HCE Fórum

1542543545547548649

Komentáře

  • Tralmaks podle me bude horky zbozi jestli ho nema Kladno nejak podepsany bez klauzule. Nevidim duvod, proc by si vybral Vary. Frodo jestli odejde tak z jeho okoli sem po jeho recenzi nikdo taky neprijde. Vyhlidky jsou strasny, uz at tohle obdobi mame za sebou, protoze to se fakt neda.
  • Jedině zkusit přeplatit…dle Šenkypla peníze jsou, ale nejsou hráči

    Mám fakt obavu z příští sezóny…
  • upraveno 18. únor
    Ta situace s trenérem bude zajímavá ohledně dostupností trenérů. 

    Když se to tak veme - nyní ten tým nemá žádnou identitu. - Takže se s tím dá lépe pracovat od znova. 
    Kdo je dostupný:
    Josef Jandač - většiná lidí si ho pamatuje ze Sparty - pokaždé s mužstvem udělal playoff a nikdy nevyhrál titul. (takovej doc rivers TELH) když byly nějaké trenérské přesuny jeho jméno se zatím neobjevovalo.
    Miloš Holaň - pohybuje se spíš u Vítkovic, měl pár angažmá v jiných týmech TEHL, Letos ten jeho odchod byl svým způsoben něco co se stalo i u nás. Samozřejmě Vítkovice nikdo tak špatné nečekal. 
    Vladimír Růžička - jeho peak byl u slávie a nyní to je tak dobrý trenér jako slavie v první lize. Tohle by způsobilo ještě větší drama než co tu máme :D 
    Václav Varaďa - idea hezká, ale z 99,9% ne. 

    Následně jenom vyjmenuji: 
    Kýhos, Miloslav Horova (asst Sparta), Kalous, Patrik Augusta ( v liberci dělal Coach a SM,) 

    Nevím no, tohle je sakra těžká otázka, koho by mohli přivést. 
    Netuším, jaké smlouvy mají "ty co jsem vyjmenoval nakonec" 

    Ale Patrik Augusta by nemusela být vůbec špatná volba. Samozřejmě trenuje u20 a nejspíše tam zůstane (nevím jak má smlouvu), ale asi není důvod ho dávat pryč. 

    Tohle bude ještě dobrá "sranda"

    Jestli máte nějaké nápady. Pište.  
     


    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • @Uklízečka_kabiny_HCE koukas spatne, my budeme hledat trenera v 1. lize :) :D
  • New York Rangers at New York Islanders ...
    what a game. 😊

    Also interesting: The advertising on the ice changes. 😳

    https://www.ran.de/sports/eishockey/nhl/livestreams/nhl-live-new-york-rangers-at-new-york-islanders-auf-prosieben-maxx-joyn-rande-und-in-der-ran-app-351122
  • A nebo varianta nejpravděpodobnější: Zůstane Eismann, asistenta mu bude dělat Šik a nějakej noname z první ligy a SM bude Tobolka a my si zopakujeme po letech baráž
  • “Po domácí porážce s Českými Budějovicemi (7:5) to hokejisté Vítkovic od trenérů pořádně schytali. Mytí hlav, které vyndáním se sestavy odnesl kapitán Lakatoš, v duelu s Olomoucí zabralo. Hráči Ridery na Hané příkladně bojovali, rvali se o každou píď ledu, a byť vše bylo otevřené až do samého konce, po výhře 2:1 si odvezli tři body.”

    U nás se pogratuluje soupeři, řekneme, že za to může 2. třetina a jede se dál :) do generátoru sestavy se hodí Černoch, Beránek, Rachůnek a Gríger do prvních dvou lajn, zbytek náhodně vygenerovat, napsat na socky, že tam necháme 100% a jedem si pro 1:4 prohru..
  • upraveno 18. únor
    @Xaxxz: Hele možná pujdu proti produ, ale nemyslím si, že tam Voldemort zůstane :D 
    Jsem toho názoru , že Kdyby chtěli se Bruka zbavit, tak to udělají až po sezoně ne pár kol. Bylo to uplně pointless si tam nechat druhého šášulu, když je za to zodpovědný celý tým. 

    Jako Šenkypl musí být celkem nasraný, protože má zatím peníze vyhozené do hajzlu a bude muset řádně jednat, protože ten hon začne brzo. 

    Pokud chce zvrátit ten vývoj - tak cílem by bylo přivést top trenéra s jménem. Budeš mít Froda + Trenéra, ten zájem se zvýší.. než aby tam přišel zase nouma z Litoměřic. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • upraveno 19. únor
    ty vole, to byl zápas, NYR vs NYI. Jasně, úroveň týmů je jiná (myšleno NYR vs NYI a my vs Plzeň), ale takhle se bojuje, i když je skóre 1:4 a nakonec to otočili na 6:5 PP. 

    Jak někdo psal, že by se kluci měli kouknout na finále se Slávií, tak by si měli dát i tohle Winter Classic a učit se z něj!
    Post edited by 12Stig12 on
  • Besides our final in 2009, the outdoor game NYR at NYI was one of the best games I ever seen.
  • A few thoughts on our situation...
    Since relegation and promotion, we have had a concept with severely limited financial resources. 
    This season, we had more options financially and have increasingly lost the right direction.
    I think we were a bit overwhelmed by the unfamiliar opportunities.
    It's time to change course. 
    The truth is on the ice and that's where we would need two playmaking defensemen first - if the money is there.
  • @HawK71 I partly agree. But it's not only about the new availability of money, but also about the fact that many good player left the team (e.g. Flek, Koblasa, Vondrace, Senkerik) and were never replaced.
    We need a sport manager and trainer, who will start to put together or improve team structure. This season (compare to the previous) we had more players (broader team), now is time to have better players (better team). For this you need someone with clear vision/concept and with solid reputation. No Eismann, Sik or Tobolka, someone trusted in the hockey universe.   
  • upraveno 19. únor
    Kladno má za posledních 7 zápasů stejně bodů jako my. To asi dostatečně vykresluje, jak na tom momentálně jsme.
    Post edited by kinkis on
  • Jojo a my počkáme co Eismann, pak zjistíme, že není volnej žádnej trenér nebo že sem nikdo nechce :D
  • Ty Vítkovice vůbec bych se nedivil, kdyby tam jako hlavní trenér šel Bruk!!! Resp. kdybych si mel vsadit, kdo tak bude hlavní trenér, tak sazim na Bruka.
    Kinkis: Tak sem se ale opravdu nikdo nehrne …..
  • @Flaksa34 a ja se jim bohuzel vubec nedivim
  • @Flaksa34 Takže nás připravuješ na to, že tady zůstane Eismann, nebo sem přijde zase maximálně nějaký neprověřený, nezkušený jméno? :'(
  • @1140bxl:

    I agree that behind the scenes - regardless of position - we need an experienced person who knows the league and has the necessary contacts, standing and positive reputation. Now.

    On the other hand, I can see that before the season at least an attempt was made to replace the players who left - but from my point of view it went very badly. I think there was a kind of domino effect in a negative direction, but with a bit more "luck" it could have gone in a positive direction: If, for example, Zetterberg had not dropped out and had established himself, then Kangasniemi would have been not be so much in the focus of the opposing defensemen, he could have played more freely. This would have allowd other players to take the next positive steps in their development - instead of stagnating and resigning. If our defenders hadn't been constantly out due to injuries, the season would probably have looked different. The many injuries are noticeable, which is why the fitness department has to put up with questions about what they may have done wrong. All these developments this season are based on the fact that we had more opportunities this season, which, as you can see, went completely wrong. 
    Hence my conclusion above: We now have to change course accordingly and possibly two playmaker defenders would provide the necessary impetus in the right direction (plus a replacement for Zetterberg, who has probably not been brought in yet).
  • Nikoho na nic nepřipravuju, jen říkám, že se sem nikdo nehrne. Lidi píšou na fcb hovna typu, ať Šenkypl vyklepe chodosáka a zaplatí Varaďu a podobný nesmysly. Dostat sem Varaďu nebo podobnýho trenéra je za současný situace absolutně nereálný. A osobně si myslím, že to není o tom jestli je někdo zkušený nebo prověřený, tady teďka v téhle situaci určitě ne. Je to o tom, aby i majitelé si zametli před svým prahem, přestali mluvit nesmysly o nějakých řídících modelech jako v premier league. Možná by postačilo, aby až si někoho vyberou, dali mu do rukou potřebný kompetence a ten člověk s by pak s tím mohl nést za celou věc plnou odpovědnost. Dokud to tak nebude, tak to bude pořád dokola totiž .......
    adamHCE: Schválně napiš, koho by sis tady třeba Ty představoval. Aby to bylo reálný, aby to byl teda soudě podle Tebe prověřený "zkušený" jméno, aby ten trenér byl volný, v nějakým produktivním věku třeba, aby to nebyl strejda, co si sem přijde před důchodem pro prachy jenom...... 
  • Já bych tady zkusil Petera Kúdelku…Michalovce pod nim hrály dost dobrej hokej, vyrazili ho po čtyřech porážkách a lidi to tam nechápou doteď.
  • Já bych tady nechal Eismanna. Je vidět každým pohledem,že ho hráči naprosto žerou každé jeho slovo,a i ten přístup k zápasu,a v zápase je příkladný.
    Přesná volba od našeho vedení tohle je,a přesně i tak bych to nechal..
    Nechápu,co je na tom špatně.

  • „Filip Krajčík bude hrát do konce sezony s Adamem Csabim za Vernon Vipers v British Columbia Hockey League. Pak se vrátí zpět do naší organizace,“ uvedl na stránkách Energie šéftrenér karlovarské mládeže Jiří Ryžuk.

    Ja porad nechapu,jak to tady opravdu myslí. Mam za to,ze je to nejlepsi hraci Juniorky,a oni ho nechaji jit hrat Play Off do Kanady? =) =) =)

    On se po sezoně zase vrati k Nam,stejne tak jako Rymon a Sapi =) =) To jo tvl,uz to uplne vidim,jak se sem vsichni pohrnou prvnim letadlem.
  • Kanis: Tak to je jednoduchý ....... tady budou hrát play off, oni tam chtěl jít už dřív, ale nepustili je. Teďka když jsou zachráněný /mají jistý play off/, tak ho pustí, ať si to zkusí tam no...... Nějaký ambice na umístění v tý juniorce asi nemají no......
    Ryman a Sapi podle mě jistý nejsou vůbec....... jednak se nemusí vůbec vrátit, a kdyby jo, ta k není jistý, že se musí vrátit sem....
  • Tvůj přítel s tebou sdílí video. Pusť si ho! https://vm.tiktok.com/ZGeAMSKxR/
  • Tohle si ale pusťte,to se sem docela hodí teď 😂😂😂😂😂😂
  • No hlavně nechápu,proč Krajčík nebojuje v áčku, adeptů na náhradu je dost a dost🫣 to je tak marný tady,achjo
  • Vždyť to píšu 
  • Asi tolik ke koncepční práci...místo toho tady máme Pulpána, kterej oderál letos asi dvacet zápasů
  • @Xaxxz Pulpan tulipan předává své letité zkušenosti jak bránít s 150 cm a 50 kg 😂😂😂
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters