Takze dnesek hodne napovi jestli budeme po zbytek sezony relativne v klidu,nebo se budeme bat opet do posledniho zapasu v barazi.Protoze jestli dneska neuspejeme,tak se to s nama poveze supem.
No tak aspoň ze ty dva body včera.Neni to nic extra,ale furt lepší nez nic,nebo jen jeden.Kdyz dali PCE na 2:1,tak jsem si rikal panebože to není normální.Chomutov bych nechal Chomutovem,tam je to taky divný.Hlavne at dostavaj peníze kluci tady.Tak nejak si říkám,jestli to tady ted neni podobně jako v CV,ale snad ne,to by si asi Karel pevne doufam nelajznul.Proste porad nechápu,jak je mozny na takovou dobu ztratit glanc.
Tak odpálit na zimaku dymovnice, může je banda opic, já to říkám furt,od Bezvěrova, začíná Balkán. Nic na tom nemění, že Plzeň zaslouženě vyhrala. Výborný tým a dementy v hledišti...
Plzen jasně lepší a hokejovější, což bylo prakticky jasné ještě před tím než dnešní zápas začal. Ani jsem nic jiného než porážku nečekal, Kovář ten tým pozvedl neskutečně. My jsme nehráli ani tak nějak špatně, jasně, zase nějaký chybky, ale dneska soupeř byl prostě lepší. Světlý bod za mě Bednář, tenhle kluk má golmanskou budoucnost. Jedeme dál.
@kjetel Naprostý souhlas, že by už i v nikdy nesimulujícím klubu,učili šipky?Ne , že by nám to pomohlo , při našich super přesilovkách pomoct, ale šli těm klukům ze Škodovky docela na ruku...
Si s náma slušně vytreli zadele.No hrajou fakt dobře.Muzeme jim jen závidět,bohužel.To ze si tam Plzenak povyskocil na to prdi pes.To vysledek neovlivnilo.No nic.
Komentáře
Měly být tři body, děkujme nebesům aspoň za dva.
EDIT, PS: How many assists for opponent's goals has M. Plutnar now?
Jsem rád že jsem ti utkvěl v paměti.
https://www.hokej.cz/skandal-pri-derby-trenera-lubinu-napadl-hradecky-fanousek/5036674
Tak už je to offiko
https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Energie-meni-beky-z-Boleslavi-prichazi-exreprezentant-Vladimir-Eminger-10507&fbclid=IwAR3tyc26CqqYiAeVtc-YLa9DuH6WTNorekzKIU7rbFADmjkVcFYbn14Q0us
Hrají dobře, jsou lepší, ale tohle nemají zapotřebí.