ABSOLUTNĚ nechápu, jak někdo může bejt spokojenej s 1 bodem po takovym mači (vyjma závěru). Měli jsme na víc! Ale co už, pískej konec, protože takhle budeme bojovat akorát o poslední místo............
Václav Eismann (HC Energie Karlovy Vary) Dva úhly pohledu na utkání. První je ten, že jsme ztratili vedení 3:0, na druhou stranu jsme věděli jak obrovsky silný tým proti nám stojí. Kdyby nám někdo před utkáním řekl, že budeme brát bod, tak budeme spokojeni. Nakonec to tak je a chci poděkovat našim hráčům, vzhledem k okolnostem, za přístup a tvář jakou v dnešním utkání měli proti tomuto silnémui týmu, jak se proti němu postavili. Přestože bereme jen bod, kluci tam nechali vše, co mohli a takhle bychom se chtěli prezentovat dál.
Jako já pořád nevím,co víc tady kdo letos ještě čeká. Je to sice naprd slušně řečeno,to ano. Nicméně tak hold nezbývá nic jiného,než se radovat z alespoň toho,že dnes i po takovým průběhu bod prostě máme,at už to je tak, nebo onak. To,že nikdo pomoct nepřijde je jasný,já už v to nevěřím,a myslím si,že Vy tady už také ne. To už mělo přijít dávno. Všem okolo Nás do týmu chodí nová krev,krom tedy Plzně,co jsem tak vypozoroval,a to se Nám vymstí. Já už to prostě beru tak,že od toho letos nic nečekám,a nenevuju se s tím,páč to je opravdu o nervy,a clověk by opravdu skončil v blázinci.
Budu sledovat dění?nedění? dál,pojedu se podívat 17.2. do Klingenthalu na výlet,dám tam v klidu 3-4 pivka, a budu se pomalu připravovat na kecy o složení týmu na příští sezonu,páč tahle? Ta už je jasná.
Všichni jsme tady akorát naštvaní,má tohle cenu? Tak proč se neradovat alespoň z toho,že jsme.
@kanis ja si rikal ze se nervovat nebudu, cekal jsem s Pardubicema prohru, ale jak ma clovek zustat v klidu kdyz jsme je meli na lopate 3 body byly doslova na dosah ruky.. kdyby nas smazli 5:0 tak nad tim mavnu rukou a jede se dal, tohle boli vyrazne vic
Jinak souhlasim, ze ted uz taky neverim, ze by nekdo novej prisel. Dohrajeme to s tim co mame. Predkolo snad umlati a tam se bud povede nejaky hrace prepnout na "play-off" mod a nebo stejna dovolena jako loni.
Na pristi sezonu je hlavni, aby Frodl nemel nejakou klauzuli na opusteni klubu pred koncem smlouvy, to je ted nase jedina jistota
na 3 góly musíme doma vyhrát . Nevím trochu mi to dneska přišlo za Habim resp. ne ze by to potento ale ty zákroky navíc ve 3. třetině nevytáhl. Jediná změna která tomu pomůže je doplnění. Jasný ze to není jako v nějakém simulátoru , ale ani nic nezkusit. Management je neskutečně z formy. Jediné štěstí ze management není Senkyplem hodnocen podle výkonnosti . Zatím nevymysleli (Bruk s Tobolkou) nic.
Já vím,kouše se to blbě,mě to povídej.Nicméně rozčilovat se?nervovat? To vubec nemá smysl. Já bych taky byl moc rád,kdyby se dařilo lépe,a moc rád bych klukům nějak pomohl,nemám ale co nabídnout,snad jen své Varské srdce,a víru v je samotné.Nic víc já s tím,ani nikdo z Nás tady,bohužel nezmůžeme.
To se musí chytit za rypák někdo jiný.Nejvíc mě na tom mrzí to,že naslibovali kdyz ne hory,tak alespon doly, ale ani ty doly nejsou. Nevěřím tomu,že prostě někdo schopnej není na trhu,i kdyby třeba v Ugandě.
Flek dneska 2 goly, Kohout 1 gol, Koblasa 1 gol. To jsou proste ti hráči, které se doteď nepovedlo nahradit a dokud je nenahradíme podobnými typy tak to lepší nebude.
A to jak se dohadujou v Pardubicích,je jen dobře.Nikomu nepřeju nic špatnýho,to chraň bůh,nicméně jak tam každej do každýho teď kope,to je slušný. Už se do toho položil i Zadina,že Varadovi schody neumetaval,no komedie pěkná. Ten tým z toho moc Happy nebyl,bylo to na nich od začátku vidět,že to nejsou oni.Proto je škoda,že to nedopadlo pro Nás lépe,ale co už,a teď už fakt jdu chrnět.
Hele ja pujdu asi trochu proti proudu. Pokusim se fakt nechat byt dosavadni vyvoj sezony (ten je proste spatnej). Ze vcerejska jsem taky spatnej, protoze vedeni 3:0 musis proste pohlidat a odehrát jinak. A to je vlastne jedínej problem, kterej mam. Jinak mozna i souhlasim s hodnocením zapasu, ja bych ten bod s Pardubicema taky bral. ALE
Musi se ocenit, ze dostat se do vedeni 30 v takovym zapase neni jen tak a souper byl teda slusne proferskej. Dopredu hrali celkem good, ale nepadalo nic a dozadu absolutne tristní pristup na takovej mega tym. Ze se z toho poserem, pokud zapnou, to jsem cekal i po druhy tretine. ALE opet se ukazalo, ze nam chybi leaderi v tymu. Ja vim, ze Pardubky jsou nadupany, Ale pokud vedu doma 3:0 (jeste dam gol ve treti, kterej me dostane na kone), tak musi byt v tom tymu hraci, ktery ho zblaznej a najednou proste vsichni lehnou do kazdy střely, skocej do kazdyho souboje, udelaj vsichni metr navic a to se vcera proste nestalo. A bohuzel - Cece ten leader zatim taky neni, Bery taky ne. Nechali jsme je absolutně hrát a mysleli si, že to umlátíme někde v našich rozích, což je prostě směrem ke kvalitě soupeře utopie. Žádný aktivní napadání, žádný zavážení puku k nim a tam se prostě mlátit o každej metr... Dáme třetí gól, posereme se a zalezeme...
Jenom kratce ke hre, protoze to navazuje na moji kritiku beku v tyhle sezone, ale tyka se to celyho tymu. Twn rozdil v kvalite hracu je neskutecnej - co Pardubicím trva 2 vteriny (v rychlosti zpracovat, prihrat presne,…) to nam proste 5 vterin a jeste to neni ani presny. Kez by se nam postestilo a na takhle vyspelej tym po herni stránce bysme mohli do KV Areny…
Já to ještě teda nerozdýchal :-/ Pardubice takových 35 minut těžce profesorský výkon, pak už jeli bomby. Jak jsme dali ten třetí gól, tak už jsem doufal, ze to uhrajeme. Že nám tam pak fakt spadlo skoro všechno (druhej gól mel ale Habi chytit) to je jedna věc, ale proč kurva jsme úplně vyklidili půlku hřiště ??? Pro me je tohle naprosto nepochopitelný, přitom Pardubkam i když mají v podstatě All star tým dělal ten náš forček problém, tohle je sice strašně fyzicky náročný, ale těm týmům to nechutná proste. My jsme pak vyklidili půl hřiště ani to střední pásmo jsme neutáhli jak tady někdo dobře psal…. Nevím no, jestli to jde za hracema nebo za trenérem, ale v dnešní době, kurva kdy kazdej zapas mají sestříhanej na jednotlivý sekvence, vidíš, ze to funguje a pak proste kurva zalezeš jak devka do kouta ….. nechápu kurva. O lídrech se nemá moc cenu bavit (i proto si myslím, ze ten tým proste špatně složenej je), taková 23 bude za rok větší lídr než Černoch s Berym dohromady. V prodloužení me strašně nasral Hladonik, sledoval jsem tu situaci už od středního pásma, toho Sedláka viděl ze startuje, ale nenabral ho a jel dal na trojnozce🤦🏻😡a pak musel faulovat, z presilovky gól. Mohli jsme to třeba ještě upinkat na nájezdy, Frodo už se rozhýbával. Vyhra by myslím týmu pomohla, v neděli na Sparte a pak doma dva zapasy pravdy. 🤨
Vzhledem k zítřejšímu zápasu by bylo dobré,kdyby jsme vcera PCE dali za 3 body. To by k nám zítra Sparťani mohli být ohleduplnější,vzhledem k tomu,že jsme Pcim sebrali všechny body. Nicméně alespoň tedy můžou být i za ten jeden 😂😂😂
Tak na Twitteru teď zveřejnili aktualizaci marodky, aspoň něco. Havlín a Gríger už trénujou, ten by mohl nastoupit už zítra. Dlapa furt mimo a Zetterberg byl na operaci v Praze, takže nikdo neví, kdy by mohl hrát. Toho už tady letos neuvidíme, dle mého
Xaxxz: se nataho Hladonika musím podívat ještě jednou v ten moment mi přišlo,že jasnej faul...hlavně nechápu když tak oba vyloučeny tak buď to na...
Jinak k marodce- Gigi tam není o čem mluvit a Havlin taky dobře-pomůže důrazem ( tam nechápu jak tu někdo psal proč ho nepodepíšou??- není dokonalej ,ale když nemají náhradu tak ho nechat konkurenci ? No tvl...!)
Kdo letos přeskočil totálně Pluta (hrůza bohužel) je Mikyska to jsem nečekal, ale fakt posun od něj...včera i druhej gól jeho práce! Ale celkově hraje dobře...
Ty kráso, dobře ty @VANEKnaZDI! (ať už to na EP sedí nebo ne)
Tak a pojďme si zahrát simulátor na fóru a poskládat si tak nějak svoje (samozřejmě s reálnými očekáváními) ty ideální posily. Vůbec neříkám všechny, jen napíšu svůj pohled k některým, kteří by za to stáli (ale že bych je měl extra nakoukaný)
Obránci:
1. Demel / Zeman - asi zůstanou v LIT, ale nemaj tam takovou roli a už bysme jim taky mohli někoho vzít (aspoň za ty junky) 2. Adámek - mohl by tady dostat větší prostor, za mě velmi spolehlivej bek oběma směry 3. Sirota - bek s potenciálem, ale nevěřím, že by z Olmíku šel sem 4. Kaňák - v Brně zůstávat nebude, dopředu dobrej, neprorazil, ale za šanci by stál Pyrochta, Polášek, Baránek, Raskob - dobrý jména, ale otázka financí, muselo by to dávat smysl
Útočníci:
1. Koblasa - asi naprostá utopie v druhej návrat, ale já bych do toho stejně šel! 2. Lantoši - produktivní borec, ale bude zatraceně drahej a dle JPP už má někde podepsáno 3. Najman - nevydrží v TELH úplně dlouho a nevidím důvod, aby šel z Liberce, ale pokud by byla šance, určitě bych s ním chtěl být v kontaktu 4. Bambula - vidim v něm hodně velkej potík, není už úplně nejmladší a mohl by zkusit jít někam dál (údajně ho chtěj dost Vítkovice a Hradec) 5. Söderlund - skvělej bruslař, v Bolce se mi úplně nezdál, ale v Plzni je fakt hodně slušnej 6. Kurovský - tvrdej centr a důležitej typ hráče do týmu, bere každou roli, ale z Třince půjde asi jen při vidině prvních 2 lajn, což tady nebude 7. Konečný - 2. plná sezóna v TELH, rozhodně je v něm celkem potenciál, ale otázka, jestli by to nebyl druhej Víta Jiskra a ten bude vždy prim 8. Hrabík - urostlej chlap, umí bejt produktivní a z Plzně asi půjde dál AMusil, Paulovič, Kollár, Tralmaks - dobrý jména, ale otázka financí, muselo by to dávat smysl
A pokud by to finančně dávalo aspoň trochu smysl a Kobli sám chtěl, udělat všechno proto ho dotáhnout zpět! A trochu bych čekal, že Tralmaks by mohl být zajímavá posila v útoku, v Kladně je dost vidět i přes jejich výkony
Problém s Koblim byl ten, že klub mu dal vážně nižší nabídku než Litvajz a ještě k tomu ultimátum. Buď podepíšeš do určitého data, nebo končíš. I když Vary nabídku zvedly, Litvínov mu neskutečně nabombil smlouvu na bonusech. Ještě otázka, jestli mu vážně smlouva končí. Při příchodu Litvínov neuvedl na jak dlouho podepsal. A pochybuji, že mu dali jen rok.
Komentáře
Jinak souhlasim, ze ted uz taky neverim, ze by nekdo novej prisel. Dohrajeme to s tim co mame. Predkolo snad umlati a tam se bud povede nejaky hrace prepnout na "play-off" mod a nebo stejna dovolena jako loni.
Na pristi sezonu je hlavni, aby Frodl nemel nejakou klauzuli na opusteni klubu pred koncem smlouvy, to je ted nase jedina jistota
@Vossy hlavne Flek a Koblasa.. a svym zpusobem i Vondracek, bohuzel
Fandit budeme všichni a za všech okolností, ale letos se prostě čekala trochu jiná sezona...
Musi se ocenit, ze dostat se do vedeni 30 v takovym zapase neni jen tak a souper byl teda slusne proferskej. Dopredu hrali celkem good, ale nepadalo nic a dozadu absolutne tristní pristup na takovej mega tym. Ze se z toho poserem, pokud zapnou, to jsem cekal i po druhy tretine. ALE opet se ukazalo, ze nam chybi leaderi v tymu. Ja vim, ze Pardubky jsou nadupany, Ale pokud vedu doma 3:0 (jeste dam gol ve treti, kterej me dostane na kone), tak musi byt v tom tymu hraci, ktery ho zblaznej a najednou proste vsichni lehnou do kazdy střely, skocej do kazdyho souboje, udelaj vsichni metr navic a to se vcera proste nestalo. A bohuzel - Cece ten leader zatim taky neni, Bery taky ne. Nechali jsme je absolutně hrát a mysleli si, že to umlátíme někde v našich rozích, což je prostě směrem ke kvalitě soupeře utopie. Žádný aktivní napadání, žádný zavážení puku k nim a tam se prostě mlátit o každej metr... Dáme třetí gól, posereme se a zalezeme...
Jenom kratce ke hre, protoze to navazuje na moji kritiku beku v tyhle sezone, ale tyka se to celyho tymu. Twn rozdil v kvalite hracu je neskutecnej - co Pardubicím trva 2 vteriny (v rychlosti zpracovat, prihrat presne,…) to nam proste 5 vterin a jeste to neni ani presny. Kez by se nam postestilo a na takhle vyspelej tym po herni stránce bysme mohli do KV Areny…
https://zpravykarlovarsko.cz/karlovy-vary-prisly-o-mistrovstvi-sveta-zen-v-hokeji/
To by k nám zítra Sparťani mohli být ohleduplnější,vzhledem k tomu,že jsme Pcim sebrali všechny body.
Nicméně alespoň tedy můžou být i za ten jeden 😂😂😂
Jinak k marodce- Gigi tam není o čem mluvit a Havlin taky dobře-pomůže důrazem ( tam nechápu jak tu někdo psal proč ho nepodepíšou??- není dokonalej ,ale když nemají náhradu tak ho nechat konkurenci ? No tvl...!)
Kdo letos přeskočil totálně Pluta (hrůza bohužel) je Mikyska to jsem nečekal, ale fakt posun od něj...včera i druhej gól jeho práce! Ale celkově hraje dobře...
Obránci:
1. Demel / Zeman - asi zůstanou v LIT, ale nemaj tam takovou roli a už bysme jim taky mohli někoho vzít (aspoň za ty junky)
2. Adámek - mohl by tady dostat větší prostor, za mě velmi spolehlivej bek oběma směry
3. Sirota - bek s potenciálem, ale nevěřím, že by z Olmíku šel sem
4. Kaňák - v Brně zůstávat nebude, dopředu dobrej, neprorazil, ale za šanci by stál
Pyrochta, Polášek, Baránek, Raskob - dobrý jména, ale otázka financí, muselo by to dávat smysl
Útočníci:
1. Koblasa - asi naprostá utopie v druhej návrat, ale já bych do toho stejně šel!
2. Lantoši - produktivní borec, ale bude zatraceně drahej a dle JPP už má někde podepsáno
3. Najman - nevydrží v TELH úplně dlouho a nevidím důvod, aby šel z Liberce, ale pokud by byla šance, určitě bych s ním chtěl být v kontaktu
4. Bambula - vidim v něm hodně velkej potík, není už úplně nejmladší a mohl by zkusit jít někam dál (údajně ho chtěj dost Vítkovice a Hradec)
5. Söderlund - skvělej bruslař, v Bolce se mi úplně nezdál, ale v Plzni je fakt hodně slušnej
6. Kurovský - tvrdej centr a důležitej typ hráče do týmu, bere každou roli, ale z Třince půjde asi jen při vidině prvních 2 lajn, což tady nebude
7. Konečný - 2. plná sezóna v TELH, rozhodně je v něm celkem potenciál, ale otázka, jestli by to nebyl druhej Víta Jiskra a ten bude vždy prim
8. Hrabík - urostlej chlap, umí bejt produktivní a z Plzně asi půjde dál
AMusil, Paulovič, Kollár, Tralmaks - dobrý jména, ale otázka financí, muselo by to dávat smysl
Teď jen aby náš sportovní úsek dřel na něčem tak jak by měl!