Henri Bruslinen jako dneska obcas dobrej blikanec. Nekdy mi svym pojetim hokeje vylozene sere, ale dneska si to misty mazal na chleba slusne a-la Honza Alinc :-) On nam jeste mozna bude i platnej... :-)
Rozsekana Vosa: (To bych rad videl, jak takova vec vypada .... asi jako kdyz mi Vosa prolitne vypletem na kole )
Rekni svym kamosum Ogarum (nebo je spravne cesky Ohařům?), ze misto tech nekonecnych srandicek na "nase chaby navstevy" (copyright neznamy umelec zezPlzne) by meli resit jiny veci. Jako napriklad poslat kazdymu clenovi komise rozhodcich dekovnej dopis za to, ze rozhodci jsou tak velkorysi, ze piskaji kazdej druhej faul toho jejich valasskyho ansamblu. A kazdymu z rozhodcich, kteri piskali dva duely v ty hnusny KV Arene bez atmosfery, by meli poslat 2 lahve te nejlepsi slivovice, jakou kdy Vsetin videl. Protoze jestli se rozhodci naserou a zacnou piskat vsechno, tak si rovnou muzou na trestny zridit bufet s parkama a nechat si tam donaset noviny.
BTW: Samosebou se timto stavas oficialnim Ovcackem na Ohařskym fóru. Zaroven muzes obcas informovat, co novyho u Ohařů.
Napsal jsi svatou pravdu, ovčáci těžce nestíhají a z toho pramení vše.Začíná jim stoupat krev do očí a to nevěstí nic dobrého. Ted uz jen aby se na Tlapači neposrali arbitři ...Za mě dnes výborny výkon od golmana , až po posledního hráče, krásný goly, co by si člověk víc přál. No vim o dvacet stupnů a tisíc diváků navíc. A Henry Dvojka taky super...
Dneska se opet ukazalo ze hokej hrajeme z tehle plejof dvojice jen my a Vsetin ma jen rucni brzdu ve forme faulu. V tomhle duchu se tahle serie dala ocekavat. Myslim ze ani pro nase kluky to neni zadny prekvapko,ze Vse hraje jak hraje. Na Lapaci to bude bourlivejsi,ale pokud se z toho nepokakame tak nevidim duvod proc tam minimalne jednou nevyhrat..a klidne i dvakrat.
@Screepy Uz jsem to psal nekolikrat. Jeho styl brusleni je ala Zdenda Pavelek. Do souboje nejde a kdyz dojizdi puk u mantinelu, tak pro jistotu jeste zpomaluje. A drzet si ho tady celou sezonu ve 4. lajne taky asi neni uplne moc fajn. Ale ty jeho klicky z poslednich zapasu ocenuju :-) Navic uz delsi dobu si rikam, ze bez Henriho, bohuzel i Vachyho a Venci bychom byli na lede daleko silnejsi.
Prvni gol nebyl tentokrat zasluhou 8mikovo zapesti, ale diky dobremu tahu treneru. Nejakych 40 sekund pred koncem se uz na buly pripravovala Kverkovo lajna, kdyz treneri udelali rosadu, poslali tam Vencu, coz byl velice stastny tah!
Druha podobnost - brzky gol ve kterym mel prsty Flek. Pekna kombinace! Snad se tim Rachna chytne.
Pak se Ogari smali nasemu kapitanovi, kterak zakop pri samostatnem najezdu. Jeste se ani nestacili dosmat a uz sme se smali mi, kterak Henri Bruslinen ukazal Ogarovi Brankarovi, kde ma housle
Tady musim jeste zminit jednu vec. Rozehravka Novotnyho je fantasticka. Myslim, ze to byla tahle akce, kterou svou rozehrou paradne zalozil.
No a zaverecny gol 2. tretiny, to bylo na zlatyho Bruslinena. 2 na 3 a paradni kombinace, Beranek do prazdny. 4. lajna opet slapala. A to je DOBRE!
Pak uz se tak nejak dohravalo, zpestreni pripravili jeste Flek s Rachnou, kdyz si sve role vymenili a zaokrouhlili to na 5-0.
Frolo se tam snazil jeste trochu raplovat, ale hovno platny mu to bylo. Dobre pro nas.
Takze noch zweimal Herr Ober. Bude to tezky Na Lapaci. Ale je dobry, ze jsme zacatek zvladli. Ani jsem tomu neveril, ze se to tak dobre povede. Po tom, co to bylo za trapeni se Vsetinem posledni domaci zapas ZC.
@pOne Jo, je to příjemný překvapení... nebo úleva minimálně Zajímalo by mě, jestli je to jinej Vsetín, nebo jiný Vary. Nebo tak trochu obojí. V každým případě to od onlajnu vypadá, že na Varácích neni žádná deka nebo tíha okamžiku a vědomí nutnosti postupu. Prostě hrajou, co maj.
Prvni gol nebyl tentokrat zasluhou 8mikovo zapesti, ale diky dobremu tahu treneru. Nejakych 40 sekund pred koncem se uz na buly pripravovala Kverkovo lajna, kdyz treneri udelali rosadu, poslali tam Vencu, coz byl velice stastny tah!
Druha podobnost - brzky gol ve kterym mel prsty Flek. Pekna kombinace! Snad se tim Rachna chytne.
Pak se Ogari smali nasemu kapitanovi, kterak zakop pri samostatnem najezdu. Jeste se ani nestacili dosmat a uz sme se smali mi, kterak Henri Bruslinen ukazal Ogarovi Brankarovi, kde ma housle
Tady musim jeste zminit jednu vec. Rozehravka Novotnyho je fantasticka. Myslim, ze to byla tahle akce, kterou svou rozehrou paradne zalozil.
No a zaverecny gol 2. tretiny, to bylo na zlatyho Bruslinena. 2 na 3 a paradni kombinace, Beranek do prazdny. 4. lajna opet slapala. A to je DOBRE!
Pak uz se tak nejak dohravalo, zpestreni pripravili jeste Flek s Rachnou, kdyz si sve role vymenili a zaokrouhlili to na 5-0.
Frolo se tam snazil jeste trochu raplovat, ale hovno platny mu to bylo. Dobre pro nas.
Takze noch zweimal Herr Ober. Bude to tezky Na Lapaci. Ale je dobry, ze jsme zacatek zvladli. Ani jsem tomu neveril, ze se to tak dobre povede. Po tom, co to bylo za trapeni se Vsetinem posledni domaci zapas ZC.
Až budu chtít vytapetovat chatu, tak si Tě pozvu. Počítej s tutím!
A jinak mi zatím mile překvapujete - už jen 6 výher a ste v baráži.
Držím palce a budu držet i tam, derby mě osobně chybí...
plasa: Nevim, covece. Prvni tretina bejva takova vselijaka. Pak padne gol. Pak druhej zkraje tretiny a tak nejak to jde .... Dobry je, ze ted je ten vykon rozprostren. V ZC byly pasaze, kdy tam 4. lajna byla do poctu, Vencovo lajna hrala karasa. A kdyz se Kverovo lajne treba ne uplne darilo, tak to vsechno viselo na prvni lajne. A ted to tak neni. 4. lajna dava vzpomenout na casy zucker-pech(dej)-zata.
Ale jsou to jen prvni dva zapasy, je treba nepolevit, nepodcenit, makat dal.
kafka: OK, pripravim pro tebe nejaky specialni odstin modre.
pOne: jj, byl to ten gol Bruslinena po paradni rozehravce Novotnyho, tohle jsou presne veci, ktery delaj z golmana o kus lepsiho golmana, sam jsem se divil, ze se pustil do rozehravky, 90% golmanu by to podrzelo a bylo by buly u nas v pasmu. On si to jako nic vypustil z LAPACky a ein zwei rozehral, krasa, prototyp moderniho golmana.
Novotného rozehrávka je neskutečná, v situacích kdy by troufnu si říct 99 % gólmanů přerušovalo hru, on rozehrává. Tím neskutečně pomáhá obraně, kdy místo bránění se po buly v obranném pásmu klidně úplně v pohodě útočíme. Do toho přidejme jeho velmi spolehlivé výkony a vyjde nám poslední střípek mozaiky připravené k postupu, vždyť gólman je v play-off i v baráži velmi zásadním faktorem, zkušenosti z minulých let nám dávají za pravdu.
Takže hodně štěstí na Lapači a doufám, že v úterý se již v KV aréně neuvidíme
@Vosa1 to máš určitě pravdu, když si vzpomenu na Mensatorovo výkony ve zlatý sezóně, to byla pecka z posledních let mě ještě napadá Francouz u titulu Litvínova nebo Mazanec u titulu Plzně
Faktor Novotný by mohl rozevřít ony pomyslené nůžky v baráži! Jihlava má mladý kluky (Škarek, Kořenář) , nic proti nim, ale tihle kluci musí ještě zrát. A Litvínov na tom neni s gólmany o moc lépe..
Jeste tam nejsme. Byl bych opatrnej. Jsme namlsany ze dvou dobrych zapasu (s tymem, kterej se dal do kupy tuto sezonu, loni jeste mastil 2. ligu). Ale vse nemusi jit tak po dratkach jako vcera a predvcirem....
Chtělo by to,aby kluci v tom Vsetíně kdyz ne oba,tak alespon jeden zápas vyhrali,aby jim sklaplo.Dle myho,tam domácí fans sve hráče totálně poblazni,a budou tam lítat,jak blázni.Toho by chtělo využít,a davat góly z brejků.A taky se hlavně,nenechat vyprovokovat.Jsem na to hodne zvědavej tedy.
Faktor Novotný by mohl rozevřít ony pomyslené nůžky v baráži! Jihlava má mladý kluky (Škarek, Kořenář) , nic proti nim, ale tihle kluci musí ještě zrát. A Litvínov na tom neni s gólmany o moc lépe..
Mno, pozor! Jihlava hraje ale velmi dobře. Má výbornej pohyb,kterej jim vydrží po celej zápas, dokážou přitvrdit a my s nima měli v každým utkání brutální problémy. Paradoxně nejlíp hráli v tom posledním, ve kterým jsme jim dali dardu. Ale víc než třetinu zápasu sme byli horší a nebýt jejich smůly v koncovce a špatných přesilovek ( což je jejich asi největší slabina ), dostali bychom bůra my.
A nemají jenom mladý brankáře, mají ještě toho Nora.
Podle mne sou ropácí daleko horší, než oni - ale v baráži může být všechno jinak, nepovede se jeden zápas a....
Cesta je ještě dlouhá, ale základ je k ní postavený dobře. Líbí se mi, jak šlapou všechny lajny, vzdáleně to připomíná ty dva naše dosavadní plejof zářezy. Pokud se nepodělají a nepodělají se ani proužkatí, minimálně jednou to z Valach vyjde.
A jinak včera nejnavštěvovanější den v historii fóra (pokud nepočítám spuštění) - skoro tisíc shlédnutí stránek.
kafka: samozřejmě síla je pořád větší na straně ELH týmů, to v baráži platí, ale víme, jak může být ošemetná..my jsme vloni taky vstupovali z pozice toho, že máme relativně silný tým oproti pralesářům a jak jsme dopadli. Jihlava defacto už někdy od půlky szeon ví, že půjde do baráže pravděpodobně, takže se na to může v klidu připravovat. Pokud už se do baráže dostaneme, tak tam to rozhodně nebude žádnej Vsetín ( a nechme bejt, von doma může taky ještě kousnout) a půjdeme tam v roli outsidera.
@kinkis Jsem stejného názoru; pokud srovnáme příchody a odchody a vzedmutí výkonů většiny zůstavších, vyjde nám papírově jednoznačně silnější tým. Na druhou stranu rozhoduje se na ledě a stále je to jen prales, případná baráž by byla úplně o něčem jiném.
Věc která mě bohužel velmi straší je případný nepostup, když pominu to, že budou menší finance, tak hlavně spoustu našich klíčových hráčů si rozeberou extraligové celky, když připočtu ještě uzavření WSM ligy a představu chození na prales v dalších letech, vyjde mi, že letos je nejdůležitější a nejlepší příležitost k postupu zpět.
Tak silnější asi budete, ale on i Motor je silnější, než loni. A Jihlava pro změnu zkušenější a hlavně má dostatek času se na baráž připravit. Takže suma sumárum nejslabším soupeřem se jeví ropácí, ale Vy potřebujete v případný baráži pod sebe dostat dva týmy...
Ad "our team": I am happy and glad to see, we have a real team this season. All players working at their top level for the team now. All lines are potential match winners. And we have a defence which earns the description 'defence'. For me this team is not comparable with the 'bunch of players' in 2015/2016 or the 'youngsters plus seniors' in 2016/2017 (which was anyway a step forward) - this team now is much better than the line-ups of the last seasons, it is a living team. The way is still long, but I am confident. (And I wish this team could stay together for a long time - because it has a successful future, if the players realise and recognise their chances inside this team, which some of the last season's players did not, and look at where are them now?) I had some doubts, but this organisation (manager, coaches and players) begins to convince me, and there are still reserves in the team.
Ad J. Jágr: Besides all this bothersome Jágrmania, my respect for J. Jágr! He tries really everything(!) to come back on the ice. His fighting spirit was visible always, but in these days he shows it at its best in real bad times for him. The more he will defend his way back on the ice. At all costs. On the downside he should not try to force it to hard. Maybe there should be person, who says him: Your body is worth more than the career or this year's success. Maybe it is better to come back at full strength next season, instead of a career end because of a never healed and therefore instable body/health.
Vosa1: Myslím že nemá cenu na Vsetinskem fóru něco vysvětlovat. Kdo to vidět nechce ten to neuvidí. Oni jsou teď čerstvě po postupu, a nedokážou si představit že by se dali fanoušci hokejem znechutit. Jejich dvě sezóny před sestupem z extraligy, měli také průměrné návštěvy pod a kolem 3000, ale na to si samozřejmě nevzpomenou. Prostě nemají šanci se vytahovat po hokejové stránce, tak hledají jakýkoli zástupný důvod díky kterému se můžou plácat po ramenou. A vytahovat nákup extraligy před dvaceti lety je už úplné zoufalství. Když ani po tak dlouhé době nejsou schopni pochopit, že kdyby Olomouc odešla z ligy bez prodeje licence, tak bychom je stejně nahradili my jako první tým 1.ligy, tak nemá cenu v jakémkoli argumentovani pokračovat. Kdo chce psa bit, hůl si najde.
@Vossy: Ja se docela tesil na ty (povestny),Vsetin fans.Tesil jsem se,jak i tady bude vonet slivovicka,ze s nima poklabosime,atd.Tak ale po jejich navsteve zde nevim.Bud sem prijela opravdu jen jejich svoloc,nebo jsem si je barvil,nejak moc ruzove.Fandili z kraje zapasu do doby,nez to bylo 2:0,a potom jen nadavky,urazky,posmesky.Jejich tym uz je moc nezajimal,jen to nase proklety mesto. :)Chudaci personal v ubyt.zarizeni,kde tihle individua,prespali.To muselo byt reci.No nic,na Lapac se vztycenou hlavou,a nejlepe,uz tady Vsetin nehostit.
@kanis: Ty pověstný Vsetín fans jak říkáš a na který ses těšil, jezdili v dobách kdy hráli ještě ELH. S těma se dalo pokecat i popít před , v i po zápase, ať byl jakejkoliv výsledek. Sám jsem to zažil jak v plechárně tak i na Lapači. Jenže to je bratru víc jak 10 let.Dneska už je to jen ta hrůza, která se hokeje chytla, když šli nahoru , tu druhou ligu si taky před lety koupili . Sice taky chvíli dobře fandí ale pokud prohrávají tak u nich převáží ta vypitá slivka a výsledek si viděl v úterý a hlavně ve středu v KVarýně.Nechci zase taky všechny házet do jednoho pytle, protože i tak tam u nás byli známí kluci,s kterýma jsme se seznámil, když ještě ELH hráli. Ale to mladší, byl ten současný vzorek, kterej prej dost převažuje i teď na Lapači.
No oni se na Vsetíně chlácholí s tím, že my to koupili a že to tam upekli z ho*na, takže obrovská eufórie, jenže ono to zrovna z ho*na nebylo. Tehdy tam proteklo tolik "drobných" z LTO, že by se i Spartě a Třinci mohlo o takovejch penězích zdát. Nebýt těch "drobných", tak se tam plácala stále jen I. - II. NHL. Jediný na co můžou být pyšní, je skutečnost, že ty prachy dokázali protavit v úspěchy, což se jiným klubům dodnes nedaří, viz Sparta či Třinec. Jinak je to stejně chudej kraj jako náš a o sponzora tam nyní jen tak nezakopneš, lepí to tam po koruně jako u nás. Co se týká fanoušků, tak na voly narazíš i tam, ale vesměs se to tam s nima při kalíšku dá
Komentáře
Klidně cituj .
@Vosa1
Proto ho mám taky pořád tak rád
(To bych rad videl, jak takova vec vypada .... asi jako kdyz mi Vosa prolitne vypletem na kole )
Rekni svym kamosum Ogarum (nebo je spravne cesky Ohařům?), ze misto tech nekonecnych srandicek na "nase chaby navstevy" (copyright neznamy umelec zezPlzne) by meli resit jiny veci. Jako napriklad poslat kazdymu clenovi komise rozhodcich dekovnej dopis za to, ze rozhodci jsou tak velkorysi, ze piskaji kazdej druhej faul toho jejich valasskyho ansamblu. A kazdymu z rozhodcich, kteri piskali dva duely v ty hnusny KV Arene bez atmosfery, by meli poslat 2 lahve te nejlepsi slivovice, jakou kdy Vsetin videl. Protoze jestli se rozhodci naserou a zacnou piskat vsechno, tak si rovnou muzou na trestny zridit bufet s parkama a nechat si tam donaset noviny.
BTW: Samosebou se timto stavas oficialnim Ovcackem na Ohařskym fóru. Zaroven muzes obcas informovat, co novyho u Ohařů.
Ted uz jen aby se na Tlapači neposrali arbitři ...Za mě dnes výborny výkon od golmana , až po posledního hráče, krásný goly, co by si člověk víc přál. No vim o dvacet stupnů a tisíc diváků navíc.
A Henry Dvojka taky super...
Z jakeho duvodu?
Dneska se opet ukazalo ze hokej hrajeme z tehle plejof dvojice jen my a Vsetin ma jen rucni brzdu ve forme faulu. V tomhle duchu se tahle serie dala ocekavat. Myslim ze ani pro nase kluky to neni zadny prekvapko,ze Vse hraje jak hraje. Na Lapaci to bude bourlivejsi,ale pokud se z toho nepokakame tak nevidim duvod proc tam minimalne jednou nevyhrat..a klidne i dvakrat.
Uz jsem to psal nekolikrat. Jeho styl brusleni je ala Zdenda Pavelek. Do souboje nejde a kdyz dojizdi puk u mantinelu, tak pro jistotu jeste zpomaluje. A drzet si ho tady celou sezonu ve 4. lajne taky asi neni uplne moc fajn. Ale ty jeho klicky z poslednich zapasu ocenuju :-)
Navic uz delsi dobu si rikam, ze bez Henriho, bohuzel i Vachyho a Venci bychom byli na lede daleko silnejsi.
Vcerejsi zapas byl hodne podobnej s tim prvnim.
A jinak mi zatím mile překvapujete - už jen 6 výher a ste v baráži.
Držím palce a budu držet i tam, derby mě osobně chybí...
Ale jsou to jen prvni dva zapasy, je treba nepolevit, nepodcenit, makat dal.
kafka: OK, pripravim pro tebe nejaky specialni odstin modre.
Takže hodně štěstí na Lapači a doufám, že v úterý se již v KV aréně neuvidíme
A nemají jenom mladý brankáře, mají ještě toho Nora.
Podle mne sou ropácí daleko horší, než oni - ale v baráži může být všechno jinak, nepovede se jeden zápas a....
A jinak včera nejnavštěvovanější den v historii fóra (pokud nepočítám spuštění) - skoro tisíc shlédnutí stránek.
Věc která mě bohužel velmi straší je případný nepostup, když pominu to, že budou menší finance, tak hlavně spoustu našich klíčových hráčů si rozeberou extraligové celky, když připočtu ještě uzavření WSM ligy a představu chození na prales v dalších letech, vyjde mi, že letos je nejdůležitější a nejlepší příležitost k postupu zpět.
Tak silnější asi budete, ale on i Motor je silnější, než loni. A Jihlava pro změnu zkušenější a hlavně má dostatek času se na baráž připravit.
Takže suma sumárum nejslabším soupeřem se jeví ropácí, ale Vy potřebujete v případný baráži pod sebe dostat dva týmy...