HCE Fórum

1636637639641642649

Komentáře

  • Však to už tady bylo, ne? Hlavně v sezoně 20/21
  • Koukam na prispevky z te nasi akademie letosni, tusite nekdo, jestli se teda zucastni i ten Frk? 
  • Kdyby tam nebyl, tak by to bylo docela marketingový selhání, ale i tak si myslím, že těm mladým klukům dá víc setkání s Kulichem, Frodem nebo Beránkem, než s někým, kdo za áčko nikdy nehrál
  • Nevim, zda Frk uz neni za morem. Ale pokud tam bude, tak super zkusenost pro ucastniky. A jelikoz to neni jen pro nasi mladez, tak nekdo kdo hral NHL ma samozrejme zvuk. Snad se jim ten kemp povedl, taky doufam, ze to rozsiri i pres hranice. Tohle je fakt dobra akce...

    Nevim jak je to z organizacniho hlediska, ale nevim zda v tom arealu nechybi nejake ubytovani internatoveho typu... nebo neco kombinujici urovne (videl jsem hotelove arealy, ktere sly ve standardu od 1* az na 5*)...
  • tak panove, zkusime tipovat slozeni obrany? (utok dame potom)
    tak ja zacnu:
    1. Reunanen - Salda
    2. Jaks - Mamcins
    3. Plutnar - Dlapa
    4. Mikyska/Moravec (o sedmeho beka)
    Bohuzel - Turecek/Rulik v Sokolove (doplneni v pripade zraneni)

    Saldu mam za defenzivniho beka a proto je v 1. obrane. Ale z prvnich 6 obrancu s nejvetsim otaznikem.   
  • @1140bxl

    Postavil bych to úplně stejně. Doufám, že budou Moravce hrát co nejvíc
  • upraveno 23. červenec
    Spis si myslim, ze bude pravak levak.
    Za me
    Reunanen jaks
    Mamcics plutnar
    Dlapa/salda moravec

    Na presilovku si to kluci otoci at to maj na ranu z voleje, nebo jeden bek nahore a ctyri utocnici
    Post edited by Hokejkv on
  • Obrana vypadá oproti minulým ročníkům skoro až luxusně, tam problém nebude. Jestli Frodlik bude zdravý, tak v brance taky ne. V útoku už to vidím trochu jinak.

    První centr je jasný Illomaki, k němu asi dají Salstena s Berankem. Ale jak to bude dál? Druhý centr Griger, na křídlo Jiskra? Nebo to bude opačně? Udělá Jiskra konečně ten krok a bude lídrem? Kdo bude další křídlo v druhém útoku? Procházka? Má na to? Co když se Salsten nepovede? Zatím hrál jenom ligu na úrovni pralesa. Zvednou se Černoch s Redlichem opět na úroveň sezony 22/23? Kupco, Sapousek, Sik, jak na tom budou? Já osobně tam vidím málo jistot a moc otazníků. Pevně věřím, že trenérský štáb s Kalousem to má pod kontrolou, ale byl bych klidnější, kdyby přišel alespoň ještě jeden útočník, střelec, u kterého budeme vědět, že těch 30-40 bodů určitě udělá.
  • Muj tip:

    Reunanen - Pluto
    Mamcis - Jaks
    Moravec - Salda
    Mikyska/Turecek

    Dlapa naskoci po zraneni, ale myslim si, ze jistej flek upone nema…
  • Obrana papírově patří mezi skoro top 5. Může se konkurovat těm největším týmům, ale jak si to sedne nevíme. Uvidíme při přípravných zápasech. Ten hlavní si myslím, že bude s tou univerzitou, kde uvidíme nové hráče snad všechny. 

    Osobně bych volil:

    Reunanen - Jaks
    Mamcis  - Salda
    Mikyska - Pluto
    Dlapa/Moravec 

    Pluto nebude hrát 1-2 lajny, na základě nespolehlivosti a výkonových nedostatků a pomalá hra přesilovek. Jeho icetime se brutálně sníží a dokocne si myslím, že po sezoně se sním rozloučí. 
    Mikyska na svůj věk dobrý progress a takové světlo naděje v minulé obraně. 
    Dlapa si myslím, že bude mít problémy se zdravím. 

    Nedivil bych se, kdyby 1. přesilovku hrali Reunanen Jaks, protože tam není 4 kvalitní útočník komu bych věřil jako falešného obránce. 
    2. přesilovka bude Mamcis a Mikyska(Pluto) či Moravec dle výkonů. 

    Salda/Moravec/Mikyska jsou borci které potřebuji vyrůst a může se to v klidu na nich stavět, ale
  • Hoši nezapomeňte na jednu věc...sice přišli ofenzivně ladění obránci, ale třeba zrovna Jaks při hře 5 na 5 úplně nepřesvědčuje. Reunanen měl v posledních zápasech taky negativní bilanci. Ale jsem dost zvědav.
  • A ten Bery zatim zustava? Respektive nechysta se jinam?
  • upraveno 23. červenec
    @Uklízečka_kabiny_HCE S Plutem mam naprosto opacnej nazor. Dostal nalozenou daleko vetsi roli, nez muze realne hrat. Takze si myslim, ze mu pomuze, kdyz bude hrat poctive svuj prumer, nebudou se od nej cekat zadny vyrazny body a tvorit vedle nej bude nekdo jinej. Dat Reunanena a Jakse dohromady by za me byla sebevražda. Do presilovky OK, 5na5 za me ne, ale necham se prekvapit..

    A naopak druhej par do presilovky bych klidne zkusil Moravce s nekym, protoze ten kluk muze vyrust.

    Ta obrana bude mensi orisek nez utok, na ten jsem naopak zatracene zvedavej. Dokonce si myslim, ze nektery “zazity” dvojice spolu nebudou.
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Za me taky "kravina" dat Reunanena a Jakse do jednoho paru, za me bude Reunanen a jeden defenzivni bek v prvni dvojici, Jaks a druhej defenzivni v druhy. V prvnich dvou parech ocekavam i Mamcinse a teoreticky Salda/Pluto. U Dlapy souhlasim, ze misto podle me jisty rozhodne nema a nebude to mit snadne. A hodne doufam v zapracovani a dobre vykony Moravce.
  • Je mi jasný, že takhle to zřejmě nebude ten 1. obranný pár. Ale chtěl bych to tak v přípravaku vidět co by se dělo :D. Já mam rád hodně ofenzivní sílu a ta by tam byla. + Jsem se nechtěl tu opakovat a vymyslet něco "zajímavějšího"

    Celkem se divím, že Šaldu dáváte celkem vysoko. To už bych raději dával vysoko Mikysku/Moravec. 

    Spíš je super, že se zase rozjela diskuze :D 


  • Ja bych to vzal z druhe strany…Do Sokolova by podle me mel jeste zamirit Turecek a Rulik.Salda s Moravcem jsou podle me jasnej par pro nas. Snad se budou vyhybat zraneni.
  • Já si třeba myslím, že Moravec se do šesti beků dostane, minimálně na začátku sezony určitě, Dlapa je po operaci, za mě Moravec určitě lepší než Šalda. Spojení Reunanen Jaks nedává vůbec smysl, ve hře 5 na 5 by strašně fasovali. Za mě klasika levák pravák, aby hráli u mantinelu po holi, jeden ofenzivní druhej defenzivní. Co se týče Pluta souhlasím s Majklem, určitě nebude hrát první přesilovku, možná ani druhou /za mě to hráč vyloženě do přesilovky nikdy úplně nebyl/, ale určitě bude hrát první oslabení, vloni to hrál dobře. Plus jsem přesvědčenej, že tím jak se obrana posílila, tak z něj spadne tlak. 

    Můj tip:

    Mamcis - Jaks
    Reunanen - Moravec
    Pluty - Mikyska
    sedmý bek Šalda/Dlapa

    Přesilovky je otázka jestli budou hrát deštník s jedním bekem nahoře /Reunanen a Jaks/, což jsme zkoušeli vloni, kdy jsme těch beků na přesilovku moc neměli anebo budeme hrát klasika se dvouma nahoře. Každopádně na papíře ta obrana vypadá zajímavě, musí si to ale sednout na place hlavně....
  • Taky si myslím ze by obrana mohla být slušná, pokud Frodo bude mít aspoň takovou sezonu jako minulou tak by to vzadu mohlo být dobrý.

    Ohledně útoku uz takakovej optimista nejsem a stejně jako většina tady tak si taky myslim ze by to chtělo ještě jedno lepsi křídlo do 1. nebo aspoň 2. lajny, i kdyby to měl být ten Kanga zpátky, ale protože už mame cizince vyčerpané tak si myslím ze už nikdo z cizinců nedorazí a z CZ/svk hráčů už asi moc nikdo není kdo by mohl na tenhle post přijít. Myslím si ze možná ještě počkají na začátek sezóny co se kde neuchyti jestli se tam něco neuvaří ale moc tomu nevěřím.

    Tureček je 100% Sokolov viděl jsem už jeho novou jmenovku v šatně stejně jako Kerna a ještě jedno od nás a teď si nepamatuju kdo to byl 😃🙈
  • super diskuse. obranu bychom asi meli.  =) myslim, ze mame 4 beky jasny a pak 4 (Moravec/Salda/Dlapa/Mikyska), ktere k tomu musi nejak naroubovat. uvidime v priprave a uvidime cit nasich treneru (utocniku) pro vyvazene obranne pary.  

    s utokem asi bude vetsi sranda. zajimalo by me zda nechaji Beryho s Cecem. kazdopadne nez rozmylim kridla, dam 4 centry (bez poradi) - Cece, Gigi, Ilomaki a Sir.    
  • @FeryBo jeste 1 cizinec muze prijit
  • Proč by odcházel někam do horšího
  • 1140bxl: No pokud si Gigi udrží kvalitu z loňska tak 1. Ilomaki, 2. Gigi, 3. Čeče, 4. Šír
  • @Flaksa34 jsem hodne zvedavej, jestli Patera s Moravcem budou mit koule dat kapitana do 3. lajny. A ja naprosto souhlasim s tim, ze v prvnich 2 lajnach by byt nemel
  • @kinkis aha tak to potom jo, já žil v domění ze muže být 5 cizinců
  • @Flaksa34 ja to v podstate stejne, ale ono stejne to poradi zalezi proti komu hrajes. dokonce si mylim, ze Cece muze mit i roli v presilovce. buly / predbrnakovy prostor.  

    Ilomaki a Gigi jsou vic do kreativy a Sir/Cernoch vic do bojovnosti. Obje potrebujes.

    Jo a nevidim problem, ze Cernoch bude hrat 3 lajnu. Klidne muze mit casu na lede a bodu mraky. Vondrc hral tusim ctvrtou a bodu mel bambilion. A jeho taky asi vic zajima kolik bude hrat nez zda bude stridat prvni nebo treti.  
  • Ilomaki - Salsten - Beránek
    Jiskra - Griger - (cizinec posila)
    Procházka - Černoch -  Kružík
    Redlich - Sir - Koffer

    Zbyl:
    Kofron, Kupco Sapoušek, Sik, 

    No složit to bude zajímavé, klidně se může stát,  s tím co hrál Redlich letos aby byl poslanej do Sokolova xD 
  • Za me urcite alespon jeden z dvojice Sapousek/Kupco do 4. lajny, Redlich i Koffer nahraditelni
  • Koffera poslat do Chebu
  • Redlichj, Koffron, Koffer jsou bad kontrakt Redlicha o to víc, Ostatní dva pujdou fuč po této sezoně. 

    Osobně moc neočekávám od Sapouška s Kupčem. Nechám se překvapit. 
    Konkurence tam je at tam hraje ten nejlepší na základě výkonu. 
  • 1140bxl: Souhlas, však i v nároďáku hrál 4.centra a zároveň přesilovku kolem brány, nevidím v tom problém. U něj bych to viděl tak, že bude hrát druhou přesilovku a bude v prvním páru na oslabení. Trochu věřím, že letos jak nebyl na MS a jel v podstatě celou přípravu, že by mohl být připravenější než vloni, ale ice time bych mu určitě malinko ubral. Čečeho v nejlepší verzi ten tým prostě bude potřebovat.....
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters