Kinkis: Hele , ale co jsi čekal? ( to nemyslím zle) Fantomas měl na starosti beky a když zůstal je vše při starém...a útoky zatím nechám bez komentáře jelikož si budu přát výhru ! Já bych je takhle rozhodně nedal ,ale snad mu to vyjde ! A že je Dlapa fit to je paráda
Tak, klasicky zacatek zapasu mame za sebou, ted me zajima, jestli je to opet nas posledni gol dneska a bude prohra 1:3 nebo jestli bude neco jinak ale zacatek naprosto idealni
ty vole, jednou nemohu a oni dají 4 góly v první třetině. proti jinému týmu bych měl obavy, že to zase prohospodaří, ale myslím si, že to dnes vyjde - nečekám dominanci alá 7:0, ale věřím, že tohle Bolka nedá
Důležité 3 body a snad už si v klidu to předkolo uhrajem! Jednou nám to tam taky konečně napadalo, ale neodpustím si říct s obrovskou klikou ! Rozhodně to nebylo taktikou...od 4- 0 to pak byl vyrovnanej zápas ...
K tomu rozhovoru pro sport: více méně potvrzuje co jsme si mysleli...
Ale nechápu jak píše o Zettovi , že bylo špatné ,že se zranil? Jako ano , ale on i tak hrál před zraněním 3-4 lajnu a bylo vidět, že mu buď nesedí tým a nebo liga jako jestli se uvažuje,že tu bude i příští rok tak pardon asi tomu nerozumím...
Stejně jak zmiňuje mlaďochy- Rymon-Sapi -Kupčo...za mě přesně jak tu zmiňujete s jejich číslama je šance si myslím tak 60-70% ,že zůstanou za louži než aby se vraceli ! A i kdyby tak ok he to dobře,ale to jsou kluci úroveň 3-4 lajna...ne první pravaso a kg co potřebujeme...
Dneska mi bylo líto Kangi vedle Hladonika a Koffra ...to je lajna kterou 99 %ligy zazdi u mantinelu!
@kinkis Nejde jen o dnešní mač, ale 3 baráže po sobě? Jarda prej hraje v kasinu, všecko je tam špatně a vedení ELH jim dá 40 dní na to, aby se připravili na prvoligovej tým a nedali mu šanci na postup do ELH... To je prostě hnus.
Komentáře
Zklamu tě, na Spartu půjdu
Byl tam, asi na půl minuty
RYTÍŘI KLADNO – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:7
Vyloučení: 9:6.Využití: 0:5.
Střely na branku: 39:34.
Diváci: 1 072.
K tomu rozhovoru pro sport: více méně potvrzuje co jsme si mysleli...
Ale nechápu jak píše o Zettovi , že bylo špatné ,že se zranil? Jako ano , ale on i tak hrál před zraněním 3-4 lajnu a bylo vidět, že mu buď nesedí tým a nebo liga jako jestli se uvažuje,že tu bude i příští rok tak pardon asi tomu nerozumím...
Stejně jak zmiňuje mlaďochy- Rymon-Sapi -Kupčo...za mě přesně jak tu zmiňujete s jejich číslama je šance si myslím tak 60-70% ,že zůstanou za louži než aby se vraceli ! A i kdyby tak ok he to dobře,ale to jsou kluci úroveň 3-4 lajna...ne první pravaso a kg co potřebujeme...
Dneska mi bylo líto Kangi vedle Hladonika a Koffra ...to je lajna kterou 99 %ligy zazdi u mantinelu!