A jeste jedna věc. Jak v zápase s ČB tak i v Prostějově nám tam zrakvi hráče...dobreho hráče...a bez odpovědi,neříkám ze zub za zub ale chybí mi u nás hráč kterej kdyz je potřeba tak umi a nebojí se přitvrdit a soupeře to bolí. Driv takovej byl Vachy,Harant taky uměl a i Bičanek se toho nebál...a ted?Fasujem a nerozdavame a to slabší týmy si na nás víc a víc vyskakují protože vidí ze to funguje
I mention it before: Our coaches do not really know what to do with and how to use big sized players.
Hockey is a contact sport. The better the shape and size of a player the better his impact in the game.
During the last weeks our officials integrated more and more smallish players in our team while sending many big sized players away to other teams or just gather them in one line of our team. The result can be seen now ... opponent's teams are physically stronger and they use their advance. And our gameplay is too one-dimensional.
@HawK71 I think, that especially V. Skuhravý afraid to do some hit, because he has a such bad name by referes, that if he will do everything , he will be penalised. That is just my opinion it should not be a true.
I watch this issue for years now. Everything he does he gets penalties (even if it is not really penaltyworthy). Everything other players do to him is seldomly penalised. I do not know when it began, but this is the status quo nowadays. Sad.
The more we need other players for the physical game - our captain is too valuable to sit on the penalty bench.
PS: It was completly different in the case of R. Bičánek - often I wondered why he got no penalties when he checked at or beyond the limits given by the hockey rules.
Ještě jeden poznatek.Když sejmul Nedorost Filipa a ten se mrsknul o led do hlavy,protože mu spadla helma,tak Nedorosta ještě potom Sicak hladil po rameni.Takze se ptám,proc????
Koukám že to tady někdo z vedení musí číst. Jakmile se tady začne na něco apelovat tak se to zrealizuje. Vaňek fuč, Vachy se rozehrává jinde a teď posilujeme obranu dalším Slovincem se zkušenostmi. Tak jsem na kluka zvědavej a ať se mu daří. Obrana rozhodně potřebovala impuls a zvýšení konkurence mezi beky může týmu prospět.
Well, it would be nice, if somebody reads all the texts here in...
We need our big sized forwards back in our team - in alphabetical order: T. Harkabus, M. Osmík and M. Vachovec.
It is not necessary that all of them are playing, but it would be nice to see one big sized forward in every line to bring some physical impact into our gameplay and into the opponent's slot (= 'SEMTEX zóna').
Furthermore we need one really reliable goalie and one tough guy to teach opponent's players manners.
I am looking forward for an adequate reaction.
PS: I like the expression 'SEMTEX zóna' - it describes precisely how there should be played.
Za mě super posila, vysokého silového beka potřebujeme jako sůl. Vybavuji si ho z letošního mistrovství světa a byl jedním z nejlepších slovinských obránců.
Mimochodem to jeho křestní jméno je úplně dokonalý
Ta Slovinština je zajimavá. Navijač = Ventilátor Napadel navijača = Napadnul fanouška
Co má hokejový fanoušek společného s ventilátorem? Ale pokud to Sabahudin sem tam foukne nějakému dotěrnému soupeři tak nás můžou ve Slovinsku přirovnávát k čemu chtějí.
Kazdopadne by se toho mohl chytnout fanshop a brat to jako inspiraci, tuhle vecnou debatu. Tuhle jsem si rikal, ze si koupim nejaky triko Energie na sebe. Tak jsem si sel vybirat .... no a nevybral jsem si ani jedno. Nejaky kraviny 20 let v Extralize a podobny hovadiny .... to uz si tam muzu rovnou dat fotku zokeje. Nejaky srdicka Energie a podobny pitomosti, na to hazim televizi i s ventilatorem. Zadnej peknej napad. Ani zadny normalni triko s normalnim logem, samy kasparady. Ale kdyby udelali triko s ventilatorem, kterej ma uprostred logo Energie, to bych si mozna i koupil
plasa: Jasne, to je samo sebou. Treba i portable verzi verzi na baterky do hlediste. Az to zas obranci budou davat utocnikum soupere primo mezi kruhy na strelu, tak si pustis HCE ventilator, abys trochu vychladnul, nez posles Krejciho do ..... ? Kam se vlastne dneska posila. Posilat do Kadane by byla asi trochu neucta ke Kadani momentalne.
Komentáře
Hockey is a contact sport. The better the shape and size of a player the better his impact in the game.
During the last weeks our officials integrated more and more smallish players in our team while sending many big sized players away to other teams or just gather them in one line of our team. The result can be seen now ... opponent's teams are physically stronger and they use their advance. And our gameplay is too one-dimensional.
PS: I like the expression 'SEMTEX zóna' - it describes precisely how there should be played.
Mimochodem to jeho křestní jméno je úplně dokonalý
BTW: Dival jsem se na jutubu, ze Kovacevic ve Slovinsku napadl "navijece". Takze esi je nekdo navijec, tak si dejte velkyho bacha.
Slovinskej trenslejtr rika, ze navijec je ventilator .... toz to sem sam zvedavej, co to bude za typka, kdyz napada ventilatory
Myslim, ze nam bude uplne stacit, kdyz bude napadat ventilatory, co nam nicej Rachunky a Grigery.
Navijač = Ventilátor
Napadel navijača = Napadnul fanouška
Co má hokejový fanoušek společného s ventilátorem? Ale pokud to Sabahudin sem tam foukne nějakému dotěrnému soupeři tak nás můžou ve Slovinsku přirovnávát k čemu chtějí.