Za obhajobu u Valachů dík, ale je znát, jak krátkou paměť jim ta slivovice a LTO působí . Po 20 letech vyčítat nákup extraligy od týmu, jehož úspěch stál na hodně špinavých penězích... To je prostě zábavné,
Jinak si vybavuju tohle utkání, kde byla fronta na lístky až ke břízkám - už v okamžiku, kdy přijel Vsetínský bus a Paterovi poklesla čelist.
Ten barák byl už vlastně odepsaný. Byl problém se střechou (ta se vlastně dodělávala později než zbytek stadionu). Musel bys přestavět kompletně vnitřek. To nemělo ekonomickou logiku.
Navíc, Plechárnu vlastnil/vlastní klub/Holoubek a bylo rozhodně lepší podojit město, než to platit ze svého .
Tak ta pořád ještě stojí, máš ušetřenou práci . Nicméně hrát se tento týden v Plechárně, na playoff tam tak dorazí 1.000 lidí. Do té ledničky by se totiž nikomu nechtělo.
Tvcom si hraje cenove na eurosport player, netflix nebo hbo go a pritom poskytujou hobby prenosy prevazne dost bidne urovne. Nejradeji bych bojkotoval tyhle moravsky natazeny specialni ceny. Flus na ne.
A není to před ten tvcom za 150 jen pres sms?Ja debil kdyz jsem koukal na to jak to pres to tvcom funguje,mě to tam navadelo krok po kroku,a pres kartu to tam ukazuje 70kc.Já nakonec ten přenos nevyužil,jelikoz me bylo tak mizerně,ze jsem usnul,takze nevim jak to pres tu kartu funguje.Dnes každopádně,chci vyzkouset
Vossy: At si to urcuje, kdo chce. 90/150 Kc za takovy prenosy nevalny urovne je podle me dost. Pajcku za prenos z Kladna, kde to ma nejakou uroven - OK. Nebo kdyby udelali nejakej pausal - 5 zapasu za 150 Kc. Takhle je to drazsi jak eurosport player a co za to dostanes......
@plasa: To which state do you want to rebuild the old game site? New condition or shabby ruin?
@kanis: The safest way would be to buy a ticket, visit the Zimní stadion Na Lapači, send the SMS, and watch the stream via Smartphone inside the Zimní stadion Na Lapači. And do not forget to take something or someone with you which/who keeps you awake.
@kjetel: Vsetín planned a public viewing, but too many trees and hills were in the way. So it was canceled and the people there fell into a depression, so they even do not come to the Zimní stadion Na Lapači neither.
Komentáře
Za obhajobu u Valachů dík, ale je znát, jak krátkou paměť jim ta slivovice a LTO působí . Po 20 letech vyčítat nákup extraligy od týmu, jehož úspěch stál na hodně špinavých penězích... To je prostě zábavné,
Jinak si vybavuju tohle utkání, kde byla fronta na lístky až ke břízkám - už v okamžiku, kdy přijel Vsetínský bus a Paterovi poklesla čelist.
http://hokej.cz/zapas/19724
Ten barák byl už vlastně odepsaný. Byl problém se střechou (ta se vlastně dodělávala později než zbytek stadionu). Musel bys přestavět kompletně vnitřek. To nemělo ekonomickou logiku.
Navíc, Plechárnu vlastnil/vlastní klub/Holoubek a bylo rozhodně lepší podojit město, než to platit ze svého .
Tak ta pořád ještě stojí, máš ušetřenou práci .
Nicméně hrát se tento týden v Plechárně, na playoff tam tak dorazí 1.000 lidí. Do té ledničky by se totiž nikomu nechtělo.
Taky jsem si říkal, že taková zima mi v KV Areně ještě nebyla . Klepal jsem se celý zápas...
Aha... Sám si i odpovím: tvcom za 150. Hmmm
Edit: A rozdil mezi platbou sms a kartou je taky zajimava forma zlodejiny. :-)
Jsem čekal, že v tuhle chvíli budou mít už třikrát vyprodáno a velkoplošnou projekci na náměstí.
Co na to dodat
@kjetel: Vsetín planned a public viewing, but too many trees and hills were in the way. So it was canceled and the people there fell into a depression, so they even do not come to the Zimní stadion Na Lapači neither.