No me by docela zajala odpoved od Senkypla " Jakých víc věcí se zkoušelo " dle jeho slov v tom rozhovoru,a nakonec tedy dospeli kvuli tomu,ze se ty veci nepovedli, že vyhodi Brouka.
To jsou vzdycky odpovedi tady od nich,že si na ně ještě pak musíš minimalně půl roku odpovídat sám.
@kanis tím zkoušení si myslím,ze bylo myšleno různé formace, které prostě nefungovaly. Nejsmutnější moment byl na domácím zápase,kdy se prohrávalo. A borec při hře 5v5 dal na plac 5 útočníků 😂
@Flaksa34 souhlas. proste k te zmene potrebujes ksicht. nerikam, ze hned budeme hrat spicku a nutne projdeme do ctvrfinale nebo ze nebudeme nadavat, ale potrebujes videt nekoho s nejakym konceptem, kompetencema a odpovednosti. Tahle osoba je dulezitejsi nez samotnej trener.
@Martin25 ja nevim zda majitel klubu musi vedet zda tam je vystupni klauzule. myslim ze Senkypl proste udelal nejakou dohodu s Frodem (vcetne nejake vize kde chce klub behem 3 let mit a tam se o klauzuli nebavili) a pokud nebude cinit kroky aby toto naplnil, tak tady Frodo nebude ani kdyby tu klauzuli nemel. Ja mam Frodla za celkem chytryho a rovnyho chlapa (Senkypla obdobne) a pokud rekne Senkyplovi, ze to neni tak jak se domluvili a ze chce jinam, tak se na rozvodu domluvi.
ja jsem celkem zvedavej na reakci Senkypla/Tobolky. kdyz prisli rikali, dejte nam sezonu tenhle tym jsme nesestavovali. dostali tu sezonu, udrzeli oppory tymu (az na Koblasu/Kohouta), prisel Frodo, Kangas, Zeta. To je vse fajn a parada. Problem je ze (podle me) tu sezonu totalne prochrapali, misto postupneho vylepsovani tymu se ten tym zhorsil (Koblasa nenahrazen). Od zacatlku sezony vsichni vedeli kde je problem - obrana, produktivita a fyzicka hra. Za celou sezonu jedna jedina reakce - prisel Kanadan. Kecy o tom, ze tady nekdo hraje o smlouvu at si nechaj, protoze jsem presvedcnej, ze porad nevi jakej tym chteji v pristi sezone - nemaji manazera, nemaji trenera. Takze pokud to pujde takto dal tzn. nejak to sesmolime z vlastnich zdroju a budeme to vsichni delat dohormady vedle nasi normalni prace, tak Senkyplovi nebude verit zmenu/ambice ani uklizecka v KV arene (nechteli pro nazev sehnat sponzora?) a uz zadneho harce kalibru Froda nepodepisou (a on odejde).
nove hrace uz privest nemuzeme, nevim zda ma smysl menit trenery, nejvetsi posilou by byl ted prichod manazera (ale uz slysim ty opakovane kecy jak nikdo neni na trhu, jeste jsou pod smlouvou etc.). at si na to Senkypl treba najme nejakho externiho head huntera, ten se mu po moznostech podiva.
Tady nejde nesouhlasit s tím co píšete. Říkal jsem si, že pro mě hlavní otázka léta bude, jestli Frodo odejde. Ale je to vlastně trochu jinak, jestli zůstane a s týmem se nic neudělá, je to úplně jedno. Sám se tam v tý bráně může stavět na hlavu a stejně budem prohrávat.
Příští sezónu vidim jenom 2 možný scénáře. Totálně se zaspí všechno, neposílí se vůbec, pár hráčů ještě odejde a my se s Kladnem celou sezónu budem plácat o poslední místo.
Nebo vedení vytáhne esa z rukávu, posílí se a budem hrát kolem 8. - 9. místa.
Přesně tak s tím Šikem. Já když jsem ho viděl letos v jednom zápase za Litvínov, kde měl udělaný střídavý starty, tak jsem nechápal, že hraje tam a ne tady. Kdybych si měl vsadit na jednoho z těch mladých uvažovaných /Sapi, Rymon, a třeba on/ tak bych si vsadil právě na něj, že se natrvalo prosadí do sestavy..... A lepší až tady hraje kluk z Varů, kterému to nebude u prdele než nějaký Přikryl, Bernovský a spol.
Šik v pohodě. Ma okey čísla na to co hrál. A je to odchovanec. Ten Bernovsky bych ještě trochu pochopil, Furt young guy, ale ten Prikryl mi moc nedaval smysl + věk.
Šik už tady byl jednou nohou minulý rok s tím, že bude pendlovat Vary/Sokolov a že se Sokolov bude podílet 50% na platu hráče. Nakonec si všechno mlaďas rozmyslel.
Tam dneska solidní zemětřesení v sestavě. Bartejs ve “třetí” obraně. Rachůnek - Jiskra - Kružík první lajna hodně velký překvapení, ale za mě - proč ne? Procházka s Kangou a Gigim .. no jako zírám, asi největší změna tuhle sezónu
Moc nerozumím toho cpaní Rachunka do těch prvních formací. Není to playmaker. průměrné body si +- dá, ale ta defenzivní část je otřesná. Ten ty minusy v minulých letech taky solidně sbíral jako letos
Komentáře
@Xaxxz Liberec dostal 7:1, Pardubice uz se vystrileli a budou na nas hodny jestli bude chytat Frodo tak prohra 1:3, jinak 1:5
@Martin25 ja nevim zda majitel klubu musi vedet zda tam je vystupni klauzule. myslim ze Senkypl proste udelal nejakou dohodu s Frodem (vcetne nejake vize kde chce klub behem 3 let mit a tam se o klauzuli nebavili) a pokud nebude cinit kroky aby toto naplnil, tak tady Frodo nebude ani kdyby tu klauzuli nemel. Ja mam Frodla za celkem chytryho a rovnyho chlapa (Senkypla obdobne) a pokud rekne Senkyplovi, ze to neni tak jak se domluvili a ze chce jinam, tak se na rozvodu domluvi.
ja jsem celkem zvedavej na reakci Senkypla/Tobolky. kdyz prisli rikali, dejte nam sezonu tenhle tym jsme nesestavovali. dostali tu sezonu, udrzeli oppory tymu (az na Koblasu/Kohouta), prisel Frodo, Kangas, Zeta. To je vse fajn a parada. Problem je ze (podle me) tu sezonu totalne prochrapali, misto postupneho vylepsovani tymu se ten tym zhorsil (Koblasa nenahrazen). Od zacatlku sezony vsichni vedeli kde je problem - obrana, produktivita a fyzicka hra. Za celou sezonu jedna jedina reakce - prisel Kanadan. Kecy o tom, ze tady nekdo hraje o smlouvu at si nechaj, protoze jsem presvedcnej, ze porad nevi jakej tym chteji v pristi sezone - nemaji manazera, nemaji trenera. Takze pokud to pujde takto dal tzn. nejak to sesmolime z vlastnich zdroju a budeme to vsichni delat dohormady vedle nasi normalni prace, tak Senkyplovi nebude verit zmenu/ambice ani uklizecka v KV arene (nechteli pro nazev sehnat sponzora?) a uz zadneho harce kalibru Froda nepodepisou (a on odejde).
nove hrace uz privest nemuzeme, nevim zda ma smysl menit trenery, nejvetsi posilou by byl ted prichod manazera (ale uz slysim ty opakovane kecy jak nikdo neni na trhu, jeste jsou pod smlouvou etc.). at si na to Senkypl treba najme nejakho externiho head huntera, ten se mu po moznostech podiva.
Příští sezónu vidim jenom 2 možný scénáře. Totálně se zaspí všechno, neposílí se vůbec, pár hráčů ještě odejde a my se s Kladnem celou sezónu budem plácat o poslední místo.
Nebo vedení vytáhne esa z rukávu, posílí se a budem hrát kolem 8. - 9. místa.
Šenkypl říkal ze se kamarádi s Ovečkinem a spol ne? Tak třeba dorazí trenér a par posil z vošinktonu 😂😂
ve 4 vyjde video s Cernochem z Klingenthalu
Dokonce vyrovnal svoje karierní maximum ohledně golů!
Bartejs válí