Potřebujeme opravdu impulz, protože ty domácí zápasy už fakt nejsou prdel. Bude chodit míň a míň lidí, budeme rádi za 3000+. Tím samozřejmě míň peněz pro klub. A to, že v tabulce brzo budeme koukat na Boleslav, Kladno atd nemusim ani psát.
Je to jednoduché. Dvě nejzvučnější posily do útoku jsou buď nemocné nebo jim to na ledě zas až tak moc nejde a hráče kteří odešli a dokázali ulítat bojovat a dát gól (Vondráček, Flek, Kohout a Koblasa) jsem nenahradili.
Navíc to co nás dokázalo zdobit a vyhrávat nám zápasy, tedy rychlost, dravost, napadání je taky pryč.
Tvl nevim kdy jim to dojde, ale ten kadr je treba okyslicit… tobolka chce 320 za listen na PLZ. Kupuju k nam do 101 pro pribuzenstvo. Fajn, ale tvl chci aspon videt snahu s tim neco delat. Tri listky za litr a budu koukat na obrance co nestihaj a utocniky co je prebrusli Chalupa. Budicek!!!!
Tady je to koukam hodne rozvasneny 🫣🫣 Bruk je za me stale OK. Kdyz rozhaze lajny, je spatnej. Kdyz je necha stejny, je spatnej. Nevim, co by mel na jednu tretinu zázračné zmenit. Ja na nem coaching behem zapasu vidim, i kdyz si umim predstavit jeste neco navic…
Souhlasim, ze vykon behem 2 třetin zalostnej a vede zaslouzene lepsi tym s lepsim vykonem. Rozhodl jsem se, ze dneska to vezmu jinak a nepujdu do jednotlivců. Ten kadr aktualne vykonnostne spatnej je. Co me mrzi nejvic je, ze dve tretiny Hradec tezi z pohybu, durazu, presny kombinace a jednoduchy hry. Coz se o nas rict neda…
Narikat nad odchody Vondracka nebo Fleka je uz trochu mimo, ale bez nejakyho impulzu to nevidim do konce roku nijak optimisticky… Bohuzel
@HCE_Majkl v čem je Bruk ok? V tom že nedokáže zareagovat na dění na ledě? A když už tak jen tím ze prohaze lajny?ze tam jen stojí a čumi, bez jakékoliv motivace…hecovani atd? Tím ze pokud vidí ze je naše usilovka 3 zápasy absolutně bezzuba a o ničem protože všichni už ví co hrajem a pokrytou to tak nedokáže vymyslet a natrenovat něco jiného? To ze když je potřeba zvýšit tlak třeba v zaveru nestahne to jen na 3 útoky? Proste on tam jen je to jest vše…budu si stát za tím ze to není extraligovy trenér
1140bxl: Presne tak! Ceny vstupnyho jsou celkem progresivni, doma krom prvnich dvou zapasu koukas na totalni chliv na lede a pak jediny, co se od Bruka dozvis, ze vlastne spokojenost......
@FeryBo - Je to prostě můj názor. Já tu střídačku sleduju dost a ty pokyny a komunikace tam prostě jsou. Není to jako v minulosti někteří, kteří neřekli nic během celého zápasu. A když to srovnám i s hostujícímu trenéry, tak v tom moc velkej rozdíl není. Pro mě prostě není dobrej trenér, kterej tam lítá a je impulzivní. To neznamená dobrej trenér, ale dobrý divadlo. Vypadá to na oko hezky, ale pro mě je důležitý, co se děje v tom tréninku a kabině...
Takže já chápu, že tenhle národ je plné hokejových trenérů, ale pokud nejsi denně s tím týmem a nevíš něco, co by mi to obohatilo, tak s tebou nemůžu souhlasit. Pokud máš, rád svůj názor přehodnotím. Tady si někteří prostě myslí, že přijdeš do šatny nebo řekneš, že jdeme hrát něco jinýho a hned se to změní. Jenže to ti prostě nepůjde, když ti prakticky hraje jen jeden útok a zbytek má problémy sám se sebou. Neházím dnešní prohru na obránce, protože ty chyby byly jinde (včetně Beryho bohužel), ale když ani jeden z nich neumí být konstantně konstruktivní. To si můžeš malovat a chtít, co chceš a nikdy to tam nebude. Přesilovku můžeš nacvičovat jak chceš, ale když jí hrajou takhle pomalu, taky těžký. Navíc dneska aspoň z 1 přesilovky byl gól.
Dneska sáhnul do gólmana, hodil kapitána do 3 lajny (a to by mu tady nepřisoudil jinak nikdo) a cca od 45 už to bylo jen na 3 útoky. A klidně měj svůj názor, to je v pohodě a díky aspoň za diskusi. Já s ním ale nesouhlasím, protože je za mě víceméně hodně po povrchu, ale to není nic proti tobě. Já si jen myslím, že i kdyby tady byl Varaďa, tak ten tým nebude o parník lepší a ten problém aktuálně není v realizačním týmu...
@kinkis - V létě se nějaký jména řešili, ale finančně se po nich nesáhlo a bohužel se čekalo, že aspoň Pluto a Stříteský budou na nějaký konstantní úrovni, což bohužel nejsou a je to fakt na rozmlácení něčeho. Pokud má někdo jiný info, že se někdo do obrany řešil nebo neřešil vůbec, já ho nemám...
Obecně - dneska vyhrál prostě jasně lepší tým a naprosto zaslouženě. U nás je nadstandardní po celou sezónu jen Frodo, Gigi a Rachna si hrají svoje (možná lehce nad, ale to co čekám od 2. lajny) a pak standard odehraje Procházka. Zbytek je bohužel těžce nevyrovnanej a kvalitativně špatnej...
Co se týče vedení, tak už jsem dnes psal, že nevidím nic. Jedinej fokus byl marketingového rázu, což je naprosto správně a tam se odvádí dobrá práce. Posílil se realizák, zbláznilo se to tady na úvod a dneska to sice bylo v ČT, ale i tak návštěva odráží aktuální rozpoložení. Tímhle tempem bude naše klasické období listopad-prosinec výsledkově bída a návštěvnost se vrátí k 3000...
Tak vám nevím jestli bych byl dneska min nasr..j kdybych odešel po 2 třetině kdy byl Hradec jasně lepší a nebo s pocitem jakej mám teď když jsme 3 tretinu zabrali ,ale prohrajem o gola ...ve finále na ho.no tak i tak !
Chce to už fakt zabrat ať sté 9 nevypadnem a nehrajeme zase každej zápas o život!
Já vidím problém pořád v jednom...táhne to jedna lajna ...3-4 jak tu bylo psáno 0 to je nic opravdu a první až když se proházela!
Za mě furt ta samá písnička mancaft potrebuje posílit o 1 útočníka a 1 beka do přesilovky ! Takhle když vypadl ještě Ika je to slabé a 3-5 lidi to nikdy nemůže utáhnout!
Můj názor a to neberu ten váš! Ale Brukem to není !!!Komunikuje ,když je potřeba sejde nebo něco řekne dost často ne něj čumím...byl jsem na tréninku je tam super atmosféra pracuje se! Řvát na hráče když jsou v laktátu....nebo do nich něco extra hustit...jednou jsem četl rozhovor s ňákým trenérem už je to pár let ..říkal, že na té střídačce vás stejně ti hráči moc neposlouchaji jak jsou v zápalu! Podívejte se na Rulika ,Mlejnka...taky klidasové více méně podobné typy ...Blázen jako Růža ? Ten už je v prde.i tohle trénovani už je mimo...tim neříkám ,že je Bruk dokonalej,ale pro nás si myslím je dobrej !Je to o hračích nemáme dokonalé mužstvo! Reálně na to tam kde je a pokud má bejt vejš potřebuje posílit!!!! Ale změna trenéra ho podle mého názoru neposune !
Ja bych Bruka trenera taky neměnil. Stejne ho musíš platit a podle me to nějakém novej machr nevytrhne. Ušetřené prachy dat raději na posily. Já pořad tvrdím ze obrana je špatná . Pluto úplně mimo formu (výměna i když má čísla ), Pulpan a Bartejs mimo. Tady to chce doplnit, nemůžeš očekávat od Dlapy/Havlina nějakou konstruktivni rozehravku.
Útok - mame jednu lajnu. 4. lajna neexistuje . Koffer a všichni co pendluji ze Sokolova si rozhodne neříkají o víc času či lepší lajnu. Redlich bojuje, ale dopředu špatné .
Mame super bojovnost a obetavost, ale pokud chtějí jet v této sestavě až do konce, tak je to velmi riskantni záležitost . Frodo bude mít průměrný zápas jako dnes a poteceme s většinou mužstev . Konstantní výkon se s tímto týmem nedostavi.
Já třeba osobně dost dobře nechápu,proč to šlo ve třetí třetině zkorigovat.
Když to nešlo předtím.
Někdy mi přijde, že když vyhrajou nebo přivezou tedy body z venku,že to doma půjde samo.
Najednou ejhle,nejde. Není to poprvé, stává se to pořád.
Proč to tedy nevezmou za hernou minci,a nejdou do toho hlava nehlava od začátku.
Tohle nepochopím prostě.V těch Klukách to je,bylo to vidět.A nebylo to tím,že Hradec polevil.
Peter Frühauf (Mountfield HK): „My jsme spokojení s bodovým
ziskem. Taktéž jsme spokojení s prvními dvěma třetinami, kdy jsme měli
dobrý pohyb, byli jsme silní na puku a máme pocit, že jsme vyhrávali
dost soubojů jeden na jednoho, z čehož jsme těžili. Někdo říkal, že jsme
ve třetí třetině měli hluché momenty, což si osobně nemyslím. Spíše
soupeř zapnul na vyšší obrátky a ukázat svou obrovskou kvalitu. Kdyby
soupeř takto hrál od první třetiny, tak by zápas vypadal zřejmě úplně
jinak. Musíme poděkovat hráčům za závěr, ve kterém vítězství urvali,
protože soupeř byl ve třetí třetině velice nebezpečný. To je také důvod,
proč nemohu říct, že by naši hráči polevili, ale spíše soupeř dostal do
laufu, z čehož jsme inkasovali a báli jsme se o výsledek až do
samotného konce."
Tohle je presne to,co tady chybi. Realne zhodnoceni zapasu. Je trapný,ze nam to musel rict trener soupere.Presne vystihl a i si kapanek rypnul,coz ho chapu.Naprosto v poradku od nej.
Já to tem klukům ani zazle nemám.Maji své návyky zažité,což máme každý.Nejsou to ( bohužel) tvůrčí osobnosti, kdy se má hra doma tvořit, prostě nejsou.
Čekají i doma na to ,co soupeř bude tvořit,ale doma se tvořit hra musí.
Venku se jim hraje lépe,což výsledky dokazují.
Tady nastává otázka,co s tim? Rozpustit tady led? Zbytek sezóny dohrát venku,a věřím,že by to bylo lepší.
Páč to tady jiné,a jinak nebude. Nic se prostě nestane ve hře doma.Kazdy se za něco schovává,takhle to nejde.To už nám musí napovědět i jiný trenér?😂
Mám takový dojem,že i dnes Frodo o to vystřídání požádal sám,páč se na to nemohl koukat,a rozdychat to už.
Myslím, že se dost zapomíná na to, že Bruk není pouze trenér, ale zároveň supluje pozici sportovního manažera. Neříkám, že je všechno špatně nebo že před sezonou nedělali nic /některý hráči se povedli, třeba Procházka jde strašně nahoru a bude myslím ještě lepší/... JENŽE..... pro mě je prostě nepochopitelný, že nechali tu obranu tak jak je. Mě přijde, že tam jako není nic, oni ani nebrání dobře a ani nepodporujou ofenzívu. Kdyby tady byl bek, kterej udělá 30 bodů za sezonu, byl by cítit na přesilovce, tak když párkrát vychčije dozadu tak OK. Další věc je absolutní nekonzistence výkonů..... jak týmu, tak jednotlivých hráčů. Pluty třeba je fakt letos dost mimo, Stříteský myslím dobrý...... ale třeba včera mi přišlo, že Pluty odehrál slušnej zápas, zatímco Stříteský poslední dva zápasy šílenost :-/ Plus prostě jeden z největších problémů je první lajna, oni už se ani moc nedostávají do šancí. Je hezký, že má Čeče nejvíc zblokovaných střel z útočníků v celý lize...... ale to je práce pro nějakýho třetího centra, a ne hráče, kterej hraje každej zápas 20 minut. Kofroň a spol. to je bohužel fakt tak na Sokolov. Tzn. pokud má vedení opravdu ambice, který má, tak za mě bych to viděl na jednoho centra plus v lepším případě jednoho až dva beky /zvýší se tím i konkurence, která tady v podstatě žádná není/, otázkou je jestli je to v sezoně realizovatelný. V opačným případě věřím, že Frodo ten tým stejně dotáhne do předkola, kde půjdeme stejně jako vloni do prdele, protože v současným složení, to ani jinak nejde....
Trochu jsem koukal na tu obranu v Liberci a občas jsem nevěděl jestli se smát anebo brečet. Obecně mám radši, když obrana je konstruktivní, byť z toho vyplyne občas nějaká chyba. Ale u nás si říkám: Tywoe, hlavně se nesnažte bejt konstruktivní, protože u nás každej jeden takovej pokus o konstruktivní řešení s sebou nese 10 chyb. Na jednu stranu nehrajem ani na jistotu (vyndat puk z pásma), ale ani konstruktivně....takový "něco mezi". V praxi to vypadá tak, že bek má puk na holi v obrannym pásmu, má poměrně dost času to nějak vyřešit (konstruktivně nebo jednoduše), zvolí ale nějaký pa-řešení - zádrb, hoňky, šance Liberce.... nějak se to (=Frodo) horko těžko vyřeší, stejná situace, celej postup událostí taky .....zase zádrb ..... a když už se to děje potřetí, tak si říkam: Tywoe, je tohle normální? Jsou ty beci na drogách nebo co?
Kofroň, Koffer a spol. ať jdou hrát do Sokolova, tywoe, ty jsou zadarmo drahý, naprosto nulovej přínos. Jak mohl někdo vyměnit Vondráčka za Koffera, to mi hlava nebere....
Nevim, jestli příchod jednoho beka a jednoho útočníka něco změní, ale asi by to chtělo něco zkusit. U beků navíc se jejich řady ztenčujou....kvůli zraněním. Čili bude možná třeba doplnit počet. Aby se to nemuselo zase řešit Rulíkem....
@pOne situace s Vondráčkem byla blbá, vědělo se, že stejně nezůstane .. kdyby ho nevyměnili, odešel by úplně bez náhrady.. to, že Koffer náhrada není zmiňovat nemusíme
kinkis: No a co? Tak by to tu dohrál. Máš pocit, že by to Vondrc odklouzal? Já ne. A na konci bysme za něj normálně dostali tabulku a tu třeba použili na nákup jinýho hráče.... Já vím, že to je stokrát obehraná písnička a s křížkem po funuse. Ale my tady žehráme na odchody Flek, Vondrc a spol. Ale vždyť my se oslabujeme sami.... Mám pocit, že jsme chtěli za Vondrce Ciencalu. Ten sem nechtěl. Tak si Bruk vzal Koffera, no....
Nebudme tak negativni jestli Froda udrzime aspon na tu dobu na kterou podepsal a opravdu se neco konecne udela s obranou a utocnici se proberou z toho svrabu, muzeme realne bojovat o top6 v pristich sezonach
Koffer - po prive jsem si riakl, tak treba to letos zlepsi a pujde nahoru. par dobrejch utkani mel, ale listopad uz se veze. podle myho to je hrac, kterej (v pripade, ze tym slape) si svoje odehraje.
ja si jenom myslim, ze kdyz uz (a je to spravny) mame dynamickou tvorbu ceny a PLZ si reknu pres 300 za lupen, tak bych za to neco chtel. vubec nechapu tu vankovskou komunikacni neschopnost. kdyby rekli, nemame prachy (protoze mame Froda, Ceceho, Beryho a Pluta), musime hrat s tim co mame, pripadne udelat vymenu kus za kus. Koukame po obranci a centrovi. Reknu OK.
Ale takovy kecy - chceme ctrvtfinale a zaroven 2 obranci zraneni (a dalsi mimo formu), doma je to utrpeni, vsechno stoji na Frodovi (nemuze podat dobry vykon, ale musim byt extremne dobry) a s kadrem se nedeje vubec nic.
nechci to nejak srovnavat, ale zacinam si pripadat jak s ceskym fotbalovym narodakem. tym je v podstate v pohode s trenerem, dobra atmosfera, jedeme nad plan a snad nam to tam zacne padat. no a od vedeni slysis - verime trenerovi a to se zlomi...
Komentáře
Navíc to co nás dokázalo zdobit a vyhrávat nám zápasy, tedy rychlost, dravost, napadání je taky pryč.
Souhlasim, ze vykon behem 2 třetin zalostnej a vede zaslouzene lepsi tym s lepsim vykonem. Rozhodl jsem se, ze dneska to vezmu jinak a nepujdu do jednotlivců. Ten kadr aktualne vykonnostne spatnej je. Co me mrzi nejvic je, ze dve tretiny Hradec tezi z pohybu, durazu, presny kombinace a jednoduchy hry. Coz se o nas rict neda…
Narikat nad odchody Vondracka nebo Fleka je uz trochu mimo, ale bez nejakyho impulzu to nevidim do konce roku nijak optimisticky… Bohuzel
Co se týče trenéra, tak zatím bych nesahal k výměně, ale během zápasu je na střídačce nevýrazný
Takže já chápu, že tenhle národ je plné hokejových trenérů, ale pokud nejsi denně s tím týmem a nevíš něco, co by mi to obohatilo, tak s tebou nemůžu souhlasit. Pokud máš, rád svůj názor přehodnotím. Tady si někteří prostě myslí, že přijdeš do šatny nebo řekneš, že jdeme hrát něco jinýho a hned se to změní. Jenže to ti prostě nepůjde, když ti prakticky hraje jen jeden útok a zbytek má problémy sám se sebou. Neházím dnešní prohru na obránce, protože ty chyby byly jinde (včetně Beryho bohužel), ale když ani jeden z nich neumí být konstantně konstruktivní. To si můžeš malovat a chtít, co chceš a nikdy to tam nebude. Přesilovku můžeš nacvičovat jak chceš, ale když jí hrajou takhle pomalu, taky těžký. Navíc dneska aspoň z 1 přesilovky byl gól.
Dneska sáhnul do gólmana, hodil kapitána do 3 lajny (a to by mu tady nepřisoudil jinak nikdo) a cca od 45 už to bylo jen na 3 útoky. A klidně měj svůj názor, to je v pohodě a díky aspoň za diskusi. Já s ním ale nesouhlasím, protože je za mě víceméně hodně po povrchu, ale to není nic proti tobě. Já si jen myslím, že i kdyby tady byl Varaďa, tak ten tým nebude o parník lepší a ten problém aktuálně není v realizačním týmu...
@kinkis - V létě se nějaký jména řešili, ale finančně se po nich nesáhlo a bohužel se čekalo, že aspoň Pluto a Stříteský budou na nějaký konstantní úrovni, což bohužel nejsou a je to fakt na rozmlácení něčeho. Pokud má někdo jiný info, že se někdo do obrany řešil nebo neřešil vůbec, já ho nemám...
Obecně - dneska vyhrál prostě jasně lepší tým a naprosto zaslouženě. U nás je nadstandardní po celou sezónu jen Frodo, Gigi a Rachna si hrají svoje (možná lehce nad, ale to co čekám od 2. lajny) a pak standard odehraje Procházka. Zbytek je bohužel těžce nevyrovnanej a kvalitativně špatnej...
Co se týče vedení, tak už jsem dnes psal, že nevidím nic. Jedinej fokus byl marketingového rázu, což je naprosto správně a tam se odvádí dobrá práce. Posílil se realizák, zbláznilo se to tady na úvod a dneska to sice bylo v ČT, ale i tak návštěva odráží aktuální rozpoložení. Tímhle tempem bude naše klasické období listopad-prosinec výsledkově bída a návštěvnost se vrátí k 3000...
Chce to už fakt zabrat ať sté 9 nevypadnem a nehrajeme zase každej zápas o život!
Já vidím problém pořád v jednom...táhne to jedna lajna ...3-4 jak tu bylo psáno 0 to je nic opravdu a první až když se proházela!
Za mě furt ta samá písnička mancaft potrebuje posílit o 1 útočníka a 1 beka do přesilovky ! Takhle když vypadl ještě Ika je to slabé a 3-5 lidi to nikdy nemůže utáhnout!
Můj názor a to neberu ten váš! Ale Brukem to není !!!Komunikuje ,když je potřeba sejde nebo něco řekne dost často ne něj čumím...byl jsem na tréninku je tam super atmosféra pracuje se! Řvát na hráče když jsou v laktátu....nebo do nich něco extra hustit...jednou jsem četl rozhovor s ňákým trenérem už je to pár let ..říkal, že na té střídačce vás stejně ti hráči moc neposlouchaji jak jsou v zápalu! Podívejte se na Rulika ,Mlejnka...taky klidasové více méně podobné typy ...Blázen jako Růža ? Ten už je v prde.i tohle trénovani už je mimo...tim neříkám ,že je Bruk dokonalej,ale pro nás si myslím je dobrej !Je to o hračích nemáme dokonalé mužstvo! Reálně na to tam kde je a pokud má bejt vejš potřebuje posílit!!!! Ale změna trenéra ho podle mého názoru neposune !
Mame super bojovnost a obetavost, ale pokud chtějí jet v této sestavě až do konce, tak je to velmi riskantni záležitost . Frodo bude mít průměrný zápas jako dnes a poteceme s většinou mužstev . Konstantní výkon se s tímto týmem nedostavi.
Když to nešlo předtím.
Někdy mi přijde, že když vyhrajou nebo přivezou tedy body z venku,že to doma půjde samo.
Najednou ejhle,nejde. Není to poprvé, stává se to pořád.
Proč to tedy nevezmou za hernou minci,a nejdou do toho hlava nehlava od začátku.
Tohle nepochopím prostě.V těch Klukách to je,bylo to vidět.A nebylo to tím,že Hradec polevil.
Čekají i doma na to ,co soupeř bude tvořit,ale doma se tvořit hra musí.
Venku se jim hraje lépe,což výsledky dokazují.
Tady nastává otázka,co s tim? Rozpustit tady led? Zbytek sezóny dohrát venku,a věřím,že by to bylo lepší.
Páč to tady jiné,a jinak nebude. Nic se prostě nestane ve hře doma.Kazdy se za něco schovává,takhle to nejde.To už nám musí napovědět i jiný trenér?😂
Mám takový dojem,že i dnes Frodo o to vystřídání požádal sám,páč se na to nemohl koukat,a rozdychat to už.
Kofroň, Koffer a spol. ať jdou hrát do Sokolova, tywoe, ty jsou zadarmo drahý, naprosto nulovej přínos. Jak mohl někdo vyměnit Vondráčka za Koffera, to mi hlava nebere....
Nevim, jestli příchod jednoho beka a jednoho útočníka něco změní, ale asi by to chtělo něco zkusit. U beků navíc se jejich řady ztenčujou....kvůli zraněním. Čili bude možná třeba doplnit počet. Aby se to nemuselo zase řešit Rulíkem....
Stejně to je akorát házení hrachu na zeď.
@three7 hele, platit preci nemusis :-)
ja si jenom myslim, ze kdyz uz (a je to spravny) mame dynamickou tvorbu ceny a PLZ si reknu pres 300 za lupen, tak bych za to neco chtel. vubec nechapu tu vankovskou komunikacni neschopnost. kdyby rekli, nemame prachy (protoze mame Froda, Ceceho, Beryho a Pluta), musime hrat s tim co mame, pripadne udelat vymenu kus za kus. Koukame po obranci a centrovi. Reknu OK.
Ale takovy kecy - chceme ctrvtfinale a zaroven 2 obranci zraneni (a dalsi mimo formu), doma je to utrpeni, vsechno stoji na Frodovi (nemuze podat dobry vykon, ale musim byt extremne dobry) a s kadrem se nedeje vubec nic.
nechci to nejak srovnavat, ale zacinam si pripadat jak s ceskym fotbalovym narodakem. tym je v podstate v pohode s trenerem, dobra atmosfera, jedeme nad plan a snad nam to tam zacne padat. no a od vedeni slysis - verime trenerovi a to se zlomi...