HCE Fórum

1507508510512513766

Komentáře

• upraveno 28. leden
    Opravdu tu někdo věří, že za: A) přijde posila? + B ) zachrání tenhle tým a vše bude tak jak slibovali před sezónou?

Post edited by three7 on
  • Pochybuji, ted uz fakt ne, kdyby bylo 1.1. tak bych A mozna veril
  • Kudrna dnes gól za Litvajz v Plzni 
  • Zase se ted na Vary dobre sazi. Kor kdyz dame prvniho fika. To jeste vylepsuje celou situaci.... :)
  • @kanis rekl bych ze Kudrnu uplne sledovat nemusime a ze bude i nadale hrat za Lit :) 
  • Já ho nesleduju,spíš sleduju Kobliho,jak mu to tam pálí,a všiml jsem si právě i toho Kudrny,že dal gól a asistenci.
  • Rachna, Griger a Kanga dnes - 4
  • To je hodne spatny
  • Ten Kudrna to jsem zvědavej jestli opravdu přijde...... Pokud by to bylo jakože domluvený, tak proč už tady není, proč pořád oba hrají, jeden z nich se může zranit a je po výměně...... Jestli to visí na smlouvě Hladonika v Litvínově, tak to potěš prdel, protože ten kluk má úplně zcestný představy...... Celkově vzato, ale ten management prostě nefunguje stejně jako celá hra....... Já jsem přesvědčenej o tom, že dokud tady nebude GM /ne Tobolka, který tady je jednou týdně a navíc hokeji vůbec nerozumí/, tak to nespasí žádný trenér. I když si teda začínám myslet, že ty hráči tady by potřebovali trochu impulzivnějšího trenéra než je Bruk. Pohoda, piánko, v kabině "nám to funguje" akorát hrajeme pořád špatně ..... :-/ 
  • upraveno 29. leden
    @kanis Posily jsou, pokud jsi línej s týmem něco dělat... a nenarážím tu VŮBEC na nikoho....
    Post edited by three7 on
  • Kromě toho trejdu má prej přijít obránce, ale víc detailů nevim
  • Me jen desi ze zbyvaji 3 dny a stale nic, ani trade, ani nikdo jinej, zacina to smrdet pruserem. 
  • @Flaksa34 Tobolka jako GM mi taky prijde hodne spatny, stejne tak jako nechat na Brukovi trenovani a sportovniho managera, taky mi to neprijde jako dobrej napad.. 
  • @kinkis
    Častokrát se taky stává, že se nejvíc přestupů/trejdů/prodlouzeni smluv uskuteční v poslední den přestupů, většinou je o tom i on-line přenos…takže budeme optimisti a budeme doufat, že do středy někoho oznámí
  • Obránce ale do první lajny a do přesilovky, jestli to bude jenom nějaký doplnění tak to není posila. Nepřemýšlel ještě někdo o výměně našich nedotknutelných hvězd? Nevím jestli Černoch bere takovou raketu za blokování střel a 16 bodů.
  • Tak ono je to tady takový specifický oproti ostatním klubům v tom smyslu,že hráč už dejme tomu s nadsázkou s týmem trénuje 14 dní,a my ani nevíme,že tu je,takže asi tak.
    Možný je všechno,já už ničemu nevěřím.
    A kdyby přeci jen někdo náhodou dorazil,tak snad to bude mít nějaký efekt.
  • Cernocha bych teda rozhodne nemenil, ani Beryho .. nerikam ze hrajou dobre, ale prijde mi fakt hovadina zrovna je menit
  • Impuls nad kterym bych pro Cernocha premyslel je sundat mu Ccko.. nevim teda komu ho dat, ale rekl bych, ze ho to trochu svazuje a neprijde mi jako takovej ten kapitan typu Venca atd..
  • Třeba Zámorsky,by mohl dělat kapitána, jinej mě nenapadá.
  • Já bych dal céčko Víťovi
  • upraveno 29. leden
    Kinkis a Kanis : hele náš problém ale není v kapitánovi, ale kvalitě cca poloviny kádru! Cca půlka obrany stojí za prd ,nemáme přesilovkového beka a v útoku schází střelec v první lajně a 1-2 durazní vyšší útočníci typu Vondrc máme tam samé techniky nebo prcky!
    Ale ne kapitán to je blbost za mě...
    Čeče stejně jako Bery nejsou klasický bodový útočníci- jsou to dříči,platní dozadu mají i důraz, ale nikdy nebudu mít kolem 40 bodů! ( jasně trochu lepší by to od nich bejt mohlo ,ale zaplat panbúh za ně,že tu jsou!) Oběma schází Kobli neboli střelec!!! Měl to bejt Zett ,ale nevyšel a tam je chyba že už s to neřešilo mnohem dřív!
    Průser je i Redlich ten taky dostal novou smlouvu jasně ne tak velkou ,ale letos je úplně mimo...
    Z aktuálního kádru je Čeče nej typ kdo by mohl dělat kapitána ! Hecuje bojuje ikdyz se bodově nedaří a co mám info i super tmel kabiny!
    Venca když přišel o Kumiho šel taky bodově do kytek jen si vzpomeňte!
    Post edited by maverick on
  • Tomu rozumim, ale ten tym potrebuje nejaky impuls, pokud to nebude posila, nebude to zmena ve trenerskem stabu, tak uz toho moc nezbyva jak je zkusit nakopnout
  • @maverick ale jestli je to jak rikas a kabine sedi tak nemenit
  • Ani jednoho neměnit, to by byla cesta do pekel…jak už tady hodněkrát zaznělo, časem bych dal C Jiskrovi, protože z toho se stává lídr jako kráva
  • VANEKna ZDI: Souhlas, jednoznačně!!! Lídr už je to teďka, za rok dva bude už úplně někde jinde. A že je mladej toho bych se vůbec nebál, je to chytrej kluk, kterej to má v palici srovnaný a prahne po ÚSPECHU, týmovým úspěchu!!! Jinak Čeče je kapitola sama pro sebe...... věřím tomu, že je to fajn kluk, ale hraje fakt všechno a ty body prostě musí dělat, dneska potřebuješ prostě dvě lajny dopředu. Letos bych ho neměnil, každopádně pokud by třeba na podzim měl pokračovat ve výkonech, co teďka, tak už bych ho úplně v klidu vyměnil, nikam by to nevedlo. Beryho bych nechal, věřím tomu, že ten by trochu s kreativnějším centrem měl lepší čísla. Jinak Čece a Bery se trochu chytli až když k nim dali právě Víťu. A za Černocha bychom třeba dostali někoho schopnýho, rozhodně se bude líp nabízet než Hladonik, kterej neví, co by si řekl za prachy, přitom ve hře není vůbec vidět.....
    Maverick: S tím tmelem, tam bych to úplně takhle neviděl.......s Redlichem souhlas, to je taky velkej průser letos
  • Jinak nakonci ledna měnit trenéra už mi přijde jako nesmysl. Bůh ví, kdo by to i vzal....... tady hrajou nějakej systém, můžeme si o tom myslet svoje, ale hrajou, třeba ten malej box v obranným pásmu. Pak Ti přijde novej trenér, bude chtít hrát něco jinýho, za měsíc a půl začíná předkolo........ nvm no. Když tak až po sezoně. Ale nepředpokládám, že nový trenér přijde, maximálně se upraví stávající realizační tým, s tím, že Bruk bude třeba jen SM, hlavní bude Eisman a přivede si nějakýho asistenta, pro vedení je totiž Eisman budoucí hlavní trenér. Podle mě tahle varianta bude ještě větší průser než tohle, co je tam teď....... víc k tomu nic psát nebudu :-/
  • Rozhodne jsem nemyslel menit Bruka, spis si furt nejsem jistej tim Sikem .. Brukovi si myslim, ze by pomohlo sundat z nej toho sportovniho manazera. Nechat ho soustredit se jen na trenovani. Ale to vsechno jenom a pouze tipuju a muzu byt naprosto mimo :)
  • Flaksa
    Co jsem slysel, tak Eisman nedela uplne dobrotu v kabine. Tezko rict.
  • @Flaksa34 tak jestli bude Eismann v budoucnu kouč A týmu tak to potěš koště.. 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters