Tak jsme posílili nároďák a o kvalitu z NHL a ze 2 zápasů máme jeden celý gól ale teda co se hry v rohu týče, tam jsme bezkonkurenční, nikdo tam neodehraje tolik času, co my
Podle zatim toho letošního posilovani se spíš setri,zatim se privedla jen juniorka plus o trosku starsi hraci,takze bud nechteji pustit penize na poradny hrace,takte Hyka a Kostalek neprijdou urcite,nebo se neco taji a privedou poradny hrace,ze budem cucet 😁 ale jsem zvedaveh,zatim ani zadne spekulace a na foru na face jsou zatim v pohode,ze casu dost....,ale pokud doted nikoho poradnyho nesehnali,tak moc tomu neverim,ze privedou nejaky to eso.....
No těžko říct,co za těmi výkony je. Někde jsem četl,že nechtějí úplně herně odkrýt karty. Tak jestli to tak je,tak za mě Ok, ale jestli ne, a budou se prezentovat takovými výkony jako teď,tak to dobré nebude.
To mi přijde jak blbost...nemůžeš hrát jak ponocnej, když to máš jako generálku na ms, hraješ doma, máš vyprodáno, tak přece nemůžeš dát za tři zápasy jeden gól
Mám v tom trochu zmatek. Chápu správně ze dneska nominoval na MS 26 jmen, ale může jich mít jen 22 (do pole). Takže 4 pojedou ještě domu + část logicky nenapíše protože bude čekat jak dopadne NHL. Já jen s tím Bery a s tou nominaci… každopádně velkej úspěch a dle myho těch 26 zůstane s týmem dokud to plně nedopisou
Komentáře
Cizince snad seženou furt na trhu je dost zajímavých jmen.
Ti co mely prijit jsou tady,dalsi podepsaly v jinem klubu no