Namaha to je a zabere hodne casu a taky nervu obvolavat celej Bayern a vysvetlovat co to prinese kdyz vezme auto nalozi syna a jedes z Bad Tölz do Varu (360km)na jeden zapas a jeste v nedeli...pak cekas, pac se musi zeptat manzelky a jestli to casove vyjde a jestli nema kluk treba fotbal a to je porad dokola....po zapase mi ale fotrove do jednoho rekli ,ze jejich syn jeste nikdy nehral proti tak dobrymu tymu ktery ma system a pekny nauceny prechod do ofenzivy a s tak dobryma okolo neho ...ale rad to delam
pOniku a Screepy mrkni na to co prikladam jako link a napis sem si o tom myslite , jde mi o ty sprintiky 20 a 15metrovy s pauzema 3-5 min , pac jak pise se da rychlost nadrit jen v rozmezi 12-13 let ... jste oba na ty kola takze tu psychofyziologickou bolest znate. http://www.zacha-hokej.cz/domu/rozvoj-rychlosti-mladych-hokejistu
...uvedl na začátku úterní tiskové konference předseda zapsaného spolku Hockey Club Karlovy Vary Miroslav Vaněk. - Vypadá to, že Vaněk odešel opravdu jenom naoko
@Vosa1 , ty prachy mu sem "sichlhammer" nasypou jako luftjardovi ....pust si jeste jednou ten rozhovor v tom radiu , za 2 roky TITUL !!! Mira jede presne kopii slavistickyho fotbalu ...kupujte permice pac na pristi rok se k ni nedostanes !
To že se u nás sklouzne 5 číňanů po ledě s juniory ještě neznamená čínské prachy. Známe asijské mužíky a jejich notýsky. Jakmile je budou mít plné poznámek tak pofrčí domů, aby evropské nápady uplatnili v domácí levné výrobě a to jim stačí.
Navíc čínská firma která bude chtít investovat u nás, se porozhlédne po klubu který ji bude dělat jméno, což momentálně náš tým není. Slavie byla sice taky dole ale její jméno je samo osobě obchodní artikl a tak se toho chytly. Vary na tom jsou bohužel úplně jinak. Rád bych se pletl, ale nevěřím tomu že by nás měli zachránit čínské peníze.
@Vossy: Nevertheless I see it positive. The Chinese are thinking in long, long terms (mostly). So if this cooperation/relationship is established and well-tried someday, there can be enhancements. Maybe it is just a careful beginning of a really useful partnership (for both sides).
Kafko , mira se pta jestli bychom te nemohli premluvit ze bys ridil DF v tej China klubu. Zridili by rovnou nekej ten google prekladac ...mas prej jako on nejdelsi zkusenosti .
vcera jsem to promeroval ty cesty na fichtlu treba z toho Qiqiharu na zapas se Zlatym Amurem nebo na zapas proti HK Sachalin , tam bych potreboval nakej prevoz pres vodu ...
Kafko , mira se pta jestli bychom te nemohli premluvit ze bys ridil DF v tej China klubu. Zridili by rovnou nekej ten google prekladac ...mas prej jako on nejdelsi zkusenosti .
Kuš potvoro! A kdopa se mi postará o malý děti, farmu, sousedku, rybníky, lesy i ostatní pozemky, když já budu řídit DF v Číně?
Kafko , vubec nepremejslej a vem to ! Holky uz mas na vdavani a pulka uz je z baraku , na farmu klepe praseci mor , ze vzduchu praci chripka , rybniky na pul vyschly , lesy napadany kurovcem a pozemky suchy , po desti neprijimaj vodu pac si to v kooperaci za totace s JZD chemicky prehnojil a pulku pozemku udelal meliorace ...jedina vize , zbalit lepsi pulku a vem to s nakym orient express na vychod ....s parkarema ti pomuzem na dalku .
Heel, to radši prodám všecko, krom lesa a rybníků Babišovi a nechám se u něj zaměstnat, než abych jel pracovatt do Číny! Nemám rád žlutý lidi ( krom Simpsnů ) a navíc v Číně nemají prazdroj, ani božkovskej rumíček a bez tutoho nemůžu existovat...
Tak nevím, jestli zrovna Jaroš má co říkat o férovém přístupu, takovéto ústní dohody mi přijdou značně neetické, zvláště pokud to bylo během baráže.
All in all: That is business. Sometimes there is unethical behaviour. But it is interesting to see, someone is feeling betrayed, if his own behaviour is shady also.
Especially he should know: There are bigger fishes in the sea than his/this little Jihlava.
On the other hand in one point I would like to see someone like Petr Jaroš at KV: He works with the right requirements for goalies! ...instead of our trend to smallish goalie-"dwarfs".
Pro parkare : Dneska asi tak pred 16.h , zalezi jak rychle vypraska Andy Murray toho Bublika , tak pred zapasem "Kvitky" pobezi na TV Nova Sport videoklip pro Kvitka , necim jsem se podilel , bude nasledne i na jejim facebooku ...prosim o lajcik , bylo s tim hodne prace ...vzadu v tom malym tistenym je nekde "thanx" ...
Komentáře
http://www.zacha-hokej.cz/domu/rozvoj-rychlosti-mladych-hokejistu
...uvedl na začátku úterní tiskové konference předseda zapsaného spolku Hockey Club Karlovy Vary Miroslav Vaněk. - Vypadá to, že Vaněk odešel opravdu jenom naoko
Qiqihar? Wow! The Yellows are coming and every Czech team will have a Chinese cooperation partner?
...all in all: Nice! Interesting to see!
_______________________Edit: Why is the size so big and bold? I can not make it smaller and thinner...
Navíc čínská firma která bude chtít investovat u nás, se porozhlédne po klubu který ji bude dělat jméno, což momentálně náš tým není. Slavie byla sice taky dole ale její jméno je samo osobě obchodní artikl a tak se toho chytly. Vary na tom jsou bohužel úplně jinak. Rád bych se pletl, ale nevěřím tomu že by nás měli zachránit čínské peníze.
Chudáci Asiatí...
http://hokej.idnes.cz/david-honzik-petr-jaros-jihlava-dukla-rozhovor-sparta-ppo-/hokej.aspx?c=A170629_2335921_hokej_ten
Tak nevím, jestli zrovna Jaroš má co říkat o férovém přístupu, takovéto ústní dohody mi přijdou značně neetické, zvláště pokud to bylo během baráže.
Kuš potvoro! A kdopa se mi postará o malý děti, farmu, sousedku, rybníky, lesy i ostatní pozemky, když já budu řídit DF v Číně?
Hele, ať si tam ten svůj prazdroj pijou - já jim ho přeju. Mě ke štěstí úplně, ale úplně stačí ten náš...
http://ekonomika.idnes.cz/pilsner-urquell-chyba-plechovky-zakladatel-groll-frantisek-josef-1c5-/test.aspx?c=A170629_163449_test_fih
ten prazdroj z Číny?
A to mel jit do Italie.