HCE Fórum

17273757778766

Komentáře

• Neskutečný  B) , to už bychom mohli udržet  =)
  • 2 goals each period - 0:6?  :)
  • Taky by mohli být onlajnisti aspoň trochu objektivní. 

"Valaši podobně jako v úvodní periodě předváděli aktivní hokej, tvořili si útočné kombinace a snažili se prolomit střelecké trápení, to se jim však i díky skvělému výkonu brankáře Novotného nepovedlo."

Pravda, stream nevidím, ale poměr střel 4:10 o něčem vypovídá...
  • Neskutecny.. na puku jsou teda spis oni, ale co vystrelime to tam padne.... vsetin ma strasnej problem na postu brankare.. jinak by to nebylo tak vesele. Doufam ze jim dame za Sicaka 10 :D
  • Jestli to takhle půjde dál, tak si letos se Vsetínem už doma nezahrajeme  :'(
  • Another joke: http://www.hokej.cz/zapas/2530004/roster
    J. >7seconds< Jágr 'plays' in the 1st line - from the player's bench virtually?  =)
  • @Jiri72

Tak to by mi vážně vůbec nevadilo :).
  • Havířov tried everything - even to play with 7 players two times in the 2nd period: http://www.hokej.cz/zapas/2530003
  • New period - next goal - 0:5.  :)
  • upraveno 3. březen 2018
    @HawK71 - great nick "7seconds" -  Jágr =) =) =)
    Post edited by three7 on
  • @three7: It was more or less obvious - 2 matches, 7 seconds each... :)
    Btw: 7 seconds from the middle circle to the bench - that is slow! 
  • @kjetel Tak nějak :) , taky klidně ten úterní zápas oželím...
  • The last 10 minutes - time for the 6th goal.
  • ...and there it is! 0:6  =)
  • To je debakl!!!!!!!!!!! 6:0 =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
  • Ani nevíte jak to Vsetínu za ty kecy přeju =)
  • 5 wins to baráž. Have a fine evening!  :)
  • Přesně tak,ja taky,a maj to ogari.
  • Dobře jim tak - za kecy a za prasáckej hokej!!!!!!!
  • hrozně si na Vsetínském forum honí pindíky jak mají lepší fanoušky...  naštěstí o hokejistech se to říct nedá a to je ve sportu podstatný :D
  • Že já tam lezu. Ve Vsetíně je jedno jaký je hokej, nejdůležitější je že mají nejlepší fanoušky. Oni asi nechápou že na přípravné zápasy na PO se nepoženou stovky fandů přes celou republiku. Bože, tak hlavně že jsou nejlepší. Se divím že je neposunou rovnou do baráže. Tam by se mohli plácat po zádech s nejtradicnejsim klubem v extralize, protože to je hned druha nejdůležitější věc když chceš hrát hokej.
  • Tapetka trojka:

Koukam, ze nase chabe navstevy a nasi spatni fanousci jsou porad tema :) Mel bych k tomu par poznamek.

• V poslednich dvou extraligovych sezonach mel Vsetin prumery 2600 ogaru a 2700 ogaru na zapas.
    • Nasi fanousci jsou spatni, chodi nas malo, malo a spatne fandi atd. Zato ten jejich vykvet, co byl tady, to byli fans jak ze zurnalu. Nez prohravali 2-0. Oba goly dycky dali sudi.
    • Podle ogaru to maji jejich ogari hokejisti na lede rezat. Jejich stadion dneska pri kazdem doteku e-hrace s o-hracem epileptickej zachvat. E-hraci se mistama az bali o-hrace dotknout, meli strach, ze jim spadne strecha Ogar Areny na hlavu.
    • Vrcholem vseho bylo, kdyz po brutus zakroku na hlavu Sicaka, kterej byl tou dobou navic v souboji s jinym hracem, rvala cela Ogar Arena "Kurvite hokej" :) Si spletli asi sport ogari. Podle me se moc nalili pred zapasem asi :)
    Jinak dneska do stavu 0-4 jsme nebyli lepsim tymem, rozhodne hra nebyla takova, jak by si clovek asi predstavoval. Ja vim, na to se nehraje.

Jednak byl asi rozdil v brankarich na obou stranach. Jednak nam to tam napadalo. A mozna bylo na nasi strane i trochu toho stesti, ktery se odmitlo kamaradit s ogarama. Kazdopadne pri 0-4 jsem se musel podivat, jestli mame vic strel nebo golu :)

Kdyby nekoho zajimalo, jakej matros kluci berou, ze jim to tak pekne jde, tak zde k nahlednuti: 

Kluci, co odmitaji chemii, jedou na tomdle: 

Nekteri to mozna michaj.  B)

Banik, koukam, dneska zahajil plejof dobre, takze gut.

Tri carky na uctu tehle serie uz mame. Ale to nestaci, je treba udelat jeste jednu carku.
  • Teda fans na tamním fóru, to je dobrej humáč... Bud jsou slepí, nebo neustále nalití, nevim nevim...
  • upraveno 3. březen 2018
    Post edited by Bongito on
  • No neodolal jsem a něco jsem jim tam napsal, Čekám jen armagedon, urážky atp. jinak by to nebylI BEST-ogarFANS-v-KOSMÍRU =)
  • Ja kdyz jsem ten zakrok videl, tak jsem si jenom rekl "uff". Cekal bych, ze celej stadak stichne. Pripadne zatleska hraci, ze vubec vstal a odesel po svych. Misto toho rval celej stadion "kurvite hokej", kdyz byl za zakrok udelenej trest. Myslim, ze to nebyla nahoda. To bylo vyusteni pristupu a stylu hry prvniho a posledniho hrace Vsetina. Byla to prasecina prvniho stupne, takhle rozmaznout na mantak hlavu hrace, kterej je v souboji.
  • Je mi strasne lito Sicaka.. i Budejicaci to odsuzujou. Nejlepsi by bylo ukoncit to hned zitra. Cim vic zapasu, tim vetsi sance ze nebude sam :( snad se da brzy doporadku. Tohle je fakt neprijemny zraneni..
  • Já nevim, jestli jejich fans jsou fakt tak tupí, nebo něco hulej? I na FB jedou neskutečný sr*čky. To na celym Vsetíně nemá nikdo rozum a špetku soudnosti ??????? :o
  • Damn... If I would play tomorrow, there would be some hurt Vsetín assholes before they could ban me from the ice. I like to see some Gordie Howe hattricks tomorrow. Beat them to hell!

PS: My best wishes to V. Sičak - may he get well soon!
  • Tvl, to vypadá, že teda Sičák letos dohrál... lícní kost, to asi neni na chvíli. Kua, tak už vím, jak jste tu psali o Vítkovi, co jste mysleli. To je kretén tvl.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters