostě neodmyslitelně patří. Pak se na to raději vyprdnou, a třeba nejdou. No nic, to je jen můj názor na to zdražení,každý to máme jinak 🙂
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters