Flaksa 34
Kluci mají pravdu, rozhodčí má 5000 za jeden zápas extraligy.
Co nižší soutěž, tím samozřejmě méně.
Sám jsem to chvíli dělal, a ten ceník odměn ještě doma někde možná najdu.
Kanis: To těžko asi…. Jsem to schválně hledal, extraligu řídí APK primo, a nikde to není, nižší soutěže najdeš. V extralize to je prý tedka tak, že oni mají měsíční fix (cca 120 tis.) jsou to profíci, odměna za utkání už není prej 🤷♂️celkem by mě zajímalo podle čeho jim spočítají tu poloviční odměnu tedy ….
i kdyby těch 5k měli, tak je to jedno. Utkání pískali blbě, nejistě s hrubými chybami. Komise to uznala, dostali varování a pokud budou v takových výkonech pokračovat, tak nemají na to pískat extraligu.
Ty rozhodčí neznám a nevím jejich výkonnost v průběhů sezony. Ale přijdou mi (podle jmen) jako nováčci a tady mi přijde divné, že je prostě nechají pískat utkání sousedů v tabulce. Ale to ať si rozeberou v APK proč je nominovali a jak jim podobné výkony kazí “produkt “ extraligu. Hráče máme světové (v každém týmu extraligy), ale rozhodčí rozhodně ne v každém zápase extraligy. Snad to do P-O srovnají…
1140bxl: Souhlas 👍🏻ja je taky moc neznám, ale ten co mel 82 na zádech odpískal vsechno proti nám… A vymyšlený nebyl jen faul Plutyho ale i Kružíka. Me nevadí když udělají ty rozhodčí chybu, ty dela každej, ale vadí mi arogance, což je přesně příklad tohohle rozhodčího. Video prej arogantně odmítnul, ze vsechno jistě viděl zblízka a ze to tedy neni potřeba… Nejaky vyjádření směrem k lavičce ani náhodou…. Tímhle si vzájemný respekt fakt nevybudují…. Takovej Kveton, kteryho ja třeba považuju za jednoho z nejlepších rozhodčích v lize by si tohle nikdy nedovolil.
Trochu pořád nechápu proč nezkusí ze Sokolova Šika. Chápu že nevzali Váňu i když dal včera jak gól ze hry tak z nájezdu, ale je to centr. Třeba Janata překvapí a bude přínosnější než Salsten.
Je to možný. On teda ani v té první lize nějak nezáří, takže je možné že radši dají šanci mladým klukovi ať si čuchne. Já do toho nevidím a je fakt že Patera ví co dělá.
Upřímně Šik nehraje to co by měl hrát v 1.lize. A v podstatě na bodech bude asi stejně jako minulý rok. Čekal jsem od něho víc, tohle evidentně nestačí na to, aby byl u Ačka.
K tomu Šikovi …. Co ja vím tak je nasral tím, že potom co ho poslali do Sokolova, což teda úplně nekousnul, tak ještě týž den volal jeho agent na Kladno a do Litvínova …… přitom tady má smlouvu normálně…. Ja par zápasů Sokolova viděl, je pravda, ze body moc nedělá, ale herně to špatný neni…. V takovýhle situaci, kdy jako nekdo vypadne bych mu tu šanci dal ….. přivedeš odchovance zpět a nedáš mu šanci se ukázat ani v situaci, kdy máš jednoho hráče na MS mladých a druhyho zraněného. Plus teda Kruzik momentálně na to, aby hrál extraligu nemá ani náhodou ….
K Šikovi ...taky si myslím, že místo Kružika by určitě šanci se ukázat dostat mohl, ale jak to tu Vossy psal jsme po dlouhý době i kvalitně vedený to musí vidět každej, takže pokud to Patera vidí takhle tak to respektuju...pokud chtěl odejít trochu si to po...l on sám a samozřejmě ve frontě hráčů na čekačce neboli hraně Kofroň,Kružík,Sapi, se tímhle posunul na dno no - měl byt trpělivej tu pozici tu neměl jistou bylo tu v lěte 5 utoků měl zatnout zuby a makat..tím, že je to odchovanec kterej by na tu 3/4 lajnu možná měl je téhle ,,situace " škoda!
No a teď hurá pro nákej ten bod!
Komentáře
Jinak Mudrák zápas stop za ten faul na Čečeho...
Kluci mají pravdu, rozhodčí má 5000 za jeden zápas extraligy.
Co nižší soutěž, tím samozřejmě méně.
Sám jsem to chvíli dělal, a ten ceník odměn ještě doma někde možná najdu.
Podle tohohle má hlavní rozhodčí v Maxa lize 3.900,- …. Pochybuju, že by to v extralize bylo jen za 5 tisíc
Kanis: To se změnilo určitě 👍🏻
Bo je zranenej
Za me ok, nevidim duvod to dal resit a byt za "placky". Stalo se, jedeme dal.
No a teď hurá pro nákej ten bod!