kanis: Hlavne ta koncovka byla zajimava. Furt 0-0. Asi 4 minuty pred koncem jsme dostali gola na 0-1. Pak v presilovce vyrovnali na 1-1 a za 9 s 2-1 Oba goly museli posuzovat videosudi. 3-1 bylo do prazdny.
Zapas pěkně o nervy. Když jsem dostali ten gól, tak už jsem házel vidle do hnoje. Udělali mi kluci radost. Zabolelo by kdybychom po takovém tlaku skončili. Jsem zvědavej na Slováky. To bude hoodně náročnej zápas.
@pOne Za tuto poděkujte Vrbovi. Neměl sem radost, že se vrací do Viktorky a zatím mě žádným svým rozhodnutím nepřesvědčil, že mám jít jeho návrat oslavit...
Vossy: No jo, kdyz nedas za celej zapas gol, tak se musis dat na modleni. Stejne tak s indama to bylo s koncovkou spatny. Pak dve slepeny smudly jako prase a treti do prazdny. Skoda doma nebyt takovym zpusobem ve finale. Ale koukal jsem paralelne na malej fotbal. V prvnim polocase tam nasi mleli madary jako svine. Ale taky: nedali gola. A hraje se na goly. Nakonec prohrali 0-1. Podarenej brejk a je to.
A ty se divis,koho by to bavilo,bejt pořád poslední,potom čekat na baráž která je total na palici,pro fandy natož pro hráče.Me by to taky nebavilo.Sem když někdo jde,je mu namazenej med kolem huby, tak zezacatku celkem maka,potom vše prozre,ze nalitnul na lep,a je kyselej. Nedivím se,byl bych taky.
Quote: "Hokej není sport o síle, ale o dovednostech, říká Martin Pešout"
...and then: "Nyní se věnujeme hrám, kdy v pondělí jsme měli basketbal, v úterý nás čeká nohejbal a bude následovat například volejbal. Na ledě se snažíme o dynamický a rychlý trénink, abychom co nejlépe využili padesát minut."
So, we will have all the skills to play dynamically with balls...?
I hope our players will also know how to score goals in ... HOCKEY! One of the problems last season was our players did not know where the goals stands and how to score goals in hockey. Those actions were not programmed sufficiently in their bodies - and to train this we play now ... WITH BALLS...?
Hawk71: Budeš překvapen až třeba takový Skuhravý zúročí svoje zkušenosti z nohejbalu a ladnýma nůžkama přes hlavu pošle puk soupeři do sítě. Jen u toho musí hodně mávat rukama jakože upadnul, aby to neposoudili jako úmyslné kopnutí.
No a volejbal je jasnej. Tam zas trénujeme zachycení vysokého puku když jde mimo hřiště, abychom nehráli zbytečná oslabení. Jen doufám že se nespletou a nebudou ty puky naopak smečovat mezi diváky.
Jen ten basket mi tam nějak nesedí. Driblovat se s pukem nedá, ledaže by kluci trénovali střelbu na koš, protože se počítá s úsporami a KV arenu budou borci po zápase uklízet sami.
A to až půjdou na led přibude prý ještě: 1) Krasobruslení: Příprava pro překvapivé útoky (trojitý Salchow mezi obránci) a pro zónovou obranu (pirueta s vytrčenou nohou a neprojede nikdo) 2) Curling: Přesnost a rozvaha při přihrávkách a zametání se soupeři 3) Čtyř bob: Týmová hra při oslabeních
Rychlobruslení bylo po zralé úvaze z doplňkových sportů vyřazeno, protože nerozvíjí žádnou z hokejových dovedností. Kroužit podél mantinelů umí už kluci v přípravce.
Vossy: Ad ten basket - ja to vidim takhle. Loni a nejen loni nam nesli vubec najezdy. Od letoska je budeme zakoncovat zasadne trojtaktem. To budou souperi cumet na drat!
Btw: I saw once a pirouette-making Igor Larionov around two NHL-defenders and afterwards he scored the goal. But I would never expect that move by one of our players.
Ale jinak mi to, abych pravdu rekl, prijde taky usmevny. Kdyz si clovek precte rozhovor treba s Pesanem nebo s nekym jinym, tak se dozvi, kupu novych metod, ktery v treninku zkousi, jaky maji odborniky na tu ci onu treninkovou cinnost. A tady nohejbalek, sachy, petanque a drezura
Hey, nothing against chess! Chess is a sport per definitionem of the German law - see Section 52, Subsection (2), Number 21 here: https://www.gesetze-im-internet.de/englisch_ao/englisch_ao.html#p0299 It needs really great skills to throw a queen at the head of a winning opponent who ducks away fast, and hit the opponent's shin under the table by no look!
But I think dressage is a little problem for hockey: The horse may be penalised as "dangerous equipment".
Komentáře
Ofiko jako asistent protože nemá potřebnou trenérskou licenci, ale předpoklad je takový že on bude mít hlavní slovo při trénincích i zápasech.
Za tuto poděkujte Vrbovi. Neměl sem radost, že se vrací do Viktorky a zatím mě žádným svým rozhodnutím nepřesvědčil, že mám jít jeho návrat oslavit...
http://hc-vsetin.cz/zapasy.asp?sezona=2018
Budeš překvapen až třeba takový Skuhravý zúročí svoje zkušenosti z nohejbalu a ladnýma nůžkama přes hlavu pošle puk soupeři do sítě. Jen u toho musí hodně mávat rukama jakože upadnul, aby to neposoudili jako úmyslné kopnutí.
No a volejbal je jasnej. Tam zas trénujeme zachycení vysokého puku když jde mimo hřiště, abychom nehráli zbytečná oslabení. Jen doufám že se nespletou a nebudou ty puky naopak smečovat mezi diváky.
Jen ten basket mi tam nějak nesedí. Driblovat se s pukem nedá, ledaže by kluci trénovali střelbu na koš, protože se počítá s úsporami a KV arenu budou borci po zápase uklízet sami.
A to až půjdou na led přibude prý ještě:
1) Krasobruslení: Příprava pro překvapivé útoky (trojitý Salchow mezi obránci) a pro zónovou obranu (pirueta s vytrčenou nohou a neprojede nikdo)
2) Curling: Přesnost a rozvaha při přihrávkách a zametání se soupeři
3) Čtyř bob: Týmová hra při oslabeních
Rychlobruslení bylo po zralé úvaze z doplňkových sportů vyřazeno, protože nerozvíjí žádnou z hokejových dovedností. Kroužit podél mantinelů umí už kluci v přípravce.
http://hokej.idnes.cz/finale-nizsi-zamorske-hokejove-ligy-ahl-6-zapas-flk-/nhl.aspx?c=A170614_072116_nhl_ten
Thanks, you made my day, @Vossy!
Btw: I saw once a pirouette-making Igor Larionov around two NHL-defenders and afterwards he scored the goal. But I would never expect that move by one of our players.
Docela jsem zvedavej, jestli si nekdo troufne na tu fintu, jak si jeden klekne na 4 a druhej se odrazi od jeho zad a zavesi.
Hey, nothing against chess!
Chess is a sport per definitionem of the German law - see Section 52, Subsection (2), Number 21 here: https://www.gesetze-im-internet.de/englisch_ao/englisch_ao.html#p0299
It needs really great skills to throw a queen at the head of a winning opponent who ducks away fast, and hit the opponent's shin under the table by no look!
But I think dressage is a little problem for hockey: The horse may be penalised as "dangerous equipment".