Jako je to každého věc, vsadit proti svému mansaftu. Já to nikdy nedělal,ani neudělám s vidinou hezky dovolený. Radši pojedu na ryby na týden na lesík,a budu mít klid. Ale je fakt,že tomu kdo dnes tohle udělal,tak se mu to vyplatilo mnohonásobně. Ale jak píšu,já bych to neudělal,tim nikoho nezatracuji,to chraň bůh.
Dneska jsem body nečekal, výsledkově klasika, hokejově od nás střed 1. ligy, jsem znechucenej? Ano. Serou mě i samotní hráči co to maj na párku? Ano. Asi tak bych to dneska uzavřel.
Velky špatný. Teď se do konce sezóny musí hrát s tím co máme . Junci taky hrají svoji soutěž, takže nevím zda je vybrakovat. Pokud nepřijde do sportovní oblasti persona a daji se ji pravomocí, tak hrajeme pristi sezónu to stejný, protože sem nikdo nepřijde a přijdeme i o Froda. Senkypl na dotaz novináře řekl ze neví zda má výstupní klauzuli ve smlouvě. Bych se nedivil, kdyby chtěl po sezóně jít do zahraničí. Teda pokud neuvidí nějakej posun. No bude to ještě utrpení těch zhruba 10 zápasu… na hokej už letos nejdu.
Kanis: Tvl na Lesíku už stejně žádný ryby nejsou😂Já jsem v klidu, dnes jsem čekal ještě větší nálož. Juniorku vybrakovat nemůžeme, ani Sokolov, mají svoje soutěže a v nich play off před sebou. Sezóna je v prdeli, z tohohle už se ten tým nedostane.
Na lesíku je ryb jak nastláno. Květen, červen, červenec, srpen, září. 110 kaprů,žádnej pod 40cm. Jestli si chcete zaribarit,tak doporučuji tam. Jsem zastáncem toho,chyť a pusť, takže těch mých 110 kaprů tam šlo stejně,tak či tak. Takze tohle bývalo před 5-10 lety,že tam ryby nejsou. Takže tak,a užijte dovolenou tam kde chcete 👍
15 bodů ve hře, nereálný to neni. Já už nejsem vlastně ani nasranej, jako spíš neuvěřitelně zklamanej. Vedení, trenéři a hlavně i hráči. Strašný.. a to jsem si po loňský sezóně říkal, že letos to přeci musí být lepší..
@kanis já si to říkám furt, že se nebudu stresovat kvůli hokeji, ale prostě mám ten tým rád asi až moc .. i když nasraně zahodim telefon, že už mě nezajímaj a ať jdou do prdele, vždycky za 5 minut zase koukám s nadějí, že se stane zázrak.. každej den na fóru čekám jak na zázrak na nějaký info, že se něco povedlo a otáčíme se k lepšímu.. a zároveň děsim, že nějakej insider napíše, že Froda vyplatili do Finska .. je to letos fakt extrémně náročný
Já se taky nestresuji kvůli našemu hokeji Vyhraju nějaký cash, koupím si jejich hokejové karty, zasměji se jak skvělou klobásu máme, která chutná jako ten hokej. A budu špekulovat jak to bude následující sezonu... udělal bych anketu kolik oznámi nových jmen do mužstva.
Když přicházel Iterský po těch negativních recenzích z Brna, tak jsem si říkal, že taková kapacita v oboru, to se loni v tom Brně musela ta příprava prosrat z jinýho důvodu, za to přece nemohl moct on. Hodněkrát se tady psalo, že Brno loni první třetiny solidní výkony, ale další dvě už nestíhali...no a letos máme to samý u nás. Včera a částečně i dneska ten tým první třetinu docela jel, ale ty ostatní dvě? To je celou sezonu furt dokola. Svým způsobem si i přeju, abychom to letos ukončili na 13. místě, v předkole by to byly tři totálně zbytečný zápasy, na který by stejně po těchto výkonech nikdo nepřišel a akorát by se musel platit provoz. I pokud bychom se nějakým záhadným způsobem dostali do čtvrtfinále, tak tuhle sezónu nikdo nemůže považovat za úspěšnou.
Takže, zahrajeme si na přehnané optimisty a jak už tady někdo psal: přijde trenér s velkým T (Jandač, Varaďa...), zkušenej SM, kterej to bude dělat full time, do obrany někdo typu Lancestera, Zámorského, někdo jako Nedomlel...v útoku Frk a další a v bráně zůstane Frodo. Hlavně sem dostaneme nějakýho lídra, co to bude hecovat, protože letos ta střídačka byla snad vždycky chcíplá a ač mám Jirku rád, tak prostě on nikdy nemůže být kapitán jako Václav, Vondrc...
Komentáře
Já to nikdy nedělal,ani neudělám s vidinou hezky dovolený.
Radši pojedu na ryby na týden na lesík,a budu mít klid.
Ale je fakt,že tomu kdo dnes tohle udělal,tak se mu to vyplatilo mnohonásobně.
Ale jak píšu,já bych to neudělal,tim nikoho nezatracuji,to chraň bůh.
Ty vole, to fakt musí být rekord…
Květen, červen, červenec, srpen, září.
110 kaprů,žádnej pod 40cm.
Jestli si chcete zaribarit,tak doporučuji tam.
Jsem zastáncem toho,chyť a pusť, takže těch mých 110 kaprů tam šlo stejně,tak či tak.
Takze tohle bývalo před 5-10 lety,že tam ryby nejsou.
Takže tak,a užijte dovolenou tam kde chcete 👍
Myslím si, že ano - určitě porazí Kladno, Olomouc, Plzeň, Pardubice jim nechají bod a Sparta to vypustí.
Jojo, jsem dle mého to dopadlo nahrene 😂😂😂
Zapoměls na příchod Rubriciuse v podání kapitána nagánských hrdinů....🤣🤔
Takže, zahrajeme si na přehnané optimisty a jak už tady někdo psal: přijde trenér s velkým T (Jandač, Varaďa...), zkušenej SM, kterej to bude dělat full time, do obrany někdo typu Lancestera, Zámorského, někdo jako Nedomlel...v útoku Frk a další a v bráně zůstane Frodo. Hlavně sem dostaneme nějakýho lídra, co to bude hecovat, protože letos ta střídačka byla snad vždycky chcíplá a ač mám Jirku rád, tak prostě on nikdy nemůže být kapitán jako Václav, Vondrc...