HCE Fórum

1171172174176177766

Komentáře

• Asi k tomu v Moravských Budějovicích někdo nepřistoupil úplně precizně. Navíc kdo ví, jak to bylo vzhledem k jejich budoucnosti.

V tipovačce bude platit to, co se odehrálo na ledě  :).
  • @Viking67_

Můžeme bez obav říci, že na to čeká další půlgenerace fanoušků...

https://www.youtube.com/watch?v=LaxxtNvTYK8
  • Ja fakt nerozumim tomu, ze v hokeji neexistuje nejakej elektronickej system, kterej by (v ty neskutecny dzungli) zabranil nominovani hrace k zapasu, kterej by z nejakyho duvodu  nominovan nemel byt (tresty, pravidla atp.). Zakladni vec, nad kterou bych se na svazu zamyslel. To nemuze byt tak slozita vec. 

Na Sokolov v prvni lize jsem zvedavej. I na pripadnou oboustrannou spolupraci s HCE.

kjetel: Mas dobrej "selskej" pristup k ty tipovacce. Obcas takovej pristup postradam "na vsech frontach".  B)
  • je fajn si zase vychutnat cely zapas...kazdopadně jsme se po 11ti letech v ELH dostali do PO a po 12ti udelali titul...tzn že pristi rok je PO jasné a dalsi rok jdeme na titul :D 

• @pOne

Tuten systém funguje. Ale jen ve dvou nejvyšších soutěžích...
  • v Plzni se o tom dobře ví ;) B)  @kafka
  • hele, fotr, příští sezónu měníš barvy?
  • kafka: Ve fotbale je to, myslim, od pripravek. Jeden system pro vsechny napojenej na fotbal.cz.
  • Tak to vypadá, že v příští sezoně budeme jezdit na ELH místo do CV na Kladno.😎
  • Thanks guys, for the reminder...  :)

What a nice day it was!  =)

...before ten years...  :o
  • jo, to byl dobře upirátěnej titul ... @kjetel
  • kafko, gratulace k parádním sériím, na váš hokej se moc pěkně koukalo, já myslim, že můžete být spokojený :) no já bych byl určitě kdyby někam takhle došly Vary :)) ale chápu že u vás možná ambice byly vyšší, nicméně postoupit mohl jen jeden, dvě dlouhý, těžký, ale moc pěkný série!
  • Tak to vypadá, že Chomutov je venku. Nemá někdo info, jestli se tam bude 1. liga hrát? Už několik let vždycky vydírali město na rozpočet pro extraligu
  • @Screepy

Díky.

Ne, nemůžeme být spokojeni. S tutím týmem, který sme měli, sme měli hrát minimálně finále. Tam byla hranice úspěchu a neúspěchu...
  • @fotr ; no nevím, s týmem, co máte rozstrkanej po kanclech, uděláte ostudu i při sídlištních přeborech v gorodkách ... a nebul už, zkoroduje ti zelenej traktor ;)
  • tak hlasujem....preci nenechame vyhrat brnaky :D  https://hokej.cz/zlatahelma

• Trosku si sem odflusnu, ale co to kurvadrat bylo včera za diskotéku. Ja prijdu na hokej a vybafne na me naspeedovanej moderator. Muzika a všechno okolo vohuleny na plny koule, az z toho cloveku zalehaly usi.
    Jestli se bude fadeni nebo navsteva sportovního utkani ubirat timhle smerem, tak to teda potes koste ty vole. Zaplat pánbůh za našeho spíkra, rezii atd při zápasech, to clovek oceni jak je to normalni a prirozeny. Ja se furt nemuzu z toho soku vzpamatovat. Prijdu na hokej a najednou sedim v soutezi tleskej a skákej na povel jako kokot protože ti to někdo rve do ucha ze musíš protože repre.  Tam kbyby místo hokeje davali v tech pauzách mezi jukeboxem třeba prodej hrncu tak si toho pulka lidi ani nevsimne. No hnus fialovej. Hokej byl včera  az na posledním miste. Ja si pripadal jak v cirkusu:# :# :#
  • upraveno 18. duben 2019
    @yosef

Na svazu mají sen, že takhle to bude vypadat na všech zimácích v ELH. A usilovně na tutom pracujou. Novej návštěvní řád, kterej bude platit od sezony 2019/2020 už je hotovej... :s :'(
    Post edited by kafka on
  • opět mi nezbývá, než zamáčknout slzu za plechárnu :'(
  • Za poslední 2 roky sem takhle nasranej z hokeje ještě nesel. Fakof todle.
  • Přesně tak,Humberto hadr.Tohle je otřesný.
  • @yosef

Měl jsem podobné pocity. Pak jsem si už ani nepřál gól, protože mě děsila představa poslechu Maxim Turbulenc. 
  • Vcera jsem to slysel v TV a bylo mi z toho na bliti. Dneska tam dokonce budu, tak mam trosku hruzu i z toho co pisete.
    Kazdopadne nechapu proc maji vsichni pocit, ze se musi kopirovat predchozi MS na techto mezinarodnich akcich pisnickama at uz jde pri vstrelenym golu, nebo pri vylouceni...
  • Já včera byl taky a měl jsem stejný pocity jako vy. Né hokej ale Houpačky a kolotoče jak na Matějský v Praze u Kočků. :#  Ty vogo, nechápu proč tam svaz rve někoho svýho a nenechá to na lidech, který to v tý naší arýně moderujou už několik let. Diváci už jsou zvyklí na ten jejich kolorit, jen jim měli dát nějaký vsuvky, který je potřeba na repre akcích říct a udělat. Ale co si budem nalhávat, oni ti návštěvníci taky včera přišli na divadlo a zvednout prdel a zafandit už bylo nad jejich síly. :o
    A dneska to nebude asi o moc lepší. :'(
  • No škoda Beryho , mylim,že by v tý čtvrtý lajně mohl klidně pokračovat a jsem zvědavej , jak tam budou případný hvězdy zvládat svá ega. Bery by tam nechal úplně vše, protože to má v povaze.Ale i tak měl fantastickou sezonu.
  • @kjetel - mas na dnešek v tipovacce otočenej zápas Budejice - Kladno ! 😎😁
  • Dopr. Já se přehlídl... Sem teď mimo PC, tak to nechám dobezet a pak to asi zruším.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters