Hele neznáte někdo někoho na magistrátu? Před 3 týdnama sem byl malým dcerkám dělat pasy. A že prej budou 10.7.2017 k vyzvednutí. "Ale radši si zavolejte." povídala paní, " abyste nejeli do Varů zbytečně." Od rána tam tedy volám - před chvílí sem dokončil !18.pokus! a ještě ani jednou mi to tam nikdo nezved, pokaždý sem se vrátil ke spojovatelce. Tam asi zajedu s pár kilama semtexu a bude od nich klid...
Úřednící mě dokáží téměř pokaždý spolehlivě vytočit a navíc mě připravujou o spoustu času.
Kdepa, kámo. Dnes už úředník ve Varech neduělá nic ani za tu nejlepčí flašku. Já mám čím dál tím silnější dojem, že jednou z podmínek získání "práce" na magistrátu je složení zkoušky z toho, aby dotyčný měl všechny ty otravný lidi, který po něm něco chtějí, dostatečně na háku...
A oni maj na magistrátu nějaký videotelefony, který jim ukážou, kdopa jim volá už před tím, než zvednou sluchátko? Dohromady jsme tam s manželkou volali 27krát, než nám konečně někdo sluchátko zvednul a řekl nám, že pasy bohužel ještě hotový nejsou...
tomu se říká identifikace volajícího - vidím @kafka => neberu jak prosté, milý vocne ... ale koneckonců informaci jsi dostal, tak co si vlastně stěžuješ? v Plzni by tuto lepší nebylo ...
Kafka byl na dize naposledy v roce 1981 v termale v nedeli od 14.hodin (caje) ...na parket chodil kdyz pepik z prahy zahral Abbu a Kiss jinak popijel ruma a lemtal desitku.
tomu se říká identifikace volajícího - vidím @kafka => neberu jak prosté, milý vocne ... ale koneckonců informaci jsi dostal, tak co si vlastně stěžuješ? v Plzni by tuto lepší nebylo ...
Identifikace volajícího? Mám dojem, že předvolba 353 je tak nějak stejná pro celej tuten kraj... Mě šlo hlavně o to, že tam musím volat 27krát, než se někdo uráčí telefon zvednout. Tuto mě nasralo a upřímně řečeno, sere mě ještě teď, když si na tuto vzpomenu...
NHL: Obránce Tomáš DVOŘÁK se zapojil do kempu DETROITU!
22letý obránce, který nedávno přestoupil z Karlových Varů do pražské SPARTY se zúčastnil kempu nadějí DETROITU RED WINGS! Dvořák, který má i reprezentační zkušenosti dostal do kempu jako volný hráč pozvání od vedení Red Wings. Na kempu se Dvořák potká s Matějem MACHOVSKÝM, Liborem ŠULÁKEM a Filipem HRONKEM, kteří mají s Detroitem podepsanou smlouvu.
@kafka_jr To by byla fakt prča Jinak tady je rozhovor s frontmanen kapely Exit (složili tu hymnu), kde se zmiňuje o tom jak to bylo, pokud říká pravdu, tak MVGM jako již tradičně nezklamal http://www.hokejzr.cz/clanek.asp?id=711
NHL: Obránce Tomáš DVOŘÁK se zapojil do kempu DETROITU!
22letý obránce, který nedávno přestoupil z Karlových Varů do pražské SPARTY se zúčastnil kempu nadějí DETROITU RED WINGS! Dvořák, který má i reprezentační zkušenosti dostal do kempu jako volný hráč pozvání od vedení Red Wings. Na kempu se Dvořák potká s Matějem MACHOVSKÝM, Liborem ŠULÁKEM a Filipem HRONKEM, kteří mají s Detroitem podepsanou smlouvu.
Zdroj: FB
Funny to see! ...especially if he would never play for Sparta.
In my eyes Tomáš Dvořák has the talent and - if he develops his skills and strength onward - a good chance to sign a contract for a NHL-team.
But: He has to avoid his lack of attitude he showed in some matches during the last season, especially in matches after his nomination for the national team.
He too often did not his job as good as he could have done it!
He played sometimes only at 75-80% of his "normal" level. If he gets on with this lack of attitude it will be difficult to sign with a NHL-team.
Známá hokejová jména. Stále ještě aktivní hráči na vrcholné úrovni. Václav Skuhravý, Jan Alinč, Radek Smoleňák nebo třeba Ondřej Veselý o prázdninách zasedli do školní lavice Sportovního gymnázia v Kladně. Ptáte se proč? Vysvětlení je jednoduché jsou z nich studenti trenérské licence B......hokej.cz
Komentáře
Úřednící mě dokáží téměř pokaždý spolehlivě vytočit a navíc mě připravujou o spoustu času.
Znamej si taky delal, zacatkem mesice. A pry tam maji dovoleny. Mel pocitat se 3-4 tydny.
Kdepa, kámo. Dnes už úředník ve Varech neduělá nic ani za tu nejlepčí flašku. Já mám čím dál tím silnější dojem, že jednou z podmínek získání "práce" na magistrátu je složení zkoušky z toho, aby dotyčný měl všechny ty otravný lidi, který po něm něco chtějí, dostatečně na háku...
A oni maj na magistrátu nějaký videotelefony, který jim ukážou, kdopa jim volá už před tím, než zvednou sluchátko? Dohromady jsme tam s manželkou volali 27krát, než nám konečně někdo sluchátko zvednul a řekl nám, že pasy bohužel ještě hotový nejsou...
ale koneckonců informaci jsi dostal, tak co si vlastně stěžuješ? v Plzni by tuto lepší nebylo ...
http://vary.idnes.cz/karlovarsky-kraj-touzim-policie-znasilneni-mladistva-p1j-/vary-zpravy.aspx?c=A170712_095620_vary-zpravy_prz
tam budes muset nejdriv natahnout drat
Miloš Dvořák 85761
Kafko!?!
Ty jeden dvacetiletý mladíku! :- )
jo, popularita je svinstvo
Identifikace volajícího? Mám dojem, že předvolba 353 je tak nějak stejná pro celej tuten kraj...
Mě šlo hlavně o to, že tam musím volat 27krát, než se někdo uráčí telefon zvednout. Tuto mě nasralo a upřímně řečeno, sere mě ještě teď, když si na tuto vzpomenu...
https://www.otv.de/mediathek/video/blue-devils-vorstellung-josef-straka/
je to on ?
Zdroj: FB
http://www.hokejzr.cz/clanek.asp?id=711