HCE Fórum

1558559561563564662

Komentáře

  • Ted ctu clanek o Pcích,a docela slušný je to,že jen v pěti zápasech s zatim 50 zapasů, neziskali plnej počet bodů.
    To je slušný.

  • @kinkis Souhlasím, letos nenavazal na minulou sezonu. Nehral přesilovky a dělal chyby. V boleslavi bude hrát to samé. Spíš ho berou jako defenzivního nez ofenzív obránce.
  • @Uklízečka_kabiny_HCE

    Měsíc zpátky jsem to tady psal, že už by tam měl mít podepsáno. Letos je sice marnej, ale zase, 188cm, 102kg, navíc jeden z mála, kterej se nebál shodit rukavice...úplně v klidu mohl hrát sedmýho beka
  • Je zajímavý,že od ty doby co se  nedávno do Bolky vrátil z Brna Lintuniemi,se ty kluci všichni chytli.
    Do tý doby nic.
    Jedná výměna,a stačí to,a nebo je to neskutečná náhoda.
  • Frodo a Mensi - ono to není jen o čteni hry, ale taky o 7cm výšky pro Froda. Ono to nezní jako moc, ale vzpomente si, kolik prostoru nahoře měl Mansi, když byl v rozkleku. Ale souhlasím se stylem, takže mezi nimi by to mohlo fungovat velmi dobře
  • S tim Knezickym je to super zprava👍 sem myslel,ze to tam ma predplaceny do smrti.
  • Havlína myslím podepsat ještě mohli...... nehrál přesilovky, stejně má pouze o jeden gól míň než náš nejlépe střílející obránce, ale hlavně jako jedinej z beků má v +- kladný číslo +6. To, že dělal chyby, to dělal no....... ale kdo je letos v tomhle týmu nedělal...... každopádně má mít už opravdu přes měsíc podepsáno v Bolce...... tady s ním nikdo vůbec nejednal
  • Jsem zvědavý co tam bude hrát a jak ho využijí. Mě Havlín přišel prostě zbrklý při určitých rozhodování.
  • Jakom jeden z mala mel plusovy body, pryč s ním,ten se nám nehodí do koncepce.My přeci potřebujeme jen mínusový hráče.
    Panaboha :/
  • 7. bek jo, otázka je, za jakou mzdu no. Já asi za žádnýho obránce, co odejde, plakat nebudu. Samozřejmě za předpokladu, že přijde někdo nový jako náhrada. Obecně těch hráčů, u kterých by mě fakt mrzelo, kdyby odešli, moc není.

    Frodl, Beránek, Černoch, Gríger, Kanga, Jiskra, Procházka a tim to asi končí no.

    A i spousta z těch, co jsem napsal, nezahráli tuhle sezónu to, na co mají.
  • @kinkis bodové jsou ja tom jak mají být. Navíc nemají. Nikdy nemají nějakou povedenou sezónu. Nyní mohli, ale nic se nestalo. Kanga bohužel výkonnostně slabší, ale furt neměl k sobě hráče, aby mohli řádně využít.
  • Pravda no, hrají to, na co mají. Představa, že by Kanga měl Koblasu k sobě .. ale to je coby kdyby, já nevěřim, že bude u nás Kanga pokračovat, takže to ani moc nemá smysl řešit.
  • Pro Kangu není využití nyní. Nemají to co potřebuji a hrál výkonnostně zle. V posledních zápasech útočné dobře, ale -21 je prostě hrůza. To by se playmakerovi jeho kvalitách nemělo stávat.
  • Taky si myslim,ze Kanga pokracovat nebude, to uz by dali vedet,ze podepsal na další sezonu....i kdyz letos ta komunikace od vedeni dost vazne,tak uvidíme, ale za 51 ku jsem rad,ze se vraci domů 😉
  • Reálně to, že podepsal Habal, jsme se oficiálně dozvěděli asi po měsíci :D
  • Libilo by se mi, kdyby to bylo treba jako v Plzni,na Sparte.. pred zapasem slavnostne rict,ze Kanga podepsal na dalsi rok blabla..ale to chceme moc no,sme ve varech.
  • “Spartě stačilo málo. Pražané vyslali na hradeckou klec jen devatenáct střel a o téměř polovinu (9) z nich se postarala třetí pětka. Sparťané se tak rozhodně nepředřeli, ale i tohle málo jim stačilo k pohodové výhře 4:1.”

    Hlavně ať to tak není i v pátek. Sparta nemá úplné extra hvězdy v bráně, tak doufám, že z nich zase neuděláme repre gólmany
  • Jako tohle vedeni prineslo možná penize do týmu, ale jinak vse je horsi nez v minulosti,nic se nedozvis,hra je hrozna atd...
  • Měli by dát nějaké info, jak to udělali cca Vítkovice. 
  • U Kangy je otazka za kolik tady hraje. urcite bude jeden z nejzdrazsich na cm vysky.... hokejista je to dobrej, ale excelentni body proste nema. pro me je jeden z tech 3 rozdilovych utocniku co potrebujeme. takze si rozhodneme zda jedno z tech 3 mist dame jemu...

    Havlin - hrat tady mohl, ale klidne muzou zkusit misto nej nekoho jineho. no a pristi sezonu by uz mezi 7 beky mel hrat treba Turecek.  
  • Od příští sezony jako hlavní :D

  • a jeho assistent Dada Bruk  B)
  • upraveno 28. únor
    Ten discord je boží

    zdroj: https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/443975/vary-chystaji-restart-a-lovi-jmena-novy-sef-kalous-mluvi-se-i-o-jandacovi.html

    Veškerá pozornost se teď v Karlových Varech upíná do kabiny. Tým najel na šílenou vlnu porážek, dokonce hrozí dříve nemyslitelná věc, že ho z play off vystrčí Mladá Boleslav. Ale dost živo je i v kancelářích, vybírá se nové sportovní vedení klubu, které má Energii vystřelit do jiné sféry. Podle zdrojů iSport.cz je aktuálním favoritem na manažerskou pozici Jiří Kalous.



    Na začátku měsíce poskytl většinový majitel klubu Dušan Šenkypl své pohledy na hokej klubovému webu. V pozici kouče zrovna skončil David Bruk. „Zpětně je vidět, že naše rozhodnutí poskytnout trenérovi nadstandardní kompetence při skládání mužstva nebylo správné, zejména s ohledem na to, kolik změn v klubu celkově bylo,“ mimo jiné pronesl Šenkypl.

    A doplnil klíčovou tezi, co chystá dál: „Plánujeme posílit na pozici sportovního managementu a scoutingu, který nám jinak velice dobře funguje v mládeži.“ Signály kolem klubu hovoří, že je už téměř hotovo.

    Vedení Energie mělo v poslední fázi zvažovat mezi dvěma osobnostmi, které skládaly kádr v Mladé Boleslavi. Václav Nedorost fungoval na pozici sportovního manažera do podzimu 2022. Po nich se vlády chopil Martin Ševc, který na skladbě kádru úzce spolupracoval s trenérem Jiřím Kalousem. Ne příliš povedená přestavba vrcholila Kalousovým odvoláním z pozice trenéra. Nově sestavěný tým se začal zvedat až s Richradem Králem na lavičce. Ale právě mezi Nedorostem a Kalousem se měla Energie rozhodovat, kdo povede klub dál. Stará Boleslav, nebo nová Boleslav? Blízko by měla být dohoda právě s Kalousem.

    Hned se taky začalo spekulovat, že by právě Jiří Kalous mohl mít v rukávu trumf v podobě nového hlavního trenéra. Josef Jandač všechny nabídky na práci z extraligy po konci ve Spartě odmítal. Hodně o něj třeba v rozjetém ročníku stály Vítkovice, kam místo sebe měl doporučit Jiřího Vebera. Řekl by ne i Kalousovi, který mu dělal asistenta u národního týmu, ve Spartě i v Magnitogorsk

    V nejbližších dnech by měl s Jiřím Kalousem mluvit o jeho budoucnosti i šéf svazu Alois Hadamczik. Ve výsledku je jedno, jestli Karlovy Vary nakonec prolezou do play off a tam se ještě zmátoří, nebo se černé dny podtrhnou a Mladá Boleslav se kolem nich v neděli prožene. V organizaci zahřmí, nastanou změny.

    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • A tady trocha spekulaci od agentury JPP
  • Tvl tohle jestli bude pravda to s tim Kladenskym Prochazkou,no majn got :/
    To je presne ten rozdilovej hrac =) =) =)
  • @kanis Náhrada za Zetterberga 
  • A jak se jmenuje ta skupina na discordu prosim?
  • @kanis no jako hvezda to sice neni,ale letos 11+8=19bodu.A zase neocekavam nejakou prestupovou bombu jako spekulovalo na zacatku sezony napriklad s Honzou Kovarem,Frkem a podobnyma jmenama.

    S porovnanim s nasima hracema to neni zas tak zle.
    Napriklad Cece letos jen 6+16=22bodu.
    Bery 15+6=21bodu
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters