V průběhu výstavby čekám, kdy si to spočte a pak to hodí na město. Na kulturní akce v Pardubicích je to strašně velký, zejména pokud je necelou hodinu cesty vlakem O2 Arena (a O2 Universum).
Pokud to chce Dědek provozovat sám, klobouk dolů, ale vzhledem k jeho dalším krokům docela pochybuji.
U Frkýna je to jasný.. není to klasickej dříč co když nedavá goly tak bojuje a lita okolo ....potřebuje aby se hrálo v uvozovkách na něj...jenže to ne každej trenér chce a dá mu tenhle prostor...navíc tam je cizinec za dobrý peníze chtějí se výsledky...je to o trenérovi a týmu, kterej se mu podřídí- Modrý ho trénoval moc dobře co mu může dát...jenže je tam ta jeho žena no...zamotaný...myslím si ,že zrovna u nás by ten prostor dostal ,ale je tam spousta ale...musel by ho Bruk fakt hodně chtít mluvit s ním o pozici v týmu atd...je to o jedný a kus sezóně max co by se ukázal a šup zase jinam ...jenže pokud se tu chce koncepčně tak on na dyl nepodepise...ale pokud z rodinejch důvodů vůbec do Čech ne není o čem...do tý Ameriky bu mu pomohlo MS ...na farmu s jeho jménem a cislama co tam měl ho možná vezmou i bez toho...
Já myslím,že Frk není hráč pro nás. Kdyby chtěl, tak už je tady,a nikdo se ho nemusí doprošovat,a bude makat pro tým,ne na sebe.Tohle nepotřebujeme. Ty čisla nemá buhvijaky,a vystřelit umí i jinej hokejista,kterej to bude chtít odmakat.
To jo posila zatím nikde a Dlapič na tak dlouho...se uzdraví Bartejs a zase někdo jinej ...to je k pos..ní! Ta obrana nikdy nebude komplet...citelná ztráta! Občas je blbě vyloučenej,ale jinak pro mě pilíř
Krušné
chvilky pro Energii. Za bránou byl tvrdě dohrál Iika Kangasniemi
Hollandem, ale hra se nepřerušila, čímž vznikla nebezpečná situace
Komety. Radek Kučeřík se pak pokoušel propálit Frodla, ale v koncovce
nebyl úspěšný
Uz tam mel Holland dostat rovnou za toi naloženo, a to jsem napsal hodne slusne.
Nasim obrancum nekdo zakazal strilet? Hlavně během usilovky? Nebo se boji či snad to neumi? Smrdlaj to tam jak profesori pak to zkurvy a dozadu nestihaj. Usilivky hrajeme porad stejne po prvni tretine uz nas meli precteny a tak nevymyslime neco jineho porad to tam budeme srat mezi kruhy ze tam snad do toho nekdo pleskne misto toho aby si fakt strilelo
S tím jak jsme doma impotentní a s tím, že Brno se rozehrálo celkem do pohody, vidim 2 body jako úspěch. Samozřejmě za gól při vlastní přesilovce by měli mít za trest tak 3 tréninky navíc
Dneska jsem říkal, že když bude pozitivní výsledek tak v Olomouci v pátek půjdu na hokej, no tak já teda půjdu, ale já vás varuju, jestli mě budou po první třetině z toho bolet oči, tak odmigruju na náměstí na punč. Viděl jsem poslední třetinu a prodloužení, za mě remíza v základní hrací době ok, díky za další bod. Pozitivní jest že se na to dalo dívat, radujme se z maličkostí. Škoda toho Flek golu ve vlastní přesilovce, ale tak stane se no. Naopak závěr třetiny jsme sehráli dobře. Tak v pátek no..ale já vás varuju 😄☝️
Komentáře
V průběhu výstavby čekám, kdy si to spočte a pak to hodí na město. Na kulturní akce v Pardubicích je to strašně velký, zejména pokud je necelou hodinu cesty vlakem O2 Arena (a O2 Universum).
Pokud to chce Dědek provozovat sám, klobouk dolů, ale vzhledem k jeho dalším krokům docela pochybuji.
Kdyby chtěl, tak už je tady,a nikdo se ho nemusí doprošovat,a bude makat pro tým,ne na sebe.Tohle nepotřebujeme.
Ty čisla nemá buhvijaky,a vystřelit umí i jinej hokejista,kterej to bude chtít odmakat.
At tu nemame jen negativni zpravy
Každýmu pije krev,a o to kde,kvůli bodům ho tam ani nebrali.
A zase jsme si to postolicovali úplně,ale úplně sami.
Já měl za to,že tam Plzeň vyhrála za 3 body.
Tak to se omlouvám